Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
New Thread Button in Showthread Details »
New Thread Button in Showthread
Mod Version: 1.00, by shadowgfx (Member) shadowgfx is offline
Developer Last Online: Feb 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.0 Rating: (1 vote - 4.00 average) Installs: 21
Released: 23 Dec 2009 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported Template Edits Code Changes Re-usable Code Translations  

In SHOWTHREAD Template find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

ADD AFTER:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


NOTE: There are two differant places to edit that code in, because there is the bottom and the top buttons.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add The New Thread Button On ShowThread Mastar vBulletin 3.6 Template Modifications 59 02 Jan 2013 21:27
New Posting Features Add a New Thread Button to Showthread Kolbi vBulletin 3.8 Template Modifications 22 02 Apr 2012 23:29

Comments
  #2  
Old 23 Dec 2009, 16:43
Cableguy69 Cableguy69 is offline
 
Join Date: Apr 2008
Installed.

Is there any way of separating the button.



I tried adding a small transparent spacer between them but it never worked.
Reply With Quote
  #3  
Old 23 Dec 2009, 18:22
shadowgfx shadowgfx is offline
 
Join Date: Jul 2009
Try a Non-Breaking Space


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #4  
Old 23 Dec 2009, 20:09
Cableguy69 Cableguy69 is offline
 
Join Date: Apr 2008
No, had already tried that.
Reply With Quote
  #5  
Old 24 Dec 2009, 17:20
Aexo's Avatar
Aexo Aexo is offline
 
Join Date: Sep 2008
I have same problem. The buttoms are too near
__________________
Aexo Auseva
ClubiFone
Reply With Quote
  #6  
Old 24 Dec 2009, 21:56
shadowgfx shadowgfx is offline
 
Join Date: Jul 2009
Mine turned out fine, little weird, maybe someone else found a fix.....
Reply With Quote
  #7  
Old 25 Dec 2009, 13:43
bluidkiti bluidkiti is offline
 
Join Date: Dec 2006
When I do this for the bottom one, it just changes it from the Reply button to the New Thread button. It does not put it beside the reply button like in the top section. That's the problem I had using this in the other thread which I wrote about it.
Reply With Quote
  #8  
Old 08 Jan 2010, 10:16
willy888 willy888 is offline
 
Join Date: Apr 2006
I cann;t make work the bottom
The top works fine
Reply With Quote
  #9  
Old 26 Jan 2010, 12:21
OturanBoğa OturanBoğa is offline
 
Join Date: Nov 2008
is there anybody who has solved the problem of the buttons being to close to each other?
Reply With Quote
  #10  
Old 28 Jan 2010, 10:48
Dr.osamA Dr.osamA is offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Syrie
Real name: Dr.osama
thanxxx

installed
________
Kitchen Measures

Last edited by Dr.osamA; 04 Apr 2011 at 01:06.
Reply With Quote
  #11  
Old 02 Feb 2010, 04:31
Eq4bits Eq4bits is offline
 
Join Date: May 2006
Mine are too close together as well, adding a   only makes 'reply' button wider =S
Perhaps because I use a fixed width?
Also had the same problem with it not showing up on the bottom of thread, so just removed it from that location.
Reply With Quote
  #12  
Old 02 Feb 2010, 07:15
s810car s810car is offline
 
Join Date: Mar 2008
anyone try changing
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to this
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

yet? Change the 15px to distance you want, should work fine. You coule add the definition in your postlist.css template, but as a single line mod this would be fine

EDIT Just noticed a correction needs to be added to the code, don't add DIRECTLY after the vbphrase, here is the code in the showthread template:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

After that, add this:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That should allow them to separate. Will add the permissions check too, i think, cut out the vb:if condition if that doesn't work.

Last edited by s810car; 02 Feb 2010 at 07:22.
Reply With Quote
  #13  
Old 02 Feb 2010, 07:53
malcomx malcomx is offline
 
Join Date: Nov 2007
Thanks
Reply With Quote
  #14  
Old 22 Feb 2010, 10:46
supportMM supportMM is offline
 
Join Date: Nov 2006
GRRRRR worked on this trying anything to get the space in there..... nothing works!!!
Reply With Quote
  #15  
Old 23 Feb 2010, 19:11
steve1966 steve1966 is offline
 
Join Date: Dec 2007
There is a working version of this here

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236685
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:32.

Layout Options | Width: Wide Color: