Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vbRosterMaster Details »
vbRosterMaster
Mod Version: 2.2.0, by pedigree (Coder) pedigree is offline
Developer Last Online: Nov 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.x Rating: (5 votes - 4.60 average) Installs: 21
Released: 09 Jun 2007 Last Update: 10 Nov 2007 Downloads: 268
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Is in Beta Stage  

A mod that displays your Everqeust II guild roster.

This is a port of the Stand Alone version by Eric Sauvageau (and therefore isnt all my code) There was PHP template code in there and Ive changed a lot of it into vBulletin templates but some still exists. It was faster to leave it in php but I might change it a later version.

Changes
Plugin / Hook : 3
Templates : 12

If you use it, PLEASE click Installed. This is my first ever released mod. If you find a bug or have a suggestion, please post it, I want to make people use it and like it.

10 Nov 2007 - Updated a page to fix the missing navbar, school boy error, sorry, just extract the files in rostermaster_navbar_fix.zip, overwritting the existing one

Troubleshooting

If you follow all the instructions and your roster wont update.
- Turn off CURL support in the admin settings. Its enabled by default and it seems that a lot of PHP hosts dont support it. Will be fixed in the next version of the code

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	rm1.jpg
Views:	1805
Size:	31.7 KB
ID:	65432   Click image for larger version

Name:	rm2.jpg
Views:	612
Size:	37.1 KB
ID:	65433  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #31  
Old 27 Jul 2007, 20:48
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
I HATE IE, its the most god awful non-compliant crap out there but some people still use it (I dont care, I dont code for it) .

If your borders are some colour you didnt expect, its because of IE.

Edit rostermaster.php

Find line 524(ish) and replace it with this


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

replacing black in the style with whatever colour you want, either if its a default web colour, by using black, white, lightgrey, orange etc or by using a hexcode #338899 etc.

If you must have IE, maybe just use the borders="0" fix, its easier and looks much better
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
  #32  
Old 27 Jul 2007, 20:51
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Originally Posted by Jargs View Post
uhh no files uploaded?
Oh, hmmm, weird, I attached it but Ive uploaded it again now.
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
  #33  
Old 03 Aug 2007, 16:00
BlackxRam BlackxRam is offline
 
Join Date: Aug 2003
Since this is using vbulletin, is it possible to allow other users to create a roster page for themselves? Instead of just one standalone?
Reply With Quote
  #34  
Old 13 Aug 2007, 14:56
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Not with this, if they want to create their own roster (no idea what they would have in it), then youll need to use something else.
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
  #35  
Old 19 Sep 2007, 00:31
Vindicare's Avatar
Vindicare Vindicare is offline
 
Join Date: Dec 2001
Great mod, but for some reason it totally ignores my $navbar (which is by default on top of pretty much every vB template and also on top of the rostermaster templates).

So the roster page is kinda cut off the rest of the forum...
Reply With Quote
  #36  
Old 19 Sep 2007, 13:01
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Hmm, Ill look at the template code and see why its doing that.
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
  #37  
Old 19 Sep 2007, 14:16
Vindicare's Avatar
Vindicare Vindicare is offline
 
Join Date: Dec 2001
Not sure if that helps, but I might add that after a fresh install with unpopulated DBs (as long as it says "No roster data has been found in the database") the $navbar works just fine.

But as soon as I run the cronjob to pull the data, the $navbar just disappears...
(The actual roster script works perfectly fine, though.)


[edit] Clicked on the link to the Trinitas board in this thread, and seems like they got the same issue - missing vB navbar on top.

Last edited by Vindicare; 19 Sep 2007 at 14:25.
Reply With Quote
  #38  
Old 10 Nov 2007, 09:22
Alliya Alliya is offline
 
Join Date: Nov 2007
Originally Posted by pedigree View Post
I suggest you read the documentation when you install something next time. Thats not an error, its a notification that you dont have any data imported. You need to run a scheduled task to import the database

4 - Run the Scheduled Task once to populate the database with your guilds information. The task will run once per hour afterwards.
(AdminCP -> Scheduled Task Manager -> RosterMasterUpdate -> Run Now)
Hey, I have the same problem, but I did all this and it still says empty.

Any ideas?

Great work btw :

Alli
Reply With Quote
  #39  
Old 10 Nov 2007, 16:15
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Have you put a correct guild id in the admin section?

Ive just finished my current project but Ill get on this one over the weekend.

Whats the guild ID youre using? Ill use that for testing the code
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
  #40  
Old 10 Nov 2007, 19:05
Alliya Alliya is offline
 
Join Date: Nov 2007
http://eq2players.station.sony.com/g...uildId=2025303

Took this guild id and the name hmm

Gimme a shout when youre online
Reply With Quote
  #41  
Old 10 Nov 2007, 19:42
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Fixed the navbar issue, there is a zip file in the main post with an updated file in it, overwrite the existing one.
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
  #42  
Old 10 Nov 2007, 19:54
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Heh, youve got Oakster in your guild, he was , as I was in Ascendance until that b***h Mirishka destroyed it. Ill plug your guild details into it over the weekend. Did you turn on logged to debug? What does that say?
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam

Last edited by pedigree; 22 Sep 2010 at 16:38.
Reply With Quote
  #43  
Old 10 Nov 2007, 20:15
Alliya Alliya is offline
 
Join Date: Nov 2007
lol yar I am in guild with Oak, are u online atm? send me a tell
Reply With Quote
  #44  
Old 10 Nov 2007, 20:16
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
I just put your ID and your name into the first two fields, ran an import and it worked... PM me your guild forum link and Ill have a look.
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
  #45  
Old 10 Nov 2007, 20:43
pedigree pedigree is offline
 
Join Date: Jul 2005
Fixed it after looking at your forum.

if you have problems where the data wont import, turn turning CURL support off.
__________________
My mods vbRosterMaster | Ajax New PM Notifier | vbStopForumSpam
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:07.

Layout Options | Width: Wide Color: