Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03 May 2016, 04:47
justasiam justasiam is offline
 
Join Date: Feb 2010
Articles showing up on the primary CMS page

I am running vB Suite 4.2.3.

I have added 3 sections under the 1 main ection and in each section, I have 1 or more categories. I have placed articles in these categories and they show up just fine when you select that section or that caegory.

However, the main section, that everything else resides under displays no articles whatsoever.

How do I get areticles to display on the main CMS page as well as the existing sections and categories I have already placed them in?

Ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 03 May 2016, 15:57
twistsol's Avatar
twistsol twistsol is offline
 
Join Date: Apr 2015
Real name: Chr's Phelps
It took me hours to figure this out the first time. It's simple to do, but hard to find.

Log in to your site as administrator and go to the main articles page.
Click on the Pencil icon next to the Main Section.
There is a pop up menu setting titled "Content From", select "Include Subsections"
Reply With Quote
  #3  
Old 03 May 2016, 17:39
justasiam justasiam is offline
 
Join Date: Feb 2010
Sweet! thank you
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:39.

Layout Options | Width: Wide Color: