Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27 Mar 2011, 18:36
VBIran VBIran is offline
 
Join Date: Nov 2010
Solve Problem Showing Array In Online Users

Hi ,
If you use the 4.1.2 version of vbulletin you may face to this problem .
You see array instead of online users username.
To solve it :
You can revert FORUMHOME template .
Go to admincp --> Style and templates --> Search templates --> type FORUMHOME and search it . Click on forumhome name and choose revert from sidebar .
You can replace this code in forumhome :

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

With this code :

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

If the problem exists yet You must disable Usergroup legend bar ( and/or something like that ) Or Upgrade it to 4.1.2 Version .
Good Luck.
Reply With Quote
  #2  
Old 02 May 2011, 22:33
d2gaming d2gaming is offline
 
Join Date: Nov 2010
Thank you for this fix. Worked like a charm
Reply With Quote
  #3  
Old 31 Mar 2012, 01:35
DuraMater DuraMater is offline
 
Join Date: Nov 2010
This worked beautifully in all of our templates except for one. Instead of code starting with this:
<vb:if condition="$activeusers">
<ol class="commalist" id="wgo_onlineusers_list">
{vb:raw activeusers}
</ol>
</vb:if>

there is this:
<vb:if condition="$show['loggedinusers']">
<!-- logged-in users -->
<div id="wgo_onlineusers" class="wgo_subblock">
<img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/whos_online.gif" class="whaticon" alt="{vb:rawphrase currently_active_users}" />
<div class="whatspace">
<p>{vb:rawphrase there_are_x_online, {vb:raw totalonline}} <span class="shade">{vb:rawphrase x_members_and_y_guests, {vb:raw numberregistered}, {vb:raw numberguest}}</span></p>
<p>{vb:rawphrase most_users_ever_online_was_x_y_at_z, {vb:raw recordusers}, {vb:raw recorddate}, {vb:raw recordtime}}</p>
<ol class="commalist" id="wgo_onlineusers_list">
{vb:raw activeusers}
</ol>
</div>
</div>
<!-- end logged-in users -->
</vb:if>

I have no idea how to change this, since my knowledge of css is pretty limited. Anything you can think of would be greatly appreciated!

P.S. - We are using 4.1.11 Patch Level 1
Reply With Quote
  #4  
Old 31 Mar 2012, 04:44
Pandemikk Pandemikk is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Jon
Originally Posted by DuraMater View Post
This worked beautifully in all of our templates except for one. Instead of code starting with this:
<vb:if condition="$activeusers">
<ol class="commalist" id="wgo_onlineusers_list">
{vb:raw activeusers}
</ol>
</vb:if>

there is this:
<vb:if condition="$show['loggedinusers']">
<!-- logged-in users -->
<div id="wgo_onlineusers" class="wgo_subblock">
<img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/whos_online.gif" class="whaticon" alt="{vb:rawphrase currently_active_users}" />
<div class="whatspace">
<p>{vb:rawphrase there_are_x_online, {vb:raw totalonline}} <span class="shade">{vb:rawphrase x_members_and_y_guests, {vb:raw numberregistered}, {vb:raw numberguest}}</span></p>
<p>{vb:rawphrase most_users_ever_online_was_x_y_at_z, {vb:raw recordusers}, {vb:raw recorddate}, {vb:raw recordtime}}</p>
<ol class="commalist" id="wgo_onlineusers_list">
{vb:raw activeusers}
</ol>
</div>
</div>
<!-- end logged-in users -->
</vb:if>

I have no idea how to change this, since my knowledge of css is pretty limited. Anything you can think of would be greatly appreciated!

P.S. - We are using 4.1.11 Patch Level 1
This is a fix for 4.1.12 beta not 4.1.11
Reply With Quote
  #5  
Old 02 Apr 2012, 16:16
DuraMater DuraMater is offline
 
Join Date: Nov 2010
Ok, then. Thanks anyway.
Reply With Quote
  #6  
Old 18 Dec 2013, 07:05
Jerit2012 Jerit2012 is offline
 
Join Date: May 2012
I have the same issue for :

a) Today's Birthdays user name showing as "Array"
b) Users who currently viewing on thread "Array"

We are using (vBulletin 4.1.12 Patch Level 3)

Kindly assist to fix this.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
v3 Articles 1.0.1 - Hack to solve "thumbnails not showing"-problem arpy vBulletin 3.0 Full Releases 36 29 Aug 2005 13:29



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:06.

Layout Options | Width: Wide Color: