Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Default Font/Size/Color in a Post. Details »
Default Font/Size/Color in a Post.
Mod Version: 1.0.2, by applehat (Member) applehat is offline
Developer Last Online: May 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.8 Rating: (3 votes - 4.67 average) Installs: 67
Released: 01 Aug 2005 Last Update: 02 Aug 2005 Downloads: 290
Not Supported Uses Plugins Template Edits Is in Beta Stage  

Default Font/Color/Size in a Post
This hack will allow your users to set there default font that will appear in there posts from the User CP.


Yes, I know this can be done with custome user feilds, but I dont like those because they change on every persons site...this just makes more sence.
(Remember that this is a Product! Use the product manager!)

This releace does not have the plugin required to get the defaults for a user back out of the database so that users dont have to reset there defaults every time they visit the options page. If you want to write this part, be my guest. (Because I realy dont know how.)



Details
1 Product XML
2 Template Edits

History
1.0.1 Fixed some stuff and redesigned 1 template edit.
1.0.0 Initial Version
Note: Tested on RC1 only!


Template Edits:

1) Open Modify User Option Templates -> modifyoptions

FIND:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

ADD BELOW:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


2) Open Postbit Templates -> postbit (or postbit_legacy)

FIND:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

There may be DIV tags around it, leave those alone!

REPLACE WITH:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



If you know any better way of doing what I am doing (like possibly pulling the font, size, and color options from the same place the editor pulls them) please tell me. I admit to being a n00b

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	screenshot.JPG
Views:	1264
Size:	7.5 KB
ID:	32766  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
User Default Font/Color/Size hack TalkHardRandy vBulletin 2.x Beta Releases 67 03 Apr 2005 14:29

Comments
  #2  
Old 01 Aug 2005, 23:10
applehat's Avatar
applehat applehat is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Cameron
Just noticed I didn't include many colors or fonts...will fix.
Reply With Quote
  #3  
Old 01 Aug 2005, 23:49
MrSDavidson MrSDavidson is offline
 
Join Date: Nov 2004
Edit, NM just realised

Last edited by MrSDavidson; 01 Aug 2005 at 23:51.
Reply With Quote
  #4  
Old 13 Aug 2005, 16:05
Wordplay Wordplay is offline
 
Join Date: Nov 2001
is this the same as the personal font color in posts hack?
__________________
nothing left to say
Reply With Quote
  #5  
Old 13 Aug 2005, 18:18
bgtking's Avatar
bgtking bgtking is offline
 
Join Date: Oct 2002
Hmm, this doesn't have permissions does it?
__________________
Florida Thrills
SSCoasters
The K'Nex Forum
My vBulletin Power Sites
Reply With Quote
  #6  
Old 13 Aug 2005, 21:44
Brinnie's Avatar
Brinnie Brinnie is offline
 
Join Date: Jul 2005
Originally Posted by bgtking
Hmm, this doesn't have permissions does it?
Just remove the size selector from the style template.
Reply With Quote
  #7  
Old 14 Aug 2005, 01:02
FD929's Avatar
FD929 FD929 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by Brinnie
Just remove the size selector from the style template.
Yep. Had to. Good work Apple.
Reply With Quote
  #8  
Old 17 Aug 2005, 00:03
applehat's Avatar
applehat applehat is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Cameron
Thanks. I dont even use this hack anymore. I went back to using Custome User Fields and just relocated the "others" hook into a "Color Options" table. Works fine for me :-P
Reply With Quote
  #9  
Old 17 Aug 2005, 05:34
Wayne Luke's Avatar
Wayne Luke Wayne Luke is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Wayne
Can you post the one where you use custom fields or is it just a template edit?
__________________
Wayne Luke
Get started with your own social network. Purchase and download vBulletin today.
Reply With Quote
  #10  
Old 18 Aug 2005, 06:00
applehat's Avatar
applehat applehat is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Cameron
Its 2 template changes. One to the postbit and one to the user options template...forget its name.
Reply With Quote
  #11  
Old 18 Aug 2005, 16:38
FD929's Avatar
FD929 FD929 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Here is the code for the full list of default fonts.

This code is minus the size option.

Changed:
<!--/APPLE DEFAULT FONT HAT-->
To:
<!--/APPLE DEFAULT FONT HACK-->
since I saw no reason why a hack should wear a hat. :ermm:

1) Open Modify User Option Templates -> modifyoptions

FIND:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add below:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by FD929; 18 Aug 2005 at 16:43.
Reply With Quote
  #12  
Old 19 Aug 2005, 23:57
Deimos Deimos is offline
 
Join Date: Oct 2002
I can get the font type and colour to change, but when I add additional font sizes, they don't seem to work?
Reply With Quote
  #13  
Old 31 Aug 2005, 04:54
applehat's Avatar
applehat applehat is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Cameron
donno? Post up your template and maby someone can help :-O
Reply With Quote
  #14  
Old 01 Oct 2005, 23:28
Mijae's Avatar
Mijae Mijae is offline
 
Join Date: Nov 2001
Can you add an option to ignore these settings? I want my users to be able to use this, but I hate it :P
Reply With Quote
  #15  
Old 04 Oct 2005, 20:38
VaaKo VaaKo is offline
 
Join Date: Jul 2005
when I try to load the xml file in the plugin manager, it gives me this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:02.

Layout Options | Width: Wide Color: