Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27 Sep 2013, 08:31
Benedicte Benedicte is offline
 
Join Date: Oct 2008
Please Complete All Required Fields?

I try to send email to my users like I always do.
But after upgrading to VB4 I cant do that the same way...

Now I just got the message: Please Complete All Required Fields

What should I suppose to do? That I never did before?
Reply With Quote
  #2  
Old 27 Sep 2013, 08:35
tbworld tbworld is offline
 
Join Date: Oct 2008
@Benedicte, we need a bit more information. Are you referring to a mod? If so which one?
Reply With Quote
  #3  
Old 27 Sep 2013, 08:37
Benedicte Benedicte is offline
 
Join Date: Oct 2008
I just go into Admin Panel and use "send email to users"
Before, I just wrote the email and marked "send to all users" and pressed "send"

Now, I can't do that anymore...

Thanks! =)
Reply With Quote
  #4  
Old 27 Sep 2013, 08:50
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
if it asks you to fill all parts then fill them
Reply With Quote
  #5  
Old 27 Sep 2013, 09:01
tbworld tbworld is offline
 
Join Date: Oct 2008
Are you still seeing the emails in the queue or is the queue empty.

Are you using cron based email sending?

Just to be sure: Have you done an email diagnostic in Admincp->maintence->diagnostic->email?

If all three are yes, try temporarily disabling "Use Cron Based Sending" and see what happens. Make sure you alter the "Number of Emails to Send Per Batch" number to what is allowed by your hosting service.
Reply With Quote
  #6  
Old 29 Sep 2013, 17:39
Benedicte Benedicte is offline
 
Join Date: Oct 2008
Originally Posted by tbworld View Post
Are you still seeing the emails in the queue or is the queue empty.

Are you using cron based email sending?

Just to be sure: Have you done an email diagnostic in Admincp->maintence->diagnostic->email?

If all three are yes, try temporarily disabling "Use Cron Based Sending" and see what happens. Make sure you alter the "Number of Emails to Send Per Batch" number to what is allowed by your hosting service.
Thank you!

Originally Posted by ForceHSS View Post
if it asks you to fill all parts then fill them
You don't think I did?

But I did find out what I did wrong...
I deleted the email adresse in the feild for *From*
And wrote the name of my forum instead = I always have done this


BUT that I can't do anymore...
So when I send my emails with the emailadresse it works...
To bad it doesn't look so good in the mailbox finding the email from me
at the bottom with from '[email protected] '
Reply With Quote
  #7  
Old 29 Sep 2013, 21:59
Simon Lloyd's Avatar
Simon Lloyd Simon Lloyd is offline
 
Join Date: Aug 2008
Real name: Simon
I haven't tried it but perhaps you could enter something like:
Forum Name <[email protected]>
__________________
Kind regards,
Simon Microsoft Office Help
My Mods: Find my modifications here
Please do not pm me for support unless i have invited you to!
Reply With Quote
  #8  
Old 29 Sep 2013, 22:13
Benedicte Benedicte is offline
 
Join Date: Oct 2008
Originally Posted by Simon Lloyd View Post
I haven't tried it but perhaps you could enter something like:
Thank you, but it did not work
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Force users to complete new required fields Locutus2999 vBulletin 2.x Beta Releases 3 09 Feb 2004 11:39



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:43.

Layout Options | Width: Wide Color: