Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #16  
Old 15 Nov 2009, 20:17
ragtek's Avatar
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
There's also a other way adding own tabs: http://vbcodex.com/showthread.php?66...the-vB4-Navbar
__________________
my addons: http://ragtek.github.com
Reply With Quote
  #17  
Old 15 Nov 2009, 20:18
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by Parture View Post
Basically I want it to work like any link would work with its menu. Pretty simple. I just don't know what to put in for values for 'yourpage' and 'link.php' to make this happen or if it is even possible. For example, on your own site what would you put in for these values to make it work which I could try out also to see if it works for me too?

If it doesn't work then it doesn't work. Need to try something else: rewrite the code.
OK, I'll give you an example of what I did on my site and maybe it will help you figure out what you really want..

I have torrents offered on my site. I have a torrents.php page, and few forums for the torrents and some upload pages and stuff. So, I want to link to that page - torrents.php. So, I have "link.php" set to "torrents.php". And, I have THIS_SCRIPT defined as "TORRENTS" at the top of the torrents.php page. Since I also want it to show that link when they are in the two torrents forums, I included that in the condition also. So, I used this as my unique condition:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

As for my "unique_name", I just used "torrents".

This is the result on my site:
Picture 9.png



If all you want to do is add a link to one of the existing sub-menus (like before New Posts in the Forum tab), then you can either just modify the navbar directly or use an existing template_hook (in the example of before New Posts, then the "navbar_start" template_hook) just like you did in vb3. This tutorial is for adding a whole new tab with a sub-menu.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)

Last edited by Lynne; 15 Nov 2009 at 22:22. Reason: Added quote I'm responding to
Reply With Quote
  #18  
Old 15 Nov 2009, 21:00
Lionel Lionel is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Lionel
Thank you Lynne. As usual, your tutorial makes it easier to relearn vb
Reply With Quote
  #19  
Old 17 Nov 2009, 16:28
speedracer68 speedracer68 is offline
 
Join Date: Jul 2004
Seems like a lot of work just to add two or or three new links but o.k.. I think I can do this.

--------------- Added 17 Nov 2009 at 16:44 ---------------

o.k.. I'm stumped. Sorry...

Does this article help me create more drop down tabs or more links horizontally across the navbar? For example my beta site navbar says - Home Page New Products News Events

All I want to do is add about 5 more links to the right of that. When I created some sections the names of the sections appeared in the navbar by themselves. The new sections I created don't. Is there some setting I can just change the qty of links to show and they will appear?

I'm new to tweaking my forum so I'm sorry if this is a really stupid question.

--------------- Added 17 Nov 2009 at 16:54 ---------------

Oh, I see what I did. I just renamed a few sections. In the link it still calls the old name. Example, my new products section used to be called travel.

Last edited by speedracer68; 17 Nov 2009 at 16:54. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #20  
Old 17 Nov 2009, 17:14
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
I really don't know what you are asking about or what you want. This article is about how to add a new tab - like Home, Forums, What's New?, Blogs - and the little sub-sections below them. If all you want to do is add to the sub-section menu, then you would just use a template_hook.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #21  
Old 17 Nov 2009, 17:20
speedracer68 speedracer68 is offline
 
Join Date: Jul 2004
Please visit http://www.pro-touring.com/forum_new...the-front-page

In the upper left on the navbar it says

* Home Page * New Products * News * Events

To the right of events I want to add *Tech of the week *Member of the month * Advertise with us

or something like that.
Reply With Quote
  #22  
Old 17 Nov 2009, 17:47
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by speedracer68 View Post
Please visit http://www.pro-touring.com/forum_new...the-front-page

In the upper left on the navbar it says

* Home Page * New Products * News * Events

To the right of events I want to add *Tech of the week *Member of the month * Advertise with us

or something like that.
Then this is not the article for you. This article would help you add a whole new tab next to What's New. The sections in the CMS are added through the Section Manager. Don wrote an article (or blog, I forget) on how to do this over on vb.com
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #23  
Old 17 Nov 2009, 17:54
speedracer68 speedracer68 is offline
 
Join Date: Jul 2004
Hmm, I am able to add sections. I have 6 or 8 of them and I added them through the control panel but they don't show at the top. Thanks! I will head over.
Reply With Quote
  #24  
Old 17 Nov 2009, 20:01
arena's Avatar
arena arena is offline
 
Join Date: Oct 2006
How do I show links forum categories navbar? Same as forum blog cms
__________________
www.arenatr.com


sorry my bad english
Reply With Quote
  #25  
Old 17 Nov 2009, 20:25
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by arena View Post
How do I show links forum categories navbar? Same as forum blog cms
I don't understand what you mean.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #26  
Old 17 Nov 2009, 20:46
Bounce's Avatar
Bounce Bounce is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: J
Lynne,

How do you add them for a certain usergroup?

Basically what I want to do is add a linked drop down for private members linking to various sections that only the private members can see, things like arcade.php, gameroom.php etc etc.

Is it...


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I also want to link to external links, can I do this or am I better doing it via the bottom code

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thanks
__________________
Thanks for your help

J
Reply With Quote
  #27  
Old 17 Nov 2009, 20:47
arena's Avatar
arena arena is offline
 
Join Date: Oct 2006
Please www.arenatr.com look top navbar link (Forum categories)
__________________
www.arenatr.com


sorry my bad english
Reply With Quote
  #28  
Old 17 Nov 2009, 21:28
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by hIBEES View Post
Lynne,

How do you add them for a certain usergroup?

Basically what I want to do is add a linked drop down for private members linking to various sections that only the private members can see, things like arcade.php, gameroom.php etc etc.

Is it...


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I also want to link to external links, can I do this or am I better doing it via the bottom code

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thanks
If you want to add in a condition, you could do something like this for say, arcade.php to only usergroup 5,6, ad 7:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That isn't tested, but it should work. And, there is no reason you can't make external links.

Originally Posted by arena View Post
Please www.arenatr.com look top navbar link (Forum categories)
Sorry, but I still don't understand your question. That is not a vb4 site at all.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #29  
Old 17 Nov 2009, 21:40
Bounce's Avatar
Bounce Bounce is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: J
Originally Posted by Lynne View Post
If you want to add in a condition, you could do something like this for say, arcade.php to only usergroup 5,6, ad 7:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That isn't tested, but it should work. And, there is no reason you can't make external links.


Sorry, but I still don't understand your question. That is not a vb4 site at all.
Thank you very much lynne, am at a loss thou with the

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Where do you get that from?
__________________
Thanks for your help

J
Reply With Quote
  #30  
Old 17 Nov 2009, 21:46
ragtek's Avatar
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
When you create your own page, you have to define this_script
__________________
my addons: http://ragtek.github.com
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:43.

Layout Options | Width: Wide Color: