Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #121  
Old 19 Oct 2017, 15:07
webmastersun's Avatar
webmastersun webmastersun is offline
 
Join Date: Oct 2013
Originally Posted by gsk8 View Post
Hi all!

Did anyone encounter problems with avatars not working after migrating to https? The images are in the directory, but when viewing the avatar manager (and the individual users), they are not showing up. Stumped here...

Am using WP and VB and am wondering how to fix my .htaccess as well.

Paula
I moved to https but didn't have problem with avatars.

Are you sure you pointed right url patch for your attachments in admincp?
__________________
The best webmaster forum & internet marketing forum for webmasters and internet marketers.
Reply With Quote
  #122  
Old 19 Oct 2017, 17:21
gsk8's Avatar
gsk8 gsk8 is offline
 
Join Date: Jun 2003
Yep.
Reply With Quote
  #123  
Old 20 Oct 2017, 06:29
Brandon Sheley's Avatar
Brandon Sheley Brandon Sheley is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Brandon
I moved my forum to https the beginning of last year, no issues at all on my end.
__________________

Email me for website help: brandon[at]sheley[dot]org
Reply With Quote
Reply


Tags
https://, ssl


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:25.

Layout Options | Width: Wide Color: