Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11 Aug 2021, 02:46
TJF TJF is offline
 
Join Date: Dec 2001
Posts not displaying but making it into the database

I have a situation where some members make posts, but they don't display immediately after on the page. The posts go into the twilight zone. They are making it into the database because I get all of the posts e-mailed to me. It doesn't happen all the time, but enough to be annoying. When a second post is made, the post will then display.

What can be causing that? I'm using 3.8.11 with older PHP (5.6.40) and MySQL (5.7.31-cll-lve) versions. I don't have many plugins installed. I changed the Cached Posts Lifespan from 7 days to 0 days a while back, but it didn't completely fix the issue.

Last edited by TJF; 11 Aug 2021 at 02:52.
Reply With Quote
  #2  
Old 14 Aug 2021, 11:21
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
There could be a few possible causes:

Character issue/mismatch, sql is a set to non UTF8 etc

Those forums or users posts are set for moderation.

PhP issue with parsing that page.
Reply With Quote
  #3  
Old 08 Sep 2021, 19:17
TJF TJF is offline
 
Join Date: Dec 2001
This seems to be happening most often when it's the first post of a new page. It's not always creating a new page.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:57.

Layout Options | Width: Wide Color: