Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13 Jul 2011, 03:12
v8huntn v8huntn is offline
 
Join Date: Feb 2011
Invalid Redirect URL

Just upgraded from 4.1.3 to 4.1.4 and now I am getting this error after you enter your login information... This is on the logging in screen.

"Invalid Redirect URL (http://website.com/)."

Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 14 Jul 2011, 07:34
5Njr.com 5Njr.com is offline
 
Join Date: Jul 2009
me too
Reply With Quote
  #3  
Old 14 Jul 2011, 18:11
gac gac is offline
 
Join Date: Jun 2011
Someone told me about this today too, only seems to have started since yesterday when I installed 4.1.4 Patch Level 1, and the recent security fix on top of that (the files from the security patch were more recent so this seemed to be the correct order to apply the updates).

edit - I've found the problem on my forum, it was related to the "Always use Forum URL as Base Path" option. This was enabled, which meant that when people accessed the forum without the www. they would get a redirect error when logging in, but with the www. was fine. Now the option is disabled, both URLs seem to be working OK again. This problem did only show up with the very latest round of updates though so the behaviour of this option seems to have changed recently.
Reply With Quote
  #4  
Old 16 Jul 2011, 01:08
ITQalam ITQalam is offline
 
Join Date: Apr 2011
Originally Posted by gac View Post
Someone told me about this today too, only seems to have started since yesterday when I installed 4.1.4 Patch Level 1, and the recent security fix on top of that (the files from the security patch were more recent so this seemed to be the correct order to apply the updates).

edit - I've found the problem on my forum, it was related to the "Always use Forum URL as Base Path" option. This was enabled, which meant that when people accessed the forum without the www. they would get a redirect error when logging in, but with the www. was fine. Now the option is disabled, both URLs seem to be working OK again. This problem did only show up with the very latest round of updates though so the behaviour of this option seems to have changed recently.
where from edit/insert www setting ?
Reply With Quote
  #5  
Old 16 Jul 2011, 10:27
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Originally Posted by ITQalam View Post
where from edit/insert www setting ?
It's in Admin CP -> Settings -> Options -> Site Name / URL / Contact Details

The 2nd or 3rd option from the top.
__________________
-Joe
Former vBulletin.org Staff Member

(@BirdOPrey5) Former vb.org Moderator. Fighting for a free & independent vb.org.
BirdOPrey5.com - Exclusive VB Mods! (Formerly Qapla.com) | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I do not read my PMs often, do not expect quick replies.
Reply With Quote
  #6  
Old 10 Aug 2011, 02:51
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
thanks for the info
Reply With Quote
  #7  
Old 12 Aug 2011, 16:09
maddenminds's Avatar
maddenminds maddenminds is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: carlos
Originally Posted by v8huntn View Post
Just upgraded from 4.1.3 to 4.1.4 and now I am getting this error after you enter your login information... This is on the logging in screen.

"Invalid Redirect URL (http://website.com/)."

Any ideas?
my members get same error. Im on 4.1.2
__________________

TheMaddenMinds- "Like a Scoreboard, Were Always On Top Of The Game"
Reply With Quote
  #8  
Old 09 Sep 2011, 01:19
SPEEDKILLZ SPEEDKILLZ is offline
 
Join Date: Feb 2011
Real name: Chris
thanks guys worked great...
Reply With Quote
  #9  
Old 04 May 2012, 00:32
hhumas's Avatar
hhumas hhumas is offline
 
Join Date: Aug 2010
my problem solved .. i was also having same error
Reply With Quote
  #10  
Old 27 May 2012, 17:56
Taleempoint Taleempoint is offline
 
Join Date: Jul 2011
Real name: Hameed Khan
thankx
Reply With Quote
  #11  
Old 30 Apr 2013, 17:59
Davey-UK's Avatar
Davey-UK Davey-UK is offline
 
Join Date: Feb 2003
Location: Sheffield-UK
Real name: Dave
Worked for me, thankyou.
__________________
==========================================
If it aint broke -------------------- Don't fix it!!
==========================================
Reply With Quote
  #12  
Old 07 Aug 2014, 09:13
dr nick dr nick is offline
 
Join Date: Sep 2007
I have the same problem I think but cant to find the enable/disable button in my VB 3.8.7
__________________
www.optimalbody.se
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:38.

Layout Options | Width: Wide Color: