Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Google maps BBCode Details »
Google maps BBCode
Mod Version: 1.1, by oasi (Member) oasi is offline
Developer Last Online: Dec 2008 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (16 votes - 4.88 average) Installs: 85
Released: 16 Oct 2008 Last Update: Never Downloads: 4
Not Supported Re-usable Code Translations Is in Beta Stage  

Hi all

I've made a Custom BBcode to be able to insert any kind of google map into the forum posts, so the Plugins I tried were'nt working as we expected.

I post the code, I hope it can be useful for anyone.

Security problems, improvements and tunning will be apreciated...

I used the tag [gmap], and inside you have to copy the code for the HTML inclusion you can copy when you click the link icon in the map:




Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The others settings for the BBCode are:

Use {option}: -> No
Remove Tag If Empty -> Yes
Disable BB Code Within This BB Code -> Yes
Disable Smilies Within This BB Code -> Yes
Disable Word Wrapping Within This BB Code ->Yes

Please, mark as installed if it worked and you are using it.

Hope it helps!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #91  
Old 26 Nov 2008, 10:11
zelnik zelnik is offline
 
Join Date: Aug 2008
Originally Posted by oasi View Post
I'm not suere if it's that you're asking, but you can add directions, routes or whatever the google maps app let you add. You only have to click the link button when you've finished adding the stuff and put this code into the [gmap] bbcode.
I mean including the direction, such as "Turn left onto the n332 Alicante" next to the map.

Any help would be appreciated.
Reply With Quote
  #92  
Old 07 Dec 2008, 20:55
RAIDPTN RAIDPTN is offline
 
Join Date: Mar 2008
Real name: Miguel
Moltes grącies oasi funciona perfectament.

fins una altra.
Reply With Quote
  #93  
Old 23 Dec 2008, 17:25
intruder intruder is offline
 
Join Date: Oct 2006
Very nice addon.
I'll donate 10$ for a yahoo maps bb code.
Reply With Quote
  #94  
Old 06 Feb 2009, 18:38
bymetinay bymetinay is offline
 
Join Date: Nov 2006
thanks perfect
Reply With Quote
  #95  
Old 12 Feb 2009, 14:36
qti qti is offline
 
Join Date: May 2003
I tried on my vb 3.6.8 and it doesn't work - need to pay for a vb update to get this to work I suppose?
Reply With Quote
  #96  
Old 16 Feb 2009, 10:31
mykkal's Avatar
mykkal mykkal is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: Mike McKoy
Can someone make an XML and separate files for this? I don't want to make code changes unless necessary. I'd like to be able to uninstall it cleanly.
__________________
Casting Calls for Models, Actors, And Other Talent
http://MyModelTalk.com
Reply With Quote
  #97  
Old 16 Feb 2009, 12:34
Sonyuserforum Sonyuserforum is offline
 
Join Date: May 2008
Originally Posted by mykkal View Post
Can someone make an XML and separate files for this? I don't want to make code changes unless necessary. I'd like to be able to uninstall it cleanly.
You have to make a new custom BBCode. Please read carefully.
Reply With Quote
  #98  
Old 16 Feb 2009, 12:54
mykkal's Avatar
mykkal mykkal is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: Mike McKoy
Originally Posted by Sonyuserforum View Post
You have to make a new custom BBCode. Please read carefully.

Ok... Thanks.
__________________
Casting Calls for Models, Actors, And Other Talent
http://MyModelTalk.com
Reply With Quote
  #99  
Old 16 Feb 2009, 15:54
inciarco's Avatar
inciarco inciarco is offline
 
Join Date: Mar 2007
Question

Thank You For Sharing this BB Code.

There is a Problem when the Map is Searched via "Search in Map", the Embed HTML includes the Search Result Code and when Included in the GMAP BBCode then it Browse the Original Result and Not the Zoomed and Moved Map that supposes to be the one to be seen on the Embed HTML Code.

At first it seems to Displays the Zoomed Map but a Few Seconds Later when the Page is Loaded it Zoomes Back to the Original Result of the Search in Map.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This is a Zoomed Version of the Hotel Burj Al Arab, (Max Zoom), but if you Include it on the GMAP BBCode you'll see that it's Displayed Zoomed Out.

How can I Correct that and Tell Google Maps to Ignore the Search Code (You can see it on the Code as "q=burj+al+arab&amp" and some other Codes that are Different than the ones obtained by Browsing the Google Map and Not Searching it, and by Browsing it the Code is Correct and Displays the Zoomed Map as it should be)?

I obtained this by searching burj al arab on Google Maps and choosing/clicking on the first result.

My Best Regards.

Reply With Quote
  #100  
Old 16 Feb 2009, 17:22
Vaupell's Avatar
Vaupell Vaupell is offline
 
Join Date: Apr 2008
Real name: Martin
Tx.. lovely mod.. Installed and voted.. yeah.
__________________
My website Evisystems
- - - Stuff - - -
follow the white rabbit, feed! your head
Reply With Quote
  #101  
Old 17 Feb 2009, 00:47
senadxxx's Avatar
senadxxx senadxxx is offline
 
Join Date: Feb 2009
very good picture to google maps Enjoy
Attached Images
File Type: jpg images.jpg (427 Bytes, 174 views)
Reply With Quote
  #102  
Old 28 Feb 2009, 01:57
ozvr4com ozvr4com is offline
 
Join Date: Jul 2007
Got it working, and its ACE! Thanks!
Reply With Quote
  #103  
Old 20 Mar 2009, 10:36
Defkalion Defkalion is offline
 
Join Date: Jan 2007
Very nice, installed.

Thankyou
Reply With Quote
  #104  
Old 20 Mar 2009, 14:39
BlueNinjaGo's Avatar
BlueNinjaGo BlueNinjaGo is offline
 
Join Date: Mar 2009
Awesome... works... thanks!
Reply With Quote
  #105  
Old 21 Apr 2009, 08:04
cellarius's Avatar
cellarius cellarius is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Sven
Works for me in all browsers (Firefox, Safari, Chrome, Opera) but in IE. In IE 7 and 8 I only get blank, white page inside the iframe. If I look at the source code of the iframe page, it seems to be there alright, but it displays as just plain white...
__________________
Please note that there will be no further updates to my addons, especially they will not be upgraded for vB5. I'm leaving vB, since IB choose to go the banana-way yet again.

http://www.roma-antiqua.de
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:27.

Layout Options | Width: Wide Color: