Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10 Nov 2014, 08:47
Disco_Dave's Avatar
Disco_Dave Disco_Dave is offline
 
Join Date: May 2011
Registering problems

Hi Guys

Keep getting emails to the admin account for registering problems. They keep saying no matter what username they choose, it says it's not available. Anyone any ideas?

Dave
__________________
www.nirc.co.uk
Reply With Quote
  #2  
Old 10 Nov 2014, 08:55
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
have you tried disabling all plugins via config or testing it yourself
Reply With Quote
  #3  
Old 10 Nov 2014, 10:06
Disco_Dave's Avatar
Disco_Dave Disco_Dave is offline
 
Join Date: May 2011
Originally Posted by ForceHSS View Post
have you tried disabling all plugins via config or testing it yourself

Yes tried it there now with all the mods disabled, just tells you no matter what username you use it says already in use......Totally has me!
__________________
www.nirc.co.uk
Reply With Quote
  #4  
Old 10 Nov 2014, 10:26
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Did you check the username related options under User Registration Options? Do you have anything entered for Username Regular Expresson?

Edit: do you see the message next to where you first enter the username, or after the form is submitted?
Reply With Quote
  #5  
Old 10 Nov 2014, 10:31
Disco_Dave's Avatar
Disco_Dave Disco_Dave is offline
 
Join Date: May 2011
Originally Posted by kh99 View Post
Did you check the username related options under User Registration Options? Do you have anything entered for Username Regular Expresson?

Edit: do you see the message next to where you first enter the username, or after the form is submitted?
Yes everything is the same in there from day 1

You see the message as you type in a username, I know most usernames. But anything I tried to use it just says it's taken!
__________________
www.nirc.co.uk
Reply With Quote
  #6  
Old 10 Nov 2014, 10:35
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
What version of vB and PHP are you running?
Does this happen on a unmodified default style?
Did you ask your host if anything has changed on the server around the time this started happening?
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #7  
Old 10 Nov 2014, 10:48
Disco_Dave's Avatar
Disco_Dave Disco_Dave is offline
 
Join Date: May 2011
This is going back a bit, I have had a couple of emails regarding this. But I haven't had much time to spend on the forums of late.

Latest version available: 4.2.2 Patch Level 2
PHP: 5.3.29

php has been on that for a while now, server hasn't changed.

Style: My style is more or less stock, with colour changes etc.
__________________
www.nirc.co.uk
Reply With Quote
  #8  
Old 10 Nov 2014, 11:02
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Is the forum you're talking about the one in your sig? I'm getting a blank page there.
Reply With Quote
  #9  
Old 10 Nov 2014, 11:03
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
I would try without the regular expression and see what happens.

If that don't work, download the zip file for v4.2.2 Patch Level 2 from vB.com, and overwrite the files on the server to make sure none of them are messed up.
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #10  
Old 10 Nov 2014, 11:03
Disco_Dave's Avatar
Disco_Dave Disco_Dave is offline
 
Join Date: May 2011
Yeah KH99, fixing that now, it's related to one of my mods...

Edit, it's my vb_cmps that's doing that. goto here nirc.co.uk/forum.php
__________________
www.nirc.co.uk
Reply With Quote
  #11  
Old 10 Nov 2014, 11:27
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
I tried to look at the ajax response, but for some reason I didn't see anything. Did you try ignoring the message and seeing if you can register anyway? I'm wondering if it's just a problem with the username check.
Reply With Quote
  #12  
Old 10 Nov 2014, 11:30
Disco_Dave's Avatar
Disco_Dave Disco_Dave is offline
 
Join Date: May 2011
Yes it won't let you register...
__________________
www.nirc.co.uk
Reply With Quote
  #13  
Old 10 Nov 2014, 11:33
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Hmm...you could try without the regular expression like Ozzy suggested. I'm out of ideas.
Reply With Quote
  #14  
Old 10 Nov 2014, 11:35
Disco_Dave's Avatar
Disco_Dave Disco_Dave is offline
 
Join Date: May 2011
I'll try that now


That seems to have fixed it. Removing these: ^[A-Z0-9 ]+$' from this Username Regular Expression
__________________
www.nirc.co.uk
Reply With Quote
  #15  
Old 10 Nov 2014, 11:47
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Was that last ' actually there? That's probably your problem. Someone must have accidentally added that.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:07.

Layout Options | Width: Wide Color: