Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
ImpEx Module: Xenforo Details »
ImpEx Module: Xenforo
Mod Version: 1.0.0, by Andreas (Coder) Andreas is offline
Developer Last Online: Mar 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.11 Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 30
Released: 18 May 2012 Last Update: Never Downloads: 538
Not Supported Is in Beta Stage  

This is a Xenforo module for ImpEx, the vBulletin Import System,
it does allow you to import a Xenforo Database into a vBulletin 4 installation.

Currently, the following data will be imported:
  • Usergroups
  • Users including Avatars
  • Forums
  • Threads including Polls
  • Posts
  • Smilies
  • Attachments
  • Conversations
    As vBulletin does not have an equivalent to the Conversations feature in Xenforo, conversations will be converted to Private Messages in vBulletin.
    Please note that any attachments used in conversations will get lost as vBulletin does not (yet) support attachments in PMs.

This module has been developed for Xenforo 1.0.4, but it should also work with Xenforo 1.1.X.
Please not that Xenforo 1.1.X features (Profile Fields, Thread Prefixes, etc.) are not yet supported.

If there is enough interest I might add those features in a later release.

Warning
This module is BETA and has not been tested extensively - use it at your own risk.
If you find bugs, please report them!

Important - See Post #87 about an important potential security issue and fix if you use this.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #76  
Old 20 Nov 2012, 06:17
mattpist mattpist is offline
 
Join Date: Jul 2008
Originally Posted by iBaker View Post
Ok, I have been working on this a fair bit and are overcoming many of the problems that it has, both within Impex and this mod.

I have been doing this on my local PC using xampps and once it is all going properly will try on a web server and then if all goes well I will post here the little things that I have had to do to make it work...for example Attachments should use database not file system as that will cause an error etc.

The final error that I have come up with is in the very last process of changing the in-line attachments (step 11).

The error I get is:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This is the code in the php file that causes the error (011.php):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

MySQL Error 1064 seems to fire up if the delimiter is incorrect...it also interesting that there seems to be no value inserted for $start_at

Can anyone help with this final error...thanks!
I'm having this same exact issue. it looks like changing the code "LIMIT $start_at, $per_page" but i don't know enough to know what to fix.
Reply With Quote
  #77  
Old 12 Jan 2013, 02:39
vB-Tr vB-Tr is offline
 
Join Date: Sep 2009
Hi. l move the my friend's forum.

xenforo=>vbulletin


but l login with only username. l dont write a password but l login site.

I've tried all the username!!


How do I fix this error?

xenforo version => 1.1.2

Last edited by vB-Tr; 12 Jan 2013 at 02:46.
Reply With Quote
  #78  
Old 12 Jan 2013, 17:41
vB-Tr vB-Tr is offline
 
Join Date: Sep 2009
who can help me?
Reply With Quote
  #79  
Old 12 Jan 2013, 22:04
vB-Tr vB-Tr is offline
 
Join Date: Sep 2009
l solved this problem.


UPDATE user set password = MD5(concat(MD5('vb-tr'), user.salt)) WHERE usergroupid = 2


and all password is => vb-tr and don't login only username
Reply With Quote
  #80  
Old 31 Jan 2013, 16:58
fabiocesar fabiocesar is offline
 
Join Date: Nov 2007
Originally Posted by iBaker View Post
Ok, I have been working on this a fair bit and are overcoming many of the problems that it has, both within Impex and this mod.

I have been doing this on my local PC using xampps and once it is all going properly will try on a web server and then if all goes well I will post here the little things that I have had to do to make it work...for example Attachments should use database not file system as that will cause an error etc.

The final error that I have come up with is in the very last process of changing the in-line attachments (step 11).

The error I get is:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This is the code in the php file that causes the error (011.php):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

MySQL Error 1064 seems to fire up if the delimiter is incorrect...it also interesting that there seems to be no value inserted for $start_at

Can anyone help with this final error...thanks!
still no solution for this bug??
Reply With Quote
  #81  
Old 13 Sep 2013, 14:22
fabiocesar fabiocesar is offline
 
Join Date: Nov 2007
an update with support xenforo 1.2?
Reply With Quote
  #82  
Old 18 Oct 2013, 08:30
Booth Booth is offline
 
Join Date: Jan 2005
Does this work with Xenforo 1.2?
Reply With Quote
  #83  
Old 21 Oct 2013, 12:17
Booth Booth is offline
 
Join Date: Jan 2005
This actually worked better than the IPB importer. Didn't bring in private messages though!
Reply With Quote
  #84  
Old 27 Aug 2014, 12:48
CILGINKRAL_'s Avatar
CILGINKRAL_ CILGINKRAL_ is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: ALP

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I'm getting this error.
Reply With Quote
  #85  
Old 27 Aug 2014, 15:47
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
Edit the XML and change, TYPE=MyISAM; to ENGINE=MyISAM;
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #86  
Old 27 Aug 2014, 20:11
CILGINKRAL_'s Avatar
CILGINKRAL_ CILGINKRAL_ is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: ALP
Which file xml?

ok
impex/index.php

Thanks ozzy47
Reply With Quote
  #87  
Old 28 Aug 2014, 13:08
z3r0's Avatar
z3r0 z3r0 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lancashire, UK
I can't see this mentioned above so I think it's best to post - I used this a few days ago and it allowed people to log in with a blank password after the conversion, to address this I used pwdreset.php from this page to reset and email new passwords to all users.
Reply With Quote
  #88  
Old 28 Aug 2014, 13:30
New Joe's Avatar
New Joe New Joe is offline
 
Join Date: May 2009
Originally Posted by z3r0 View Post
I can't see this mentioned above so I think it's best to post - I used this a few days ago and it allowed people to log in with a blank password after the conversion, to address this I used pwdreset.php from this page to reset and email new passwords to all users.
Kind of a security issue really, for Admin accounts too.
I would suggest reporting this with the report button.
Reply With Quote
  #89  
Old 10 Sep 2014, 10:23
denpietrau denpietrau is offline
 
Join Date: Dec 2010
Originally Posted by TFGoRP View Post
I entered the path to the /data/attachments folder, attachments worked fine though.

However when I ran attachments it looked for filenames like "blah.jpg" but xenforo stores all its attachments as 466545646546545664 and other random numbers while the actual file names are in the database under the xf_attachment_data table.

Is there anything that could be done for attachments?
Hi TFGoRP!

1. Copy Folder Attachments (internal_data/attachments from xenforo) to Vbulletin.
2. Path: /home1/myaccount/public_html/forum/internal_data/attachments
Reply With Quote
  #90  
Old 28 Feb 2015, 16:57
Phillip Phillip is offline
 
Join Date: Apr 2014
Alright, I know this is for 4.1, but will it still work with 3.8 I get as far as the thread import and it ends up being...

ImpEx cannot continue and has halted due to missing needed fields in the source database :

xf_poll.multiple

Repair the source database and restart the import.
What do I need to do with this?
__________________
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:43.

Layout Options | Width: Wide Color: