Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Prefixes On Reply Details »
Prefixes On Reply
Mod Version: 1.0, by MarkFL (Coder) MarkFL is online now
Developer Last Online: Oct 2018 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.2.x Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 12
Released: 25 May 2016 Last Update: Never Downloads: 27
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Translations  

Overview:

This simple product allows your moderating staff to change a thread's prefix from the advanced reply form when replying to threads. There are no settings; once you import the product it is active.

Compatibility:

Tested and working on VB 4.2.x and may work on all 4.x versions of vBulletin.

Backup/Warning:

This product does not alter your database, however it is always good practice to make regular backups and you should make a backup before installing ANY new mod.

As always, products are USE AT YOUR OWN RISK. I will provide support and do my best to help but no absolute guarantee is offered.

To Install:
  1. Download and extract the attached .zip file.
  2. Follow AdminCP -> Plugins & Products -> Manage Products -> Add/Import Product.
  3. Click on "Choose File" and browse to the product .xml file that was packaged in the .zip file.
  4. Click "Import."

Support for this product can be found here:

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Last Reply Alert: Add last reply alert under new reply button calorie vBulletin 3.6 Add-ons 29 02 Mar 2011 00:27
Custom Post Prefixes apfeifer vBulletin 2.x Full Releases 145 17 May 2003 21:31

Comments
  #2  
Old 19 Jun 2016, 05:30
Elixar's Avatar
Elixar Elixar is offline
 
Join Date: Jan 2014
I installed this, but when I went to click on the thread title, it wouldn't take me to the thread.
Reply With Quote
  #3  
Old 19 Jun 2016, 05:46
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is online now
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Originally Posted by Elixar View Post
I installed this, but when I went to click on the thread title, it wouldn't take me to the thread.
I would have to come to your site with admin access to troubleshoot...I can't replicate the issue on any of my dev sites.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #4  
Old 19 Jun 2016, 16:00
Elixar's Avatar
Elixar Elixar is offline
 
Join Date: Jan 2014
Originally Posted by MarkFL View Post
I would have to come to your site with admin access to troubleshoot...I can't replicate the issue on any of my dev sites.
I granted your account access.
Reply With Quote
  #5  
Old 20 Jun 2016, 03:40
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is online now
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Originally Posted by Elixar View Post
I granted your account access.
It seems to work perfectly for me on your site...I have installed it and tested it, and now I have left it disabled so you can enable it and test again...if it continues to give you an issue, let me know exactly which thread it won't let you view.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #6  
Old 20 Jun 2016, 03:55
Elixar's Avatar
Elixar Elixar is offline
 
Join Date: Jan 2014
Originally Posted by MarkFL View Post
It seems to work perfectly for me on your site...I have installed it and tested it, and now I have left it disabled so you can enable it and test again...if it continues to give you an issue, let me know exactly which thread it won't let you view.
Weird, I sent you a PM on my forum.
Reply With Quote
  #7  
Old 20 Jun 2016, 04:05
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is online now
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Originally Posted by Elixar View Post
Weird, I sent you a PM on my forum.
Okay, there is an issue for threads that have a prefix...I will correct this ASAP!
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #8  
Old 20 Jun 2016, 04:07
Elixar's Avatar
Elixar Elixar is offline
 
Join Date: Jan 2014
Originally Posted by MarkFL View Post
Okay, there is an issue for threads that have a prefix...I will correct this ASAP!
Thanks Mark, what was the issue?
Reply With Quote
  #9  
Old 20 Jun 2016, 05:04
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is online now
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Originally Posted by Elixar View Post
Thanks Mark, what was the issue?
The issue is with the product "Change Prefix With Ajax." The issue is present when my product is disabled, but goes away when the other product is disabled and mine is enabled.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:02.

Layout Options | Width: Wide Color: