Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Facebook Connect - Allow your users to login with their Facebook account Details »
Facebook Connect - Allow your users to login with their Facebook account
Mod Version: 2.0.5, by sllik (Member) sllik is offline
Developer Last Online: Dec 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (78 votes - 4.72 average) Installs: 499
Released: 10 Dec 2008 Last Update: 24 Mar 2009 Downloads: 6150
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Additional Files Translations External Content  

Facebook Connect
This add-on allows your guests and existing users to login with their Facebook account through Facebook Connect.

WORKS WITH 3.8!

Benefits of Facebook Connect
  • Users can simply login with their Facebook account without going through the registration process.
  • Increase user interaction and your traffic through Facebook notifications and news-feeds!
Features
Facebook users will be able to receive Facebook notifications when:
  • There is a reply to their thread or a thread that they're subscribing to
  • They receive a new PM
News-Feed will be published on to the user's wall when the user:
  • Logs in for the first time
  • Replies to a thread
  • Creates a new thread
Fetch user data from Facebook
Fetch data like name, location, profile picture and use it on your forums! (NOTE: Some data may not be available for some users)

Automatically befriend user's friends
If any of the user's friends are also registered on the forum, they will automatically be friends!

How to Upgrade From 2.0.0 to 2.0.1
  • Upgrade the product. (Import the product XML again and set overwrite to yes).
  • Update Feed Template IDs in the settings (make sure they are the same as at: FB Connect Options -> News-Feed Templates)
How to Upgrade From 2.0.1 to 2.0.2
See UPGRADE.html
  • Fixed the notification problem (notifications were sent to wrong people)
  • Login button will now be displayed on vbAdvanced pages
How to Upgrade From 2.0.2 to 2.0.3
See UPGRADE.html
  • Fixed the Facebook avatar displayed for the wrong people problem.
  • Added Facebook UID & Profile URL field to data map.
Professional Install/Upgrade/Support Services
Want this mod professionally installed? It's guaranteed to work on your forum! Download the archive and see INSTALL.html/UPGRADE.html for more details!

Troubleshooting
Server Requirements:
PHP 5

If you get an error:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Means that there is something wrong with your callback URL. Your callback URL must be where xd_receiver.htm is; so when you enter [callbackurl]/xd_receiver.htm into your browser you should see a blank page (not a 404 page not found error or anything else).

If you get a continues this means there is a javascript error. Make sure you've done all the template edits correctly (especially footer & navbar). Clear your cache and reload the page.

If nothing happens when you click the Facebook Connect button make sure your callback url domain is the same as you forum domain (the one set in your forum settings) - more specifically make sure that there is a www (or isn't) in both domains.


Many more features may be implemented in the future so keep checking for updates.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	shot1.png
Views:	4318
Size:	103.3 KB
ID:	90376   Click image for larger version

Name:	shot2.png
Views:	6029
Size:	105.8 KB
ID:	90377   Click image for larger version

Name:	shot3.png
Views:	6897
Size:	139.5 KB
ID:	90378   Click image for larger version

Name:	shot4.png
Views:	6004
Size:	106.3 KB
ID:	91218  

Click image for larger version

Name:	shot5.png
Views:	5121
Size:	60.9 KB
ID:	91219  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #361  
Old 15 Dec 2008, 20:02
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by jlew24asu View Post
does anyone have this working on their forum and have CMPS?
Yes: www.cogonline.net
__________________
Reply With Quote
  #362  
Old 15 Dec 2008, 20:05
stamos2003's Avatar
stamos2003 stamos2003 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Sven
i deinstalled everything and reinstalled everything, still the same?!
can u check this?
http://www.thegreekz.com/forum/
Reply With Quote
  #363  
Old 15 Dec 2008, 20:11
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by stamos2003 View Post
i deinstalled everything and reinstalled everything, still the same?!
can u check this?
http://www.thegreekz.com/forum/
So, is the problem that the login page just keeps redirecting back on itself? I'm getting an error with your Christmans javascript rollovers. Try changing the style to something else and see if that corrects the problem.

EDIT: No, now I'm getting it with the default style. Are you sure you installed the most recent version?
__________________
Reply With Quote
  #364  
Old 15 Dec 2008, 20:15
stamos2003's Avatar
stamos2003 stamos2003 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Sven
yeah the Christmas Style sucks actually

but I changed it to the Aria Skin and still the same, it hangs a the redirect page.....
mabe some other plugin interfears?!
Reply With Quote
  #365  
Old 15 Dec 2008, 20:16
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by stamos2003 View Post
yeah the Christmas Style sucks actually

but I changed it to the Aria Skin and still the same, it hangs a the redirect page.....
mabe some other plugin interfears?!
I don't know which version you first installed this with, but have you made sure you've installed the most recent with all the updated files and removed the template code that isn't supposed to be in the new version?
__________________
Reply With Quote
  #366  
Old 15 Dec 2008, 20:24
stamos2003's Avatar
stamos2003 stamos2003 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Sven
i did like 5 times checking and redoing, deinstalled and removed templates and installed it again.
with different styles, different languages etc.
no result
Reply With Quote
  #367  
Old 15 Dec 2008, 20:26
sllik sllik is offline
 
Join Date: Apr 2004
Originally Posted by stamos2003 View Post
i did like 5 times checking and redoing, deinstalled and removed templates and installed it again.
with different styles, different languages etc.
no result
im looking into it
Reply With Quote
  #368  
Old 15 Dec 2008, 20:45
Atwal Atwal is offline
 
Join Date: Feb 2007
Can you add a feature in it so that when people use it they can redirect their user profile to their facebook page?
Reply With Quote
  #369  
Old 15 Dec 2008, 20:48
jlew24asu jlew24asu is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by Digital Jedi View Post
what is your forum URL, homepage URL, and facebook callback url?

please
Reply With Quote
  #370  
Old 15 Dec 2008, 20:58
macc's Avatar
macc macc is offline
 
Join Date: Feb 2008
hello!

now my photoplog gallery stop to work ...get this error message when click on gallery link http://libar-libar.com/libar/photoplog/index.php

error : Warning: require_once(./includes/facebook/facebook.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/functions.php(5595) : eval()'d code on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './includes/facebook/facebook.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/belapla/public_html/libar/vb/includes/functions.php(5595) : eval()'d code on line 5

have last ver of facebook and photoplog (before photoplog gallery works fine )
some help ?

regards

macc
__________________

Welcome to Libar
Reply With Quote
  #371  
Old 15 Dec 2008, 21:01
sllik sllik is offline
 
Join Date: Apr 2004
Originally Posted by macc View Post
hello!

now my photoplog gallery stop to work ...get this error message when click on gallery link http://libar-libar.com/libar/photoplog/index.php

error : Warning: require_once(./includes/facebook/facebook.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/functions.php(5595) : eval()'d code on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './includes/facebook/facebook.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/belapla/public_html/libar/vb/includes/functions.php(5595) : eval()'d code on line 5

have last ver of facebook and photoplog (before photoplog gallery works fine )
some help ?

regards

macc
will release a fix in a bit
Reply With Quote
  #372  
Old 15 Dec 2008, 21:46
Reycer Reycer is offline
 
Join Date: Jul 2008
Real name: Mike
ok, was working fine, then all of a sudden, it went back to the INVALID ARGUMENT thing. I didn't even change anything, even from my facebook setting. Don't know what happend. Any thoughts?
Reply With Quote
  #373  
Old 15 Dec 2008, 23:21
dannykilla's Avatar
dannykilla dannykilla is offline
 
Join Date: Jun 2007
Real name: Danny
OK I have this installed on 3.8 RC1 and it works but I have noticed a few small error's:

1. The community drop down menu is not working?

2. Once logged in via vb login form (not FB) I can't make any posts, I get an error saying that I need to increase my post by at least 10 characters, my post is about 500 characters long?

3. Is there anyway I can revert back to the original member profiles please, I have reverted the memberprofile template but this has had no effect ?
Reply With Quote
  #374  
Old 15 Dec 2008, 23:41
sllik sllik is offline
 
Join Date: Apr 2004
Originally Posted by mdelcour View Post
ok, was working fine, then all of a sudden, it went back to the INVALID ARGUMENT thing. I didn't even change anything, even from my facebook setting. Don't know what happend. Any thoughts?
forum url?
Reply With Quote
  #375  
Old 15 Dec 2008, 23:41
sllik sllik is offline
 
Join Date: Apr 2004
Originally Posted by dannykilla View Post
OK I have this installed on 3.8 RC1 and it works but I have noticed a few small error's:

1. The community drop down menu is not working?

2. Once logged in via vb login form (not FB) I can't make any posts, I get an error saying that I need to increase my post by at least 10 characters, my post is about 500 characters long?

3. Is there anyway I can revert back to the original member profiles please, I have reverted the memberprofile template but this has had no effect ?

forum url
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:02.

Layout Options | Width: Wide Color: