Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16 Aug 2011, 00:49
DjEddie DjEddie is offline
 
Join Date: Nov 2007
opening a php ...

Hi,

From inside the forum home template .. i'm wanting to open a php file so that it shows that file clearly on the forum home page... without using an iframe .. obviously the php file is in my root folder ..

Does anyone have the coding I would use to do this please? i've tried to read up about it on php sites but have found some of it a bit confusing to do exactly what i'm wanting ..

Thanks

Eddie
Reply With Quote
  #2  
Old 16 Aug 2011, 01:17
EquinoxWorld EquinoxWorld is offline
 
Join Date: Nov 2009
Originally Posted by DjEddie View Post
Hi,

From inside the forum home template .. i'm wanting to open a php file so that it shows that file clearly on the forum home page... without using an iframe .. obviously the php file is in my root folder ..

Does anyone have the coding I would use to do this please? i've tried to read up about it on php sites but have found some of it a bit confusing to do exactly what i'm wanting ..

Thanks

Eddie
If you mean you want to show the output of that php file in your FORUMHOME template then just read this article here: >http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=242454 It's rather easy, just a few steps. Hope it helps.
Reply With Quote
  #3  
Old 16 Aug 2011, 09:49
DjEddie DjEddie is offline
 
Join Date: Nov 2007
basically ..the file im wanting to add is a shoutcast statistics file that shows the dj and listener count ... im wanting to show this on my forumhome templete page....

by doing what that link u offered above ..it doesnt show up on my site at all ..loading the index.php file on its own tab works ..I just want to incorporate it into the forum home templete without adding all the code into the templete ... hope I explained that ok
Reply With Quote
  #4  
Old 16 Aug 2011, 12:59
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
I think using the method from the article should have worked. Can you post the exact code you used (and the hook location)?
Reply With Quote
  #5  
Old 16 Aug 2011, 16:33
DjEddie DjEddie is offline
 
Join Date: Nov 2007
Originally Posted by kh99 View Post
I think using the method from the article should have worked. Can you post the exact code you used (and the hook location)?
Thanks for your help people

code is:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

using in the templete "forumhome"

using the hook:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and with doing all this ^^ .. it doesn't show anything at all

correct me if i'm wrong .. doing this should literally put what ever is being used in the "index.php" file (which this file also calls other files for use) onto the forumhome page where I decided to put it?

Thanks

Eddie
__________________

~IBass-Radio.com~
Reply With Quote
  #6  
Old 16 Aug 2011, 16:37
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Maybe try this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #7  
Old 16 Aug 2011, 16:51
DjEddie DjEddie is offline
 
Join Date: Nov 2007
ive sent u a pm ..

it still doesn't show after using the code you gave there ..
__________________

~IBass-Radio.com~
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:45.

Layout Options | Width: Wide Color: