Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
jQt jQuery Suite for vB4 Details »
jQt jQuery Suite for vB4
Mod Version: 3.1RC4, by gothicuser (Member) gothicuser is offline
Developer Last Online: Nov 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.x Rating: (8 votes - 5.00 average) Installs: 58
Released: 20 Jul 2011 Last Update: 21 Aug 2012 Downloads: 792
Not Supported Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files Re-usable Code Is in Beta Stage  

Completely Re-designed modular system, virtually all the code re-written.

Description:
This mod will add jQuery enhancements to various areas of your vBulletin board using the renown jQuery Tools Library.

jQuery Overlays:
  • Separate Log-In and Registration Dialogues, Including Human Verify and D.O.B. but NOT required fields.
  • OR Log-In / Register Slide-Down
  • Log Out Dialogue
  • Mark Forums Read Dialogue
  • Mini-Stats
  • Display Chat/Shout box in slide-down
Tooltips:
  • vBAdvanced Recent Threads, including threadstarters avatar.
  • Forum Display (threadbits), including threadstarters avatar.(upgraded)
  • Postbit / Postbit_legacy, including avatar and post/activity details.
  • Forum Home Description
  • Search Results page (search_threadbit)
I now use and HIGHLY RECOMMEND TMS (Template Modification System) as it automates the template edits for the default theme and simplifies the edits for custom themes.


This is the first release of this re-designed mod. I have re-written these scripts to be far more compatible with other add-ons, using the <noconflict> method throughout.
I have used a 'modular' environment, meaning that you can select specifically the individual components you want to use. All of the modules are fully configurable from the AdminCP, and many of the style attributes are editable from the templates stylevar dialogue.

UPGRADE: from any previous version to this, v4.0 there is NO UPGRADE PATH, you need to fully remove earlier versions, then follow the instructions for installation. I am very sorry for this inconvenience, but so much has been changed that incorporating upgrading became untenable.

INSTALLATION:
1, Upload all the files/folders in the UPLOAD folder to your forum root.

2, Install the product 'product-jqt_suite-CORE.xml'. This is the only component that is COMPULSORY. This has to be installed for any of the others modules to work!

3, Install any of the other module(s) from the AdminCP, as you would any other product;
jQt Suite Log-In-Register Module
jQt Suite Log-In-Register Slider Module
(you can only use ONE of the above, the first is the overlay)
jQt Suite MarkForumsRead Module
jQt Suite MiniStats Module
jQt Suite Tooltips Module

4, If you have TMS (Template Modification System) installed the template edits have already been done for you.
If not, then manually apply the template edits from the template edit pages found in the Docs folder of the archive.
You only need to apply the template edits for the module(s) that you install.

5, Pop into your AdminCP and configure the product(s)

6, To enable the 'VSa Visitors in Last X Hours' block in the mini-stats you need to have that mod already installed (use the link) then edit the 'VSa - Visitors In Last X Hours' Product thus:
Go to AdminCP/Plugins & Products/Plugin Manager/
and disable the Plugin 'VSa - VILXH - MN'. This transfers the results from the forum home page to the mini-stats block.

TWEAKING TOOLTIP POSITION
For those of you that would like to tweak the position of the tooltips, here is a quote directly from the original jQuery Tools Tooltip documentation describing what the numbers mean.
Edit these positions by opening
/jqt_suite/jqt_suite_black_css.js
/jqt_suite/jqt_suite_minimal_black_css.js
or
/jqt_suite/jqt_suite_white_css.js
and finding the line(s) 'offset: [-44, 90],'

The offset property fine tunes the tooltip position specified with the position property. For example, the value [10, -20] moves the tooltip position 10px downwards and 20px to the left. The first value modifies the vertical positioning from the top edge of the tooltip and the second value modifies the horizontal positioning from the left edge of the tooltip. Positive values move the tooltip downward and to the right, while negative values move the tooltip upward and to the left.
For those that use vBSEO and have some trouble with guests viewing the tooltips, you can turn OFF the vBSEO option "Remove Thread Preview Text For Guest Visitors" to fix it.

All updates/future releases and support are now only available at jqt-suite.co.uk

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	Log-Out.jpg
Views:	2245
Size:	48.9 KB
ID:	133997   Click image for larger version

Name:	Login.jpg
Views:	2389
Size:	58.3 KB
ID:	133998   Click image for larger version

Name:	Postbit.jpg
Views:	2177
Size:	73.2 KB
ID:	133999   Click image for larger version

Name:	Register.jpg
Views:	1891
Size:	76.5 KB
ID:	134000  

Click image for larger version

Name:	Tooltip.jpg
Views:	1868
Size:	85.3 KB
ID:	134001   Click image for larger version

Name:	ministats.jpg
Views:	1158
Size:	25.7 KB
ID:	135504  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks jQt Suite (jQuery Tools Tooltips & Overlays) gothicuser vBulletin 3.8 Add-ons 62 01 Apr 2012 11:03
Forum Home Enhancements rocket dock menu on forum:) [ jquery & Css ] support facebook & twitter + work on IE9 mun3im vBulletin 4.x Template Modifications 52 09 Jan 2012 03:01
Mini Mods Login Popup - Adds a DHTML popup login form w/ forgotten password & register links Analogpoint vBulletin 3.6 Add-ons 41 28 May 2010 19:18

  #256  
Old 14 Apr 2012, 04:53
thecore762 thecore762 is offline
 
Join Date: Jul 2008
Originally Posted by gothicuser View Post
I have been working closely with another coder trying to sort that problem out, he's having same problem.
I have to admit that after ten days of intensive coding and re-coding we are no further forward.
If you were able to isolate the mod|(s) that are actually causing the conflict I may be able to help more, but as it is all I can say is we're trying
Sorry
I've disabled all the mods on my current board and no resolution was found.

Just out of curiosity what php version are you testing on test boards?
__________________
www.47r-squad.com BF3|CS:S|TF2|L4D2 Gaming community
Reply With Quote
  #257  
Old 14 Apr 2012, 08:24
gothicuser's Avatar
gothicuser gothicuser is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Tony
Originally Posted by thecore762 View Post
Just out of curiosity what php version are you testing on test boards?
Both of my local dev boxes (Linux & Mac Server 10.6) have 5.3.2 installed, conversely the local and remote boxes of the other coder are running 5.2.17..... same issue all round
__________________
Grumpy and bad tempered. I'm a pensioner, so don't care any more
Reply With Quote
  #258  
Old 14 Apr 2012, 19:57
thecore762 thecore762 is offline
 
Join Date: Jul 2008
Originally Posted by gothicuser View Post
Both of my local dev boxes (Linux & Mac Server 10.6) have 5.3.2 installed, conversely the local and remote boxes of the other coder are running 5.2.17..... same issue all round
Not sure, it could be that this option is good for small forums, for big forums it may not.

gothicuser, could it be that if we make TMS edit the stuff won't work but if we manual edit things then it may work?
I know I was having the same issue with SCANU's plugin.
__________________
www.47r-squad.com BF3|CS:S|TF2|L4D2 Gaming community
Reply With Quote
  #259  
Old 14 Apr 2012, 20:34
gothicuser's Avatar
gothicuser gothicuser is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Tony
Originally Posted by thecore762 View Post
gothicuser, could it be that if we make TMS edit the stuff won't work but if we manual edit things then it may work?
I know I was having the same issue with SCANU's plugin.
I'd prefer 'Tony'
We did try breaking down the suite totally, adding each component manually (editing template and adding plugins manually) but that made not a jot of difference.
I went as far as using three alternative noconflict methods, none worked absolutely.
We did get as far as getting everything except postbit_legacy tooltip working, but that was always the sticking point.

I went as far as to install all the mods that 'j' had working on his postbits, but, believe it or not, I could NOT break my system, all my tooltips just kept working. What PHP version do you have installed (test site and live site)? That may be a clue.

EDIT: which parts of the suite do you actually use? If it's only a couple of them I may have an idea!!
__________________
Grumpy and bad tempered. I'm a pensioner, so don't care any more
Reply With Quote
  #260  
Old 14 Apr 2012, 20:59
thecore762 thecore762 is offline
 
Join Date: Jul 2008
Originally Posted by gothicuser View Post
I'd prefer 'Tony'
We did try breaking down the suite totally, adding each component manually (editing template and adding plugins manually) but that made not a jot of difference.
I went as far as using three alternative noconflict methods, none worked absolutely.
We did get as far as getting everything except postbit_legacy tooltip working, but that was always the sticking point.

I went as far as to install all the mods that 'j' had working on his postbits, but, believe it or not, I could NOT break my system, all my tooltips just kept working. What PHP version do you have installed (test site and live site)? That may be a clue.

EDIT: which parts of the suite do you actually use? If it's only a couple of them I may have an idea!!
Hi Tony
I use: vBAdvanced Tooltip & Threadbits Tooltip.
Also I use 5.2.17 for my test site. (On a shared host)
I user 5.3.10 on my live website which is on a VPS server.
__________________
www.47r-squad.com BF3|CS:S|TF2|L4D2 Gaming community
Reply With Quote
  #261  
Old 15 Apr 2012, 06:27
gothicuser's Avatar
gothicuser gothicuser is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Tony
Originally Posted by thecore762 View Post
Hi Tony
I use: vBAdvanced Tooltip & Threadbits Tooltip.
Also I use 5.2.17 for my test site. (On a shared host)
I user 5.3.10 on my live website which is on a VPS server.
Well that narrows it down substantially.
Let me play for 24 hours and get back to you.
__________________
Grumpy and bad tempered. I'm a pensioner, so don't care any more
Reply With Quote
  #262  
Old 15 Apr 2012, 08:50
thecore762 thecore762 is offline
 
Join Date: Jul 2008
Originally Posted by gothicuser View Post
Well that narrows it down substantially.
Let me play for 24 hours and get back to you.
ok, thanks.
__________________
www.47r-squad.com BF3|CS:S|TF2|L4D2 Gaming community
Reply With Quote
  #263  
Old 18 Jul 2012, 02:13
thecore762 thecore762 is offline
 
Join Date: Jul 2008
Best mod ever!
__________________
www.47r-squad.com BF3|CS:S|TF2|L4D2 Gaming community
Reply With Quote
  #264  
Old 18 Jul 2012, 03:16
doddy's Avatar
doddy doddy is offline
 
Join Date: Jul 2012
Smile not running

hallo

am newbie in here


i've been installed this plugins but why not showing when am trying to login


would u give some suggestive to how to fix this



thank's
Reply With Quote
  #265  
Old 21 Aug 2012, 06:45
gothicuser's Avatar
gothicuser gothicuser is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Tony
New version posted in first thread.
I have totally re-written this to be modular, including all my previous mods:
jQuery Overlays:
  • Separate Log-In and Registration Dialogues, Including Human Verify and D.O.B. but NOT required fields.
  • OR Log-In / Register Slide-Down
  • Log Out Dialogue
  • Mark Forums Read Dialogue
  • Mini-Stats
  • Display Chat/Shout box in slide-down
Tooltips:
  • vBAdvanced Recent Threads, including threadstarters avatar.
  • Forum Display (threadbits), including threadstarters avatar.(upgraded)
  • Postbit / Postbit_legacy, including avatar and post/activity details.
  • Forum Home Description
  • Search Results page (search_threadbit)
See first post for full details.
__________________
Grumpy and bad tempered. I'm a pensioner, so don't care any more
Reply With Quote
  #266  
Old 22 Aug 2012, 11:26
Syria BoY's Avatar
Syria BoY Syria BoY is offline
 
Join Date: Oct 2007
This extension does not work with version 4.2.0
Reply With Quote
  #267  
Old 22 Aug 2012, 12:29
gothicuser's Avatar
gothicuser gothicuser is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Tony
Originally Posted by Syria BoY View Post
This extension does not work with version 4.2.0
It was developed using vB 4.2.x and fully tested with 4.2.x so whats the problem?
__________________
Grumpy and bad tempered. I'm a pensioner, so don't care any more
Reply With Quote
  #268  
Old 22 Aug 2012, 17:11
Syria BoY's Avatar
Syria BoY Syria BoY is offline
 
Join Date: Oct 2007
Originally Posted by gothicuser View Post
It was developed using vB 4.2.x and fully tested with 4.2.x so whats the problem?
Unfortunately I've been my experience on the old additions
But I'm having a small problem When you press a button Register Or Log In is go to page (activity.php)

Knowing that added jQt Log-In Slider worked very well without any problem
Reply With Quote
  #269  
Old 22 Aug 2012, 19:59
gothicuser's Avatar
gothicuser gothicuser is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Tony
Originally Posted by Syria BoY View Post
Unfortunately I've been my experience on the old additions
But I'm having a small problem When you press a button Register Or Log In is go to page (activity.php)
I can't understand that. I can find no reason for that to happen.
Now, since I do not have a vb license I am unable to see any quoted code here, so if you need advanced support you will need to visit my site (URL at the bottom of the first post).

p.s, and before anybody asks, I can still develop as I administer multiple vB sites, so have access to a multitude of dev installation
__________________
Grumpy and bad tempered. I'm a pensioner, so don't care any more
Reply With Quote
  #270  
Old 23 Aug 2012, 17:02
Syria BoY's Avatar
Syria BoY Syria BoY is offline
 
Join Date: Oct 2007
Originally Posted by gothicuser View Post
I can't understand that. I can find no reason for that to happen.
Now, since I do not have a vb license I am unable to see any quoted code here, so if you need advanced support you will need to visit my site (URL at the bottom of the first post).

p.s, and before anybody asks, I can still develop as I administer multiple vB sites, so have access to a multitude of dev installation
Which meant I have a problem With this added jQt Log-In / Register After doing modifications Trying to push button Log-In Or Register Be taken to a(activity.php) page !!! Knowing that all modifications Worked without problems
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:30.

Layout Options | Width: Wide Color: