Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vbRosterMaster Details »
vbRosterMaster
Mod Version: 2.2.0, by pedigree (Coder) pedigree is offline
Developer Last Online: Nov 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.x Rating: (5 votes - 4.60 average) Installs: 21
Released: 09 Jun 2007 Last Update: 10 Nov 2007 Downloads: 268
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Is in Beta Stage  

A mod that displays your Everqeust II guild roster.

This is a port of the Stand Alone version by Eric Sauvageau (and therefore isnt all my code) There was PHP template code in there and Ive changed a lot of it into vBulletin templates but some still exists. It was faster to leave it in php but I might change it a later version.

Changes
Plugin / Hook : 3
Templates : 12

If you use it, PLEASE click Installed. This is my first ever released mod. If you find a bug or have a suggestion, please post it, I want to make people use it and like it.

10 Nov 2007 - Updated a page to fix the missing navbar, school boy error, sorry, just extract the files in rostermaster_navbar_fix.zip, overwritting the existing one

Troubleshooting

If you follow all the instructions and your roster wont update.
- Turn off CURL support in the admin settings. Its enabled by default and it seems that a lot of PHP hosts dont support it. Will be fixed in the next version of the code

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	rm1.jpg
Views:	1805
Size:	31.7 KB
ID:	65432   Click image for larger version

Name:	rm2.jpg
Views:	612
Size:	37.1 KB
ID:	65433  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #16  
Old 24 Jun 2007, 22:49
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
I suggest you read the documentation when you install something next time. Thats not an error, its a notification that you dont have any data imported. You need to run a scheduled task to import the database

4 - Run the Scheduled Task once to populate the database with your guilds information. The task will run once per hour afterwards.
(AdminCP -> Scheduled Task Manager -> RosterMasterUpdate -> Run Now)
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam

Last edited by pedigree; 24 Jun 2007 at 22:53.
Reply With Quote
  #17  
Old 26 Jun 2007, 15:08
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Ive got a new version of the code that Im going to work on that displays by group, either rank, class or crafting goon.
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam

Last edited by pedigree; 26 Jun 2007 at 15:15.
Reply With Quote
  #18  
Old 01 Jul 2007, 08:29
SuprSurfr SuprSurfr is offline
 
Join Date: Apr 2005
I am not sure what I did wrong...
I am using PHP Version 5.2.3 and mysql 5.0.41

When I try and run the scheduled task to populate the database I get the following error:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I couldnt post the entire output, if you need more let me know.
any suggestions?
Reply With Quote
  #19  
Old 01 Jul 2007, 10:08
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Whats the guild ID and guild name? Ill get a box installed with those mysql/php versions and try an import. If ti all goes well my end, Ill add some more debug code to the updater and see just whats going on? What path do you have the forum installed into? / or /forums?
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
  #20  
Old 01 Jul 2007, 17:07
SuprSurfr SuprSurfr is offline
 
Join Date: Apr 2005
Originally Posted by pedigree View Post
Whats the guild ID and guild name? Ill get a box installed with those mysql/php versions and try an import. If ti all goes well my end, Ill add some more debug code to the updater and see just whats going on? What path do you have the forum installed into? / or /forums?
I found my biggest problem in my php.ini


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I turned it on.

But i am still having an issue, i get the following error:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #21  
Old 01 Jul 2007, 17:14
SuprSurfr SuprSurfr is offline
 
Join Date: Apr 2005
Well sorry for the confusion...

It appears that after I changed the PHP.ini to allow short tags, I uninstalled the product reinstalled and the tables were then created in the DB. Problem solved.

Thanks!
Reply With Quote
  #22  
Old 02 Jul 2007, 08:51
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Good, I was scratching my head for a minute there until I woke up this morning and though "oh, short tags". What Ill do in the next version is replace all the short tags with <?php long tags.

Did you click installed???
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
  #23  
Old 21 Jul 2007, 01:24
Ev!L ErN!E Ev!L ErN!E is offline
 
Join Date: Feb 2006
how can I change the color of the cell padding? I would like it darker
__________________
"Master of Annihilation"
Reply With Quote
  #24  
Old 21 Jul 2007, 11:27
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Can you post a screenshot of the area as an example? The cell padding is all taken from your skin style but it can be editted in the PHP file or template. PM me your URL and I can have a look
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
  #25  
Old 22 Jul 2007, 20:12
Ev!L ErN!E Ev!L ErN!E is offline
 
Join Date: Feb 2006
Originally Posted by pedigree View Post
Can you post a screenshot of the area as an example? The cell padding is all taken from your skin style but it can be editted in the PHP file or template. PM me your URL and I can have a look
I'll post a pic....


I want to change the white bars, to something darker to match my style.

also I noticed the roster page wasn't updating, so I ran it under scheduled tasks and got this error:

Fatal error: Call to undefined function: sql_query() in forums/includes/cron/rostermaster_import.php on line 760
__________________
"Master of Annihilation"

Last edited by Ev!L ErN!E; 22 Jul 2007 at 20:26.
Reply With Quote
  #26  
Old 23 Jul 2007, 18:17
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Yeah, I found that one. Edit the PHP file and, on line 760, change sql_query to just query. Ive uploaded the fix for that just now

Ill dig around in the mod tonight for you.
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam

Last edited by pedigree; 23 Jul 2007 at 19:27.
Reply With Quote
  #27  
Old 23 Jul 2007, 19:40
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Two ways of doing it, both in the same template

Edit template RosterMaster / rostermaster

search for


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

#1 Remove borders

Change the

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

#2 - Edit the style for the table

Change


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
  #28  
Old 24 Jul 2007, 00:28
Ev!L ErN!E Ev!L ErN!E is offline
 
Join Date: Feb 2006
Originally Posted by pedigree View Post
Yeah, I found that one. Edit the PHP file and, on line 760, change sql_query to just query. Ive uploaded the fix for that just now

Ill dig around in the mod tonight for you.
that worked perfect, thank you.... I'll work on those edits later tonight and report back. Thank you for your help.

EDIT***

Ok I just tried to change the border color, and its not working... I tried "black" and "#000000" but it still stays white =\
__________________
"Master of Annihilation"

Last edited by Ev!L ErN!E; 24 Jul 2007 at 00:34.
Reply With Quote
  #29  
Old 25 Jul 2007, 12:59
Jargs Jargs is offline
 
Join Date: May 2007
uhh no files uploaded?
Reply With Quote
  #30  
Old 25 Jul 2007, 15:27
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
its in the zip file in the first post of the thread. Its the includes/cron file.
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 18:22.

Layout Options | Width: Wide Color: