Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
gItemStats - World of Warcraft Itemstats Details »
gItemStats - World of Warcraft Itemstats
Mod Version: 9.9.9.9.9, by Gryphon (Coder) Gryphon is offline
Developer Last Online: Mar 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.6.8 Rating: (22 votes - 4.64 average) Installs: 161
Released: 05 Mar 2007 Last Update: 25 Jan 2008 Downloads: 1078
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files External Content  

What is it?

gItemStats is a modification for vBulletin which allows you to display popup World of Warcraft item information on your fourms.

See this thread for the continuation of this modification.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	gitemstats.jpg
Views:	1592
Size:	39.9 KB
ID:	61426  

Show Your Support

  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
World of Warcraft jj vBulletin 3.5 Styles 169 18 Nov 2008 05:57

  #166  
Old 04 Feb 2008, 15:22
jluerken's Avatar
jluerken jluerken is offline
 
Join Date: Aug 2003
Location: Germany
Originally Posted by pjfry View Post
Hi,

first thnks a lot for this nice mod. But I have a little Problem. On my Site i have installed this mod but it works only correctly wen t write [item]French Item Name[/item]. When I write the English or German Name i get only a grey Item with the folloing tooltip:
I have the same issue here.
When I enter "[item]18822de[/item]" it is working fine. When I enter [item]Itemname_in_German[/item] I only get a grey item link.

Can you please check this Gryphon?
__________________
Ciao jluerken
Reply With Quote
  #167  
Old 05 Feb 2008, 10:57
joergh's Avatar
joergh joergh is offline
 
Join Date: Oct 2001
I have the same problem, would be great if you could help us Gryphon.

Thank you very much

joergh
Reply With Quote
  #168  
Old 22 Feb 2008, 13:41
dblclick dblclick is offline
 
Join Date: Feb 2008
IM not sure if there is still any support for this...but here is my problem

When tooltip pops up i get a "object doesnt exist or web site is busy error"

example:

http://www.athesisguild.com/forum/showthread.php?t=24

anyideas?

Thanks
Reply With Quote
  #169  
Old 23 Feb 2008, 15:16
acrine acrine is offline
 
Join Date: Feb 2008
Just wanted to say thanks for this MoD. I've been fighting with other similar mods for a week and this worked for me out of the box.

THANK YOU!!!
Reply With Quote
  #170  
Old 24 Feb 2008, 14:38
Maniac199 Maniac199 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Hmm, i got the mod installed fine and it appears to be working but whenever i put an item in it just says the item does not exist. Also the item is entered correctly!. Any ideas?
Reply With Quote
  #171  
Old 28 Feb 2008, 07:39
jluerken's Avatar
jluerken jluerken is offline
 
Join Date: Aug 2003
Location: Germany
Gryphon are you still supporting this product?
You give good support to your Teamspeak Product but this mod is marked as supported but people are waiting for an answer regarding several issues.
Do you have an idea how to fix them?
__________________
Ciao jluerken
Reply With Quote
  #172  
Old 29 Feb 2008, 23:53
Gryphon's Avatar
Gryphon Gryphon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Ryan Snook
It is partially supported, my part of which there isn't much to support. I created this product as a configuration front for Yahourt's Itemstats and that configuration part of the product is what I support. Any problems with fetching data etc is caused by that script which is no longer supported by Yahourt.

However, I have written a replacement that, so far, eliminates all the uploaded files and is simply a product. It still needs optimization so I have not released it yet.

Last edited by Gryphon; 29 Feb 2008 at 23:55. Reason: clarification
Reply With Quote
  #173  
Old 03 Mar 2008, 17:42
Paradigm Paradigm is offline
 
Join Date: Jan 2008
I have fixed the problem for the grey links. Find the config.php in your itemstats folder locate this

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


and add this


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You are just commenting that code so it doesn't write over another php file that has your DBs username and password info in it.

It worked for me and I hope it works for others too!

Last edited by Paradigm; 03 Mar 2008 at 18:35.
Reply With Quote
  #174  
Old 07 Mar 2008, 19:09
Masked Crusader Masked Crusader is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Shane
The tags will be properly parsed in preview and when I'm redirected back to the post after submitting it. But on subsequent reloads of the page, the link will be not be parsed.

It seems to be a problem with the postcache or something.
Reply With Quote
  #175  
Old 11 Apr 2008, 22:41
Cloudrunner's Avatar
Cloudrunner Cloudrunner is offline
 
Join Date: May 2003
Real name: Bubba

Any progress on the new product Gryphon?
__________________
"An It Harm None, Do As Ye Will..."
---The Wiccan Rede
Words to live by...
Reply With Quote
  #176  
Old 15 Apr 2008, 18:32
pewp pewp is offline
 
Join Date: Aug 2005
is there anyway to get the mouseover tool tip to be transparent? I had a version of the itemstats prior to upgrading to 3.6.9 that stopped wroking for some reason and it had transparent mouseovers.
Reply With Quote
  #177  
Old 17 Apr 2008, 15:49
atomhead atomhead is offline
 
Join Date: Nov 2007
why is itemstats included if there's 'no file modification necessary'? do i still have to configure itemstats? because this isn't working otherwise.
Reply With Quote
  #178  
Old 07 May 2008, 03:11
tuaguild's Avatar
tuaguild tuaguild is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: Chase
gryphon there is a wowhead mod for itemstats take a look at http://forums.eqdkp.com/index.php?showtopic=9342 i have used it before but i dont know how to make it work with your addon

I tried looking at your code for functions_gitemstats.php and i couldnt find a way to insert all the information needed for parsing wowhead. I think someone will be able to do this and i like Itemstats as opposed to Sweede's addon due to flexibility. It is just a matter of adding the extra wowhead code for the parsing. Anyone have any ideas?

Well Guys i did it i got a working version of this parsing wowhead for the tooltips. I will post a version of it if it is allowed by gryphon but i will not do so until oked by him or i will send him the entire package to post. In this version you just have to type the name like [item]Warglaive of Azzinoth[/item] and the mouseover will show up

Last edited by tuaguild; 26 May 2008 at 05:43.
Reply With Quote
  #179  
Old 01 Jun 2008, 21:29
tuaguild's Avatar
tuaguild tuaguild is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: Chase
Hey Everyone

Hello guys. I wanted everyone to know that i do have a RELEASEABLE VERSION of gItemstats with WoWHead item caching. I am going to be speaking with Gryphon about release options and weather i can release it myself or have him release it. Please be patient as i will be providing all the support for this addon
Lyco AKA TUAGuild
Reply With Quote
  #180  
Old 03 Jun 2008, 13:36
GuaRRand's Avatar
GuaRRand GuaRRand is offline
 
Join Date: Oct 2005
i get a </span> behind every linked item, i dont see the image and it takes ages to load... as in 10-15 seconds for a page...

I like the idea, but it seems to be failing on my site..

Anything i need to updated/alter?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:22.

Layout Options | Width: Wide Color: