Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03 Jan 2012, 14:50
PPhysX PPhysX is offline
 
Join Date: Nov 2011
Emailing all my users

I've tried almost everything, but I cannot get it working.

Users > Send Email to Users

Is not sending a mail to anyone.


How can I fix this?
Reply With Quote
  #2  
Old 03 Jan 2012, 16:00
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Does the email on your site work otherwise?

What *exactly* are you doing (all steps and what are you clicking, etc.) and what is the exact result?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 03 Jan 2012, 16:46
PPhysX PPhysX is offline
 
Join Date: Nov 2011
Originally Posted by Lynne View Post
Does the email on your site work otherwise?

What *exactly* are you doing (all steps and what are you clicking, etc.) and what is the exact result?
Which email on my site?

Alright I do the following:

Users > Send Email to Users

Test Email Only?: No
Email to send at once: 500
From: my email
Include users that have declined admin emails?: Yes


I put a subject and the message, select the primary users, scroll down and press send.

Then it lists the usernames with - Emailing Okay next to them.
But nobody seems to receive anything =\
Reply With Quote
  #4  
Old 03 Jan 2012, 17:53
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Go to Maintenance > Diagnotics > Email. What is the response there and do you get your email?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #5  
Old 03 Jan 2012, 20:41
PPhysX PPhysX is offline
 
Join Date: Nov 2011
No errors were returned while attempting to send the email. Check *****@live.com shortly to confirm you've received the email. If you don't receive the email, try sending the test to a different address. If that fails, check your mail server's configuration.

I tried 3 different emails. We didn't receive anything in our inbox.
Reply With Quote
  #6  
Old 03 Jan 2012, 23:58
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Then that means vbulletin's email sending is working just fine. However, the server is not. You need to talk to your host about this.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #7  
Old 04 Jan 2012, 01:25
PPhysX PPhysX is offline
 
Join Date: Nov 2011
Thanks I will contact my host.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:42.

Layout Options | Width: Wide Color: