Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
"You Got Slapped" Battle/Game.... Details »
"You Got Slapped" Battle/Game....
Mod Version: 1.12, by Hellcat (Member) Hellcat is offline
Developer Last Online: Apr 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.4 Rating: (1 vote - 5.00 average) Installs: 39
Released: 06 Feb 2006 Last Update: 06 Jun 2006 Downloads: 160
Not Supported Uses Plugins Template Edits Additional Files  

Hi everyone!

I made this one originally by request, but since the person who requested it told me "I don't need it anymore" once it was finished I decided to release it to the public.
If only ONE (maybe even two? ) folks around here might find this usefull it was at least worth the time spent.

What this does:
You all know those "battle" systems, where you fool someone into visiting a certain URL but all that they get is a message "You get tricked", "You got fooled" or, in this case, "You got slapped" (you can change the message to whatever you like).
Well this is what this does.

The visitor gets that message and the "slapcount" (shown in the postbit) of the user who fooled the other one increases by 1.

This thing uses phrases for every single bit, so you can very easy customize it to whatever you like.
The "slap page" can be fully edited and customized via a template.

Nothing hardcoded, everthing editable via the default AdminCP areas.


How to install
Upload one .php file, import the product .XML and make one template edit.
(details in the readme)



Like I said, maybe someone may find use for this....

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #46  
Old 09 Apr 2006, 16:22
MSheraz86's Avatar
MSheraz86 MSheraz86 is offline
 
Join Date: Dec 2005
In that case it should have been the mod itself not working, the top ten list is like a small standalone type of element if that makes any sense? so what I mean is that if the mod itself CAN work then so MUST the topten list!

I'm grateful to HellCat for this Superb mod but if he could shed some light on this matter of yours that would be great as well as the matter that I had posted regarding finding out who got slapped by who (if possible how many times).

Also the bug in the pm occurs for me too, so hopefully that could get fixed . Hmmm if its not too much of a coding hassle perhaps I can give the bug a try and fix it myself? Will do!

Anyhow Sorry Exitilus and Bashy, I tried my best

Edit: I tried, no luck I can't seem to work out the problem in PMs. I have no idea why it is showing the right # of slaps in threads but my own # of slaps under another persons username in pm's.

Last edited by MSheraz86; 09 Apr 2006 at 16:56.
Reply With Quote
  #47  
Old 09 Apr 2006, 17:18
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Thank you anyway MSheraz, i am very gratefull for trying for us
Hopefully the boss can shed a little light on this, although ihave mentioned
this from the start.....

Thanks again for trying
__________________
Bashy

Bashys Place ~ Bashys Hosting
Reply With Quote
  #48  
Old 14 Apr 2006, 01:14
MThornback's Avatar
MThornback MThornback is offline
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Question about this bug? Do you all have a page compressor installed? I do...and i'm having the same problem?
Reply With Quote
  #49  
Old 14 Apr 2006, 09:46
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Hi

Yes i do!!!

May deactivate it and see what happens, Good Batman thinking Robin

EDIT: Deactivated it and still have the same isses...
__________________
Bashy

Bashys Place ~ Bashys Hosting

Last edited by bashy; 14 Apr 2006 at 09:49.
Reply With Quote
  #50  
Old 29 Apr 2006, 13:57
Nachtfalke Nachtfalke is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: André
have toplist-issue also

Hi,
I like that hack very much, I use it to "spread the word" of my forum by encouraging my members to use the slap link, rewarding the top slapper with points of the vBux once a month.
unfortunately the toplist is not working for me either. http://starbase-reloaded.de/base/sinfo.php?do=toplist
I did not rename the file, it exists on my server. Even if I call the link directly, it is not working, so there is no phrase problem.
Any help with the toplist problem is gladly apreciated.
Thanks from germany

Last edited by Nachtfalke; 29 Apr 2006 at 13:59.
Reply With Quote
  #51  
Old 29 Apr 2006, 19:20
rinkrat's Avatar
rinkrat rinkrat is offline
 
Join Date: Jan 2002
It IS possible to have the toplist work, check my page here:
http://www.letsgokings.com/bbs/sinfo.php?f=1
__________________
Los Angeles Kings Fan Page
Reply With Quote
  #52  
Old 05 May 2006, 17:58
Hellcat Hellcat is offline
 
Join Date: May 2003
Real name: Michael
Hi everyone.

Sorry for my long absense, but I'm pretty covered in work ATM and didn't have much time to spend here

Anyway, can someone with that "empty page" issue please run the attached .php file and send me the output?

It's a modified sinfo.php that, instead of printing the page, prints out some dubug values that hopefully will help me to narrow down the cause of this problem.

It should output something like this:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Please run it including the "?do=toplist" suffix....

Attached Files
File Type: php sinfo.php (3.8 KB, 7 views)
__________________
<?php eval('$post["signature"] = "' . fetch_template('hellcats_sig') . '";'); ?>

Check this:
[ WMail - vBulletin WebMailer || PM-Auto-Reply || Countdown-Timer for signature ] * [ more ]
[ Realtime Page Compressor || The allmighty IRC /me action ]
Reply With Quote
  #53  
Old 17 May 2006, 20:12
cmbehan cmbehan is offline
 
Join Date: Mar 2006
I just installed this mod on our test forum and I think we can have a bunch of fun with it, but I've got a question:

We currently use vBookie for betting on our sports-related forum and it runs great. We're using the default vCash as our virtual currency.

I was wondering if there was any way of modifying this game so that when you click on a fake link instead of points being added to your slap count, it would take away vCash from the victim and give it to the slapper.

There might need to be a need to only allow it once per user per link to keep people from just giving all of their vCash to a particular user.


Anyone think this is possible?
Anyone want to begin to tackle this with me?
Reply With Quote
  #54  
Old 17 May 2006, 21:14
Hellcat Hellcat is offline
 
Join Date: May 2003
Real name: Michael
Should be possibe

The user must be logging tho, the "once per user per link" could be a bit challanging, but possible....
__________________
<?php eval('$post["signature"] = "' . fetch_template('hellcats_sig') . '";'); ?>

Check this:
[ WMail - vBulletin WebMailer || PM-Auto-Reply || Countdown-Timer for signature ] * [ more ]
[ Realtime Page Compressor || The allmighty IRC /me action ]
Reply With Quote
  #55  
Old 17 May 2006, 21:20
cmbehan cmbehan is offline
 
Join Date: Mar 2006
Originally Posted by Hellcat
Should be possibe

The user must be logging tho, the "once per user per link" could be a bit challanging, but possible....

yeah...I had a feeling that it would be the most difficult part.
Reply With Quote
  #56  
Old 25 May 2006, 21:24
Nachtfalke Nachtfalke is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: André
I tested the attached sinfo.php to look after the toplist problem. This is what it dumped out:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Looks that something gets lost, doesn't it? Everything else works fine for me (just click on my sig to test it), except of the toplist.

Any help is gladly apreciated.

Last edited by Nachtfalke; 25 May 2006 at 21:27.
Reply With Quote
  #57  
Old 25 May 2006, 21:38
Nachtfalke Nachtfalke is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: André
Ive got another question: Any chance to get the Slapcount into the profile?
Reply With Quote
  #58  
Old 03 Jun 2006, 20:26
MSheraz86's Avatar
MSheraz86 MSheraz86 is offline
 
Join Date: Dec 2005
^^ Yeah that's a piece of cake

Admin CP > Style & Templates > Style Manager > Edit Templates (for the skin in which you wish to apply the code into) > Member Info Templates > MEMBERINFO.

Add this code wherever you want the slap count to be in the profile.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Unfortunately I have a MODIFIED Profile so I cannot say exactly where it would be best suited etc or even give an example.

P.S. Great to see you back HellCat, hope to see this Mod become enhanced .
Reply With Quote
  #59  
Old 05 Jun 2006, 10:44
Hellcat Hellcat is offline
 
Join Date: May 2003
Real name: Michael
Originally Posted by MSheraz86
P.S. Great to see you back HellCat, hope to see this Mod become enhanced .

Yeah, nothing speaks against enhancing it

Though my main focus at the moment is WMail (my vB webmailer) and vb.org stuff I will always be happy to take suggestions on features that could be added


And here we go with another attempt on the empty toplist.
Whoever has that problem please try this sinfo.php with an experimental fix - if this is reported to be working now I'll update the release attachment with it:
(it's not dumping debug info this time, hopefully it'll show the toplist )
__________________
<?php eval('$post["signature"] = "' . fetch_template('hellcats_sig') . '";'); ?>

Check this:
[ WMail - vBulletin WebMailer || PM-Auto-Reply || Countdown-Timer for signature ] * [ more ]
[ Realtime Page Compressor || The allmighty IRC /me action ]

Last edited by Hellcat; 05 Jun 2006 at 17:12.
Reply With Quote
  #60  
Old 05 Jun 2006, 13:08
Nachtfalke Nachtfalke is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: André
Originally Posted by Hellcat

it's not dumping debug info this time, hopefully it'll show the toplist
The hope is dying the very last .
Renamed your attached File to sinfo_test.php and uploaded it into my forum root. But still no toplist is showing up ... it is still showing the same as the original sinfo.php, a blank page with my forum header and footer templates around it.
I whish to show my appreciation for your work. I am pretty sure that you will solve this problem. Keep on rolling, man! If I can help you out with anything, simply drop me a line!

Last edited by Nachtfalke; 05 Jun 2006 at 13:10.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:29.

Layout Options | Width: Wide Color: