Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25 Jul 2017, 15:37
Sir Klutch Sir Klutch is offline
 
Join Date: Sep 2015
SSL Issue

I have recently setup an SSL with my website. Although, some of the previous scripts I added before the SSL setup are no longer functioning as intended. The issue is that I cannot sign-in via steam on my website using the steam login plugin that you can download from this forum(https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=266883). I was told that it may be the site software(vBulletin) I am using which has not been updated to be aware of https when it was set up under http (or set to use that) so it could be having trouble knowing where to actually look.

Just to sum it up; With the SSL being set, you cannot register/sign in to the website through steam. Although, if I remove the http to https redirect, it allows you to sign in.
Reply With Quote
  #2  
Old 25 Jul 2017, 16:22
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
The plugin itself has an option to use HTTPS in the plugin, is this the setting you were talking about that you enabled? If not, try enabling it.

In the PHP files of the plugin I also see a bunch of references to HTTP instead of HTTPS, try changing that as well to HTTPS.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #3  
Old 26 Jul 2017, 00:04
Sir Klutch Sir Klutch is offline
 
Join Date: Sep 2015
Originally Posted by Dave View Post
The plugin itself has an option to use HTTPS in the plugin, is this the setting you were talking about that you enabled? If not, try enabling it.

In the PHP files of the plugin I also see a bunch of references to HTTP instead of HTTPS, try changing that as well to HTTPS.
Oh, thank you. It works fine now!
Reply With Quote
  #4  
Old 26 Jul 2017, 04:58
CAG CheechDogg's Avatar
CAG CheechDogg CAG CheechDogg is offline
 
Join Date: Feb 2012
Dave you rock my Man ...
Reply With Quote
  #5  
Old 01 Feb 2018, 10:50
WxP's Avatar
WxP WxP is offline
 
Join Date: Dec 2005
Blocked loading mixed active content “http://ajax.googleapis.com/ajax/libs...uery.js”

HOW TO FIX THIS ? AND HOW CAN WE unblock youtube too ?!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:46.

Layout Options | Width: Wide Color: