Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23 Apr 2011, 20:53
grhawkins grhawkins is offline
 
Join Date: Mar 2011
Migrated Servers - Users Can't Log In

I migrated my forum to a completely different server. After doing so, when a user logs into their account (at the top right) and presses the "Log In" button it doesn't log them in even when they have an account. This happens for my account as well and I'm the administrator of the forum.

Is there a setting I may have touched in the admin cp area? I was changing a few of the user group permissions the other day, but don't think that would cause this to happen?

How can I go about fixing this?
Reply With Quote
  #2  
Old 24 Apr 2011, 00:13
Sweeks's Avatar
Sweeks Sweeks is offline
 
Join Date: Jul 2008
Try reuploading the default vbulletin files and overwriting the current ones making sure you have a backup first, at least then you will know if its file related or not. Can you access the admin control panel? You might be best off disabling all plugins too if you still get problems:

http://www.mydigitallife.info/how-to...roduct-system/
Reply With Quote
  #3  
Old 24 Apr 2011, 00:21
Tasking Mickey's Avatar
Tasking Mickey Tasking Mickey is offline
 
Join Date: Jun 2010
Have the user's reset their passwords, after I moved my servers to HostGator, once everyone resetted their passwords, they were able to login again.

You should try it.
__________________
Just a simple kid who has a knack for procrastination and tries his best to help one anothers.
Be sure to read vB.org's primary rules!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:19.

Layout Options | Width: Wide Color: