Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04 Jan 2009, 16:50
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
SEO: dynamic TITLE-Tag in Arcade

Hello,

using ibProArcade v2.6.8+ and later you have a new setting in AdminCP -> Arcade -> Main Settings to adapt the TITLE-Tag within the Arcade.

This way it is possible to say "playing Snake" in the TITLE which is good for search-engine-optimization.


I am sorry to forget to adapt the ARCADE-Template in the release of v2.6.8+ so please do the following manual adaption to the ARCADE-Template in your style(s) to make use of the dynamic TITLE:

search for
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and replace it with
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Please notice that this will only work and have effect if you correctly upgraded to ibProArcade v2.6.8+ meaning all files need to be actual version.


Enjoy
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.3+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 04 Jan 2009, 17:15
Sym0n Sym0n is offline
 
Join Date: Jul 2003
Real name: Sy
Done. Ta

Thought I was going mad lol.
Reply With Quote
  #3  
Old 04 Jan 2009, 18:22
veenuisthebest's Avatar
veenuisthebest veenuisthebest is offline
 
Join Date: Mar 2008
Real name: Vinayak
A small bug in the new SEO titles feature:

Whenever we view Rankings for any user, it shows Arcade - Your Rankings in page title.
Reply With Quote
  #4  
Old 04 Jan 2009, 19:35
KURTZ KURTZ is offline
 
Join Date: Nov 2006
Real name: Christian
thanks
Reply With Quote
  #5  
Old 04 Jan 2009, 22:27
Bounce's Avatar
Bounce Bounce is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: J
Originally Posted by MrZeropage View Post
Hello,

using ibProArcade v2.6.8+ and later you have a new setting in AdminCP -> Arcade -> Main Settings to adapt the TITLE-Tag within the Arcade.
I've upgraded but don't see where the setting is ?
__________________
Thanks for your help

J
Reply With Quote
  #6  
Old 05 Jan 2009, 00:56
Nadeemjp Nadeemjp is offline
 
Join Date: Aug 2008
Real name: Nadeem Qadir
in which template do we need to make the code changes?
__________________
Family Bunker
Reply With Quote
  #7  
Old 05 Jan 2009, 01:20
dilbert dilbert is offline
 
Join Date: Nov 2004
Originally Posted by Nadeemjp View Post
in which template do we need to make the code changes?
There's only one, it's called ARCADE.
Reply With Quote
  #8  
Old 11 Feb 2009, 13:45
ram94401's Avatar
ram94401 ram94401 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Mr. Zeropage, it works just fine.

$ibprotitle displays "<Forum Title> - Arcade - <Game name>". Is there a way to modify this variable just to show <Game name>?
Reply With Quote
  #9  
Old 09 Mar 2009, 23:32
SnakeV SnakeV is offline
 
Join Date: Jun 2008
Originally Posted by ram94401 View Post
Mr. Zeropage, it works just fine.

$ibprotitle displays "<Forum Title> - Arcade - <Game name>". Is there a way to modify this variable just to show <Game name>?
Put %ACTION% in the HTML-Title format option in the Arcade Options of your admincp
Reply With Quote
  #10  
Old 10 Mar 2009, 04:58
ram94401's Avatar
ram94401 ram94401 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Originally Posted by SnakeV View Post
Put %ACTION% in the HTML-Title format option in the Arcade Options of your admincp
Thank you! It works well. The settings are under "Arcade Main Settings" under "Arcade" menu.
Reply With Quote
  #11  
Old 03 Apr 2009, 23:13
wmlvb's Avatar
wmlvb wmlvb is offline
 
Join Date: May 2008
Originally Posted by MrZeropage View Post
Hello,

using ibProArcade v2.6.8+ and later you have a new setting in AdminCP -> Arcade -> Main Settings to adapt the TITLE-Tag within the Arcade.

This way it is possible to say "playing Snake" in the TITLE which is good for search-engine-optimization.


I am sorry to forget to adapt the ARCADE-Template in the release of v2.6.8+ so please do the following manual adaption to the ARCADE-Template in your style(s) to make use of the dynamic TITLE:

search for
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and replace it with
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Please notice that this will only work and have effect if you correctly upgraded to ibProArcade v2.6.8+ meaning all files need to be actual version.


Enjoy
I tried this fix but I am still getting this error every time I try to change settings!!

mySQL error: Unknown column 'htmltitle' in 'field list'
Can you tell me how to fix?

--------------- Added 04 Apr 2009 at 04:02 ---------------

Originally Posted by wmlvb View Post
I tried this fix but I am still getting this error every time I try to change settings!!



Can you tell me how to fix?
can anyone help with this??

Last edited by wmlvb; 04 Apr 2009 at 04:02. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #12  
Old 22 May 2009, 17:18
militarytuners militarytuners is offline
 
Join Date: Oct 2007
Excellent! I just did this to my arcade.
Reply With Quote
  #13  
Old 06 Jun 2009, 02:51
Heath Heath is offline
 
Join Date: Jun 2007
I can not seem to find this any where in my templates. What files should we be looking in?
__________________
The Populace Place Network Sites
Populace Place | Yodyo | I Pop U | Jookos | A World at War | Every Sport | Hip Hop | Stumblez | Web Directory | Flash Games | Shopping | Portal Mods
Reply With Quote
  #14  
Old 11 Aug 2009, 13:55
cheat-master30's Avatar
cheat-master30 cheat-master30 is offline
 
Join Date: Mar 2007
Location: Information Classified
Real name: cheat-master30
Just done this, although I don't know why this can't just be set as default.
__________________
Proud vBulletin supporter (cheat-master30 at official forum)
DS Ultimate- A Great Nintendo DS forum-
My Nintendo DS forum covering Mario Kart DS, Super Mario 64 DS and the like. Powered by the amazing vBulletin 3.7 software.
Reply With Quote
  #15  
Old 02 Feb 2010, 03:28
lazydesis lazydesis is offline
 
Join Date: Sep 2006
The title doesnt seem to work on VB4

to fix this

open arcade/functions/functions.php

find


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

below that paste


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

save the file and upload it.

The title will now work on vB4
__________________
http://www.lazydesis.com
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dynamic thread title alkahf vBulletin 3.0 Full Releases 54 22 Jul 2006 02:35
v3 Arcade/Arcade Pass Hack - Usergroup Option - Can Free Arcade kall vBulletin 3.0 Full Releases 10 13 Nov 2004 23:09



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:02.

Layout Options | Width: Wide Color: