Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced) Details »
Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced)
Mod Version: 2.0.5, by Jhonnyf (Coder) Jhonnyf is offline
Developer Last Online: Oct 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.0 Rating: (263 votes - 4.71 average) Installs: 2056
Released: 20 Jan 2010 Last Update: 19 Jan 2011 Downloads: 14514
Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

Review:
This mod allows you to easily add and remove tabs on the navigation bar using the adminCP. Tabs can appear as "selected" after being clicked, automatically deselecting the other tabs.
You also have the option of indicating which groups are allowed and not allowed to see the tabs via usergroup id.
Tabs may operate as normal select tabs, as drop-down menus. or as links to external sites.

The Hack only use 1 SQL sentence to create All the Menu, no Template edition

This Hack allows you to create tabs at the bar of vBulletin 4.0

Installation:

- Upload all files in the UPLOAD folder to the root of the forum
- Import the product 'product-evbs_sstab_advanced.xml'
- Configure and manage your tabs in the "Tabs vbSoporte" menu in AdminCP
- Do not forget to "Allow Overwrite" if you are Updating to 2.0

20-01-10: ver 1.0
  • Create Tabs in vBulletin 4
23-01-10: ver 2.0
  • Create/Manager Tabs Drop Down
  • Create/Manager Sublinks for Tabs
  • Option to Disable FORUM, HOME, BLOG, WHAT'S NEW Defaults vBulletin Tabs and not delete their sublinks menu
  • Phrases in native English and all phrases are in variables
  • Code with new algorithm for better performance
  • Spanish Language (sstab_advanced_spanish.xml)
23-01-10: ver 2.0.1
  • Fix some bugs
  • Work with vBadvanced CMPS Menu
23-01-10: ver 2.0.2
  • Fix menu Tab mix problem
  • Define some Rules:
    1. If TABS is a menu -> No process Sublink
    2. If MENU TAB no have Item -> No Process
27-01-10: ver 2.0.3
  • Change Title Size from 20 to 50 characters
  • Fix Error when not have Tabs
  • Add 2 phrases that I forgot to include in the last version
  • Fix Groups Permission when is a TAB MENU or TAB with SUBLINK
  • Add MultiScript
  • Option to TABMODE (THIS_SCRIPT, URL,URL_PARAMETER) Please, READ POST #2
  • membergroup with a list and checkbox (option to SET Colums in Config)
12-May-10: ver 2.0.4 (Compatible with vB 4.0.3)
  • Fix What's News
  • Add Option to ser Imagen to tabs
  • Credits in footer can be disable from Option Panel
  • Fix Calendar problem
  • Fix Option to URL_PARAMETER
19-Jan-11: ver 2.0.5 (Compatible with vB 4.1.1)
  • Fix All Hide Options
  • Allow to use Phrase as Titles (RULES)
    • If the "Phrase Variable Name" don't exist, them use the TITLE
*****************************************************
About URL_PARAMETER
To use this Option only Write the Part that Always repeat, por example for this URLs:
  1. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo (Main thread)
  2. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo&p=13#post13 (Post in thread)
  3. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo/page2 (One page of thread)
You Only Set:
  1. Tab Label = Any Name
  2. URL = http://x.com/showthread.php?1-Nuevo (or only http://x.com/showthread.php?1- that have the ID of thread)
  3. Tab mode: URL_PARAMETER
******************************************************
About Phrases as TITLES
When you create a New Element (Tab, menu, etc) You see a box to put only the variable Phrase name


To create New Phrase go to
Languages & Phrases -> Phrase Manager -> Add New Phrase
******************************************************
Special Thank to
vB Style Taught me about new the CSS system and help me using CSS standards
dieKetzer Betatester and Translator to native English Language

Observation:
  • This Hack is FULL AUTO-TEMPLATE but need the default NAVBAR template to work
  • This Hack have copyright ad at the bottom of the page (if you use this)
Spanish Version, (Version en Espaņol, mi lenguaje Primario ) -> Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced)

*******************************************************

How to Add Variables Like userid:

if you need to use vBulletin variables to make URL like http://myurl.com/?u={userid} see this Post
http://www.vbulletin.org/forum/showp...postcount=1031

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	listado ingles.gif
Views:	12628
Size:	46.5 KB
ID:	110514   Click image for larger version

Name:	Principal_new.gif
Views:	10752
Size:	64.1 KB
ID:	110827   Click image for larger version

Name:	menudrop.gif
Views:	21235
Size:	8.4 KB
ID:	110830   Click image for larger version

Name:	edicion ingles 203.gif
Views:	8819
Size:	47.3 KB
ID:	111264  

Click image for larger version

Name:	onlyname.gif
Views:	32863
Size:	16.0 KB
ID:	125852  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Flipped tabs = Swivel tabs = INVERTED TABS Deepdog009 vBulletin 3.7 Add-ons 29 20 Jan 2010 10:39

  #1036  
Old 26 May 2011, 12:58
Mukashi's Avatar
Mukashi Mukashi is offline
 
Join Date: Jan 2004
Real name: Liam Pomfret
Plugin causes the following error when enabled (identifying info removed). It is heavily customized, and it had been working on our test forum, so we're expecting it's some kind of conflict with an another addon. Not certain however.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/[accountonserver]/public_html/[forumdirectory]/includes/class_bootstrap.php(414) : eval()'d code on line 345
__________________
Webmaster, Bulbagarden.net / Bulbapedia
Reply With Quote
  #1037  
Old 31 May 2011, 19:31
kderentz kderentz is offline
 
Join Date: Jan 2005
Hey guys ran into an issue. Maybe Im just blind but I cant find where you add the tabs.

Under AdminCp > Options > Tabs Add System for vBulletin 4 by vbSoporte

it only allows me to set options like Active, Hide "FORUM" tab?, Hide "BLOG" tab?, ect .... but no place to add tabs.

I looked on the left frame to see if it created a new section and dont see anything.

Any ideas?
Reply With Quote
  #1038  
Old 31 May 2011, 19:43
charlesr charlesr is offline
 
Join Date: Aug 2009
Look for the new admincp menu near the top left "Tabs vbSoporte".
Reply With Quote
  #1039  
Old 31 May 2011, 19:51
kderentz kderentz is offline
 
Join Date: Jan 2005
Originally Posted by charlesr View Post
Look for the new admincp menu near the top left "Tabs vbSoporte".
I just found it ... for some reason when I did the install the files got messed up as I deinstalled it and reinstalled and it worked.

Great mod! and big help!
Reply With Quote
  #1040  
Old 01 Jun 2011, 16:43
kderentz kderentz is offline
 
Join Date: Jan 2005
One issue that I cant seem to figure out and though you guys might be able to help me with.

Im using VBadvanced, and the mod is working fine with it except for one part. I choose to hide the "Whats New" tab, and mod is hiding it on every page except for the cmps_index.php page. Anyone have any ideas?
Reply With Quote
  #1041  
Old 05 Jun 2011, 20:50
Trevor Matthews Trevor Matthews is offline
 
Join Date: Oct 2010
I have added two tabs but they are not being highlighted, the highlighting stays on Forum. As the two added tabs are working correctly and are both sub forums with the Forum section is this normal behaviour.

Also if I try to disable the Forum tab with this mod it is still visible. I would like to disable Forum and add a new tab called Forum Categories to make it easier for my members to understand.
Reply With Quote
  #1042  
Old 05 Jun 2011, 23:15
Trevor Matthews Trevor Matthews is offline
 
Join Date: Oct 2010
Another issue....

I tried to un-install this product using the Products Un-install option.

It seems to un-install but still leaves some garbled text in the ACP menu.

How do I un-install this product correctly.
Reply With Quote
  #1043  
Old 06 Jun 2011, 07:11
sapgaurav sapgaurav is offline
 
Join Date: Apr 2009
i have added this mod and i found the tab cpnfig option in Admicn CP > Settings

but i can not find this option "Tabs vbSoporte" in menu options

i am using (vBulletin 4.1.3 Patch Level 1)

Kindly help me where i can find in menu to add new tabs
Reply With Quote
  #1044  
Old 06 Jun 2011, 14:13
Trevor Matthews Trevor Matthews is offline
 
Join Date: Oct 2010
After reading through 30 of the pages in this thread I am still non the wiser.

All I want to do is add two tabs called Discussions & Repair Tips. Both are forums.
They work but will not highlight.
I see lots of THIS_SCRIPT being talked about but how do I find the right names to put in the boxes for these two forum names.

Why is there not a simple guide to explain how to do this?

Surely that is what most of us need. And why this isn't a standard vb feature is beyond belief.
Reply With Quote
  #1045  
Old 06 Jun 2011, 14:36
Trevor Matthews Trevor Matthews is offline
 
Join Date: Oct 2010
I tried various suggestions using php that is there like admincp.php.

None of the things I tried allowed the tab to be highlighted.

Un-installed until someone can explain more.
Reply With Quote
  #1046  
Old 06 Jun 2011, 17:50
Trevor Matthews Trevor Matthews is offline
 
Join Date: Oct 2010
In desperation I re-installed.

I did the following.

Viewed the source code of the forum page I wanted the tab to take me to.

I called the tab Discussions
I entered the url as forumdisplay.php?f=4 as this was in the source code of the forum page.
I selected THIS_SCRIPT
I entered forumdisplay as the THIS_SCRIPT value.
I selected Target as _self

This new tab takes me to the correct page and is now highlighted......

BUT

When I now click on Forum and then click on any of the sub forums the Discussions tab is highlighted when the highlighting should stay on Forum.

So I am very close but no cigar.

Can anyone help with the solution please?

Last edited by Trevor Matthews; 06 Jun 2011 at 19:12.
Reply With Quote
  #1047  
Old 11 Jun 2011, 18:03
gyancentral gyancentral is offline
 
Join Date: Jan 2011
hey the developer the mod is really ausumn....and i am thankfull to u....but if u can do me a favour....then pls help me to reduce the size....of the sub forum tab......pls..i will be thankfull...to u...if u can make me do that...............
Here is the screenshot of it..


i would be thankful if u can reduce the size of the subforum to 65% of what it is rght now...rest everything is perfect pls let me know about it ..pls its urgent and importants..
thanks once again
Reply With Quote
  #1048  
Old 12 Jun 2011, 21:29
Kelteseth Kelteseth is offline
 
Join Date: Jul 2010
Thank You!!!
Reply With Quote
  #1049  
Old 13 Jun 2011, 16:03
attroll's Avatar
attroll attroll is offline
 
Join Date: Jan 2003
Maybe I am not understanding how to set this up.
I am trying to set up a Gallery tab that also has Sub Tab Links.
After I have set this all up and click on the Gallery Tab it goes to my gallery but my Forum tab is the one that is highlighted and the Sub Tab Links display for my default forum.

How do I do this so that the Gallery Tab is highlighted and it displays my Gallery Sub Tab Links?
Reply With Quote
  #1050  
Old 17 Jun 2011, 18:49
karel1985 karel1985 is offline
 
Join Date: Mar 2007
Real name: Karel B.
Just to let know that after uploading the 4.0.5 version its still shows 4.0.3 in adminpanel
The XML contains still version 4.0.3....
__________________
Dutch Pc Helpforum - www.pc-helpforum.be
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:49.

Layout Options | Width: Wide Color: