Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #121  
Old 14 Jan 2010, 04:32
ragtek's Avatar
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
They must have unique names/classnames.

Maybe you took the same?
__________________
my addons: http://ragtek.github.com
Reply With Quote
  #122  
Old 18 Feb 2010, 04:25
gonedigital gonedigital is offline
 
Join Date: Nov 2009
this the same for VB 3.8.4???

because I don't see

member_build_blocks_start in the templates in my Style Manager where it says to

"Add a new plugin to the member_build_blocks_start hook with the following PHP code:"
Reply With Quote
  #123  
Old 16 Dec 2010, 08:20
muratcan25's Avatar
muratcan25 muratcan25 is offline
 
Join Date: May 2009
Real name: MuRaTCaN
3.8.6 Pl 1 woww
Thank You man !
Reply With Quote
  #124  
Old 06 Feb 2011, 16:48
Bobred Bobred is offline
 
Join Date: Feb 2011
So I've (mostly) got this working for vB 4.1.1, but there's a few problems:

1: The tab's styling is a little messed up (see picture)

2: The contents of the block appear at the bottom of the screen upon loading the member's profile page.

Other than changing the hook_location value, it's pretty much a copy of this how-to. I've seen a how-to for adding tabs in 4.0.8, but it looks really messy compared to this, so I'd really rather get this working. Anyone have any ideas?


[edit]

So I've got the answer to part 2:
There is a function called wrap() that you have can override. This function takes the html and wraps it in a div, but the class of this div is wrong.
So we need to fix this.
Put this code inside the class declaration for vB_ProfileBlock_MyModification (or whatever you're calling it):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Attached Images
File Type: jpg vb_example.jpg (25.3 KB, 37 views)

Last edited by Bobred; 08 Feb 2011 at 18:47.
Reply With Quote
  #125  
Old 30 Aug 2011, 16:26
JohorBahru JohorBahru is offline
 
Join Date: Jan 2009
how can i adjust the width of the tabs so user can see all tab in one glance.

tab.PNG

eg, make a proper adjustment to the profile tabs so the last 2 tabs can be display without a drop down bar needed

thank you!
Reply With Quote
  #126  
Old 30 Aug 2011, 17:16
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by JohorBahru View Post
how can i adjust the width of the tabs so user can see all tab in one glance.

Attachment 132480

eg, make a proper adjustment to the profile tabs so the last 2 tabs can be display without a drop down bar needed

thank you!
I believe you would need to manually edit the css file /clientscript/vbulletin_tabctrl.css And don't forget that even if you get it to fit on *your* browser, your users will not necessarily have their browser width the same and so the tabs may still be displayed in the dropdown.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #127  
Old 09 Jul 2013, 16:45
Revenga Revenga is offline
 
Join Date: Mar 2012
How do I make the new tab and it's contents only viewable by Administrators of the forum?

Sorry to bump a 2 year old thread.

- Revenga
Reply With Quote
  #128  
Old 10 Jul 2013, 03:17
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Try a Search This Article for "is_member_of" because that has probably already been covered.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #129  
Old 28 Jul 2018, 13:22
devil78 devil78 is offline
 
Join Date: Apr 2012
Username Management Addon - History in Profile

https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=101411

Addon working, but


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


member_build_blocks_start



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



Profile tabs does not show plugin help me
Reply With Quote
Reply

Similar Article
Article Author Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Flipped tabs = Swivel tabs = INVERTED TABS Deepdog009 vBulletin 3.7 Add-ons 29 20 Jan 2010 09:39



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:31.

Layout Options | Width: Wide Color: