Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11 Apr 2013, 21:01
madness85 madness85 is offline
 
Join Date: Jun 2012
all separating lines disappeared

all lines between games etc have gone on all my styles can anyone help please looks a mess

Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 12 Apr 2013, 00:22
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
that's fieldset ..
In my sig you'll find the thread to the arcade fixes..
I would change the template first
you'll see the info there
Reply With Quote
  #3  
Old 29 Nov 2017, 18:10
Stratis's Avatar
Stratis Stratis is online now
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Stratis
Same problem as the first post, no lines.
2 days I am searching and unfortunately can not find a fix.
This is the first time that I installed this ibProArcade in vb4.2.0


Can some one please shows me the correct direction.


Thanks for any help.
Reply With Quote
  #4  
Old 29 Nov 2017, 18:31
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Originally Posted by Stratis View Post
Same problem as the first post, no lines.
2 days I am searching and unfortunately can not find a fix.
This is the first time that I installed this ibProArcade in vb4.2.0


Can some one please shows me the correct direction.


Thanks for any help.
Hello, Stratis!

Here is the CSS I use to add some style to that page...create a new plugin as follows:

Product: ibProArcade for vBulletin

Hook Location: parse_templates

Title: Arcade CSS

Execution Order: 5

Plugin PHP Code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Plugin is Active: Yes
__________________


Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #5  
Old 29 Nov 2017, 18:59
Stratis's Avatar
Stratis Stratis is online now
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Stratis
Hi! Mark, thanks to bother answering.
I made the above but nothing changed.

Image1.jpg Image2.jpg

I changed arcade skin to test, nothing in (V3arcade & ibProArcade skins)
I even tested in my default vb skin (this skin is untouched)




EDIT
I see one mine mistake.
Hook Location: parse_templates
I put
Hook Location: page_templates


I will test again

Last edited by Stratis; 29 Nov 2017 at 19:17.
Reply With Quote
  #6  
Old 29 Nov 2017, 19:20
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Another change you likely need to make is to edit the template "ARCADE_vB4" and right above the closing </head> tag put:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________


Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #7  
Old 29 Nov 2017, 19:24
Stratis's Avatar
Stratis Stratis is online now
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Stratis
Well that plugin changed everything, I will play with colors only.
I have seen this change (vb:raw) and made it this morning.


Than you so, so, so much.
Reply With Quote
  #8  
Old 02 Dec 2017, 08:39
Stratis's Avatar
Stratis Stratis is online now
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Stratis
Mark today I saw that colors does not take effect in IE11, any other code to insert in the above? Any one else with IE solution?


Thanks
Reply With Quote
  #9  
Old 02 Dec 2017, 09:34
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Originally Posted by Stratis View Post
Mark today I saw that colors does not take effect in IE11, any other code to insert in the above? Any one else with IE solution?


Thanks
Yeah, IE11 doesn't recognize standard CSS much of the time. You'd have to go to a site like:

Ultimate CSS Gradient Generator

to generate the CSS recognized by non-compliant browsers like IE11. Edge will recognize that CSS though...friends don't let friends run IE.
__________________


Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #10  
Old 02 Dec 2017, 11:14
Stratis's Avatar
Stratis Stratis is online now
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Stratis
Thanks for your advice, I am looking it now.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:22.

Layout Options | Width: Wide Color: