Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09 Feb 2010, 00:33
adpar adpar is offline
 
Join Date: Jun 2009
invocation code help with "if"conditional !!

hello!
I put this code into the template ad location below navbar

but the banner will still show in the forum mentioned in the if
conditional...

can you see anything wrong with the code that might be the cause
of the conditional not working... ?

thank you.... !!

<center>

<if condition="$forum[forumid] != 62">

<!--/* OpenX Javascript Tag v2.8.2 */-->

<script type='text/javascript'><!--//<![CDATA[
document.MAX_ct0 ='INSERT_CLICKURL_HERE';

var m3_u = (location.protocol=='https:'?'https://ads.parents.gr/www/delivery/ajs.php':'http://ads.parents.gr/www/delivery/ajs.php');
var m3_r = Math.floor(Math.random()*99999999999);
if (!document.MAX_used) document.MAX_used = ',';
document.write ("<scr"+"ipt type='text/javascript' src='"+m3_u);
document.write ("?campaignid=87");
document.write ('&amp;cb=' + m3_r);
if (document.MAX_used != ',') document.write ("&amp;exclude=" + document.MAX_used);
document.write (document.charset ? '&amp;charset='+document.charset : (document.characterSet ? '&amp;charset='+document.characterSet : ''));
document.write ("&amp;loc=" + escape(window.location));
if (document.referrer) document.write ("&amp;referer=" + escape(document.referrer));
if (document.context) document.write ("&context=" + escape(document.context));
if ((typeof(document.MAX_ct0) != 'undefined') && (document.MAX_ct0.substring(0,4) == 'http')) {
document.write ("&amp;ct0=" + escape(document.MAX_ct0));
}
if (document.mmm_fo) document.write ("&amp;mmm_fo=1");
document.write ("'><\/scr"+"ipt>");
//]]>--></script><noscript><a href='http://ads.parents.gr/www/delivery/ck.php?n=a2bd78e8&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' target='_blank'><img src='http://ads.parents.gr/www/delivery/avw.php?campaignid=87&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&amp;n=a2bd78e8&amp;ct0=IN SERT_CLICKURL_HERE' border='0' alt='' /></a></noscript> </if> </center>


THANK YOU IN ADVANCE!!!

--------------- Added 09 Feb 2010 at 15:10 ---------------

anybody....... please? what am I doing wrong?

Last edited by adpar; 09 Feb 2010 at 15:10. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:04.

Layout Options | Width: Wide Color: