Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
World of Warcraft Wowhead Item tooltips for vBulletin Details »
World of Warcraft Wowhead Item tooltips for vBulletin
Mod Version: 0.7.5, by sweede (Member) sweede is offline
Developer Last Online: Jun 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 29
Released: 06 Apr 2010 Last Update: 20 Apr 2010 Downloads: 236
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Auto-Template Re-usable Code Translations External Content  

** Discontinued thread http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=183035 for current thread in 3.8 modification areas.

Since Wowhead (and thottbot) have both released an easy method of adding item tips to your website.

http://www.wowhead.com/?forums&topic=3464&p=35822

I then created this mod to be able to easily add this functionality to any vbulletin installation without uploading external files.

The inspiration for this mod comes from http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=141177 , Gryphon gItemStats mod.

Instead of spamming his thread with xml files of this hack, i decided to post here so that people can take full advantage of it, get notices of updates, etc.


Changelog
  • 0.7.5
    • Removed old vbulletin option
    • Updated URL
  • 0.7.4
    • When Item ID is used without a piped option (i.e. [item=12345|lang]Item Name[/item] ) , the default language was never set and rendered all item tags after invalid
  • 0.7.3
    • Added changes provided by sub_ubi, thanks

To Do
  • Export functions from the init_startup hook so that it may be used in other scripts like EqDKP by including the global.php vbulletin file

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases World of Warcraft Wowhead Item tooltips for vBulletin sweede vBulletin 3.7 Add-ons 176 06 Apr 2010 14:25
World of Warcraft jj vBulletin 3.5 Styles 169 18 Nov 2008 06:57
World of Warcraft [item]-bbcode. Sparkz vBulletin 3.5 Add-ons 191 14 Oct 2008 07:31
Add-On Releases Wowhead Item tooltips for World of Warcraft sweede vBulletin 3.6 Add-ons 230 20 Jun 2008 10:39

Comments
  #2  
Old 06 Apr 2010, 14:24
sweede's Avatar
sweede sweede is offline
 
Join Date: Jan 2007
New thread in 3.8 area requires new Reserved First post !
Reply With Quote
  #3  
Old 07 Apr 2010, 05:35
Cloudrunner's Avatar
Cloudrunner Cloudrunner is offline
 
Join Date: May 2003
Real name: Bubba
First?

Also, there going to be a 4.x update soon? *begs* PUHLEESE!
__________________
"An It Harm None, Do As Ye Will..."
---The Wiccan Rede
Words to live by...
Reply With Quote
  #4  
Old 14 Apr 2010, 21:52
andrewkhunn andrewkhunn is offline
 
Join Date: Feb 2007
Also sent this question via PM, but reposted here for posterity's sake:

Originally Posted by andrewkhunn
I'm having some difficulty with the latest version of the Wowhead Item Stats script. Somewhere along the line, my users decided to create item links of the following variety:

[item=12345]Bijou's Belongings[/item]

These style links are now horribly broken. In fact, when introduced in an otherwise normal item link list such as:

[item]Bijou's Belongings[/item]
[item]12345[/item]
[item=12345]Bijou's Belongings[/item]
[item]Bijou's Belongings[/item]
[item]12345[/item]

Not only is the [item=12345]Bijou's Belongings[/item] entry returning orange brackets, but all valid item links below that entry in the same post are broken as well.

Can you think of any reason why this may be occurring and what a possible fix might be? We currently have around 3,238 posts affected by this issue and, short of doing a search/replace with some combination of PHP and SQL scripting, don't have a solution to get these malformed links working again.
Reply With Quote
  #5  
Old 15 Apr 2010, 14:43
sweede's Avatar
sweede sweede is offline
 
Join Date: Jan 2007
fixed the issue, will be putting an update here shortly
Reply With Quote
  #6  
Old 15 Apr 2010, 15:13
andrewkhunn andrewkhunn is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by sweede View Post
fixed the issue, will be putting an update here shortly
Thanks so much for the quick fix Sweede! Everything is now working as before.
Reply With Quote
  #7  
Old 16 Apr 2010, 07:18
RustyDogma RustyDogma is offline
 
Join Date: May 2009
I tried to add custom bbcode so users could highlight the item, and get the tags inserted around it, but that seemed to break it.. what parameters should I use in the custom code?
Reply With Quote
  #8  
Old 16 Apr 2010, 21:36
Renny Renny is offline
 
Join Date: Mar 2008
you dont need to upload any external files with wowhead anyway :S
Reply With Quote
  #9  
Old 17 Apr 2010, 07:00
andrewkhunn andrewkhunn is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by sweede View Post
fixed the issue, will be putting an update here shortly
I'm still having an issue with the invalid item links (e.g. [item=12345]Bijou's Belongings[/item]). Although I upgraded to 0.7.4 and regenerated the post cache, those style item links are still returning invalid.

If I edit a post with an invalid item link, change nothing and save, the item link is magically working. It sounds to me like there is something wonky going on with the post cache.

Any ideas?

Last edited by andrewkhunn; 17 Apr 2010 at 23:30.
Reply With Quote
  #10  
Old 18 Apr 2010, 00:18
sweede's Avatar
sweede sweede is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by andrewkhunn View Post
I'm still having an issue with the invalid item links (e.g. [item=12345]Bijou's Belongings[/item]). Although I upgraded to 0.7.4 and regenerated the post cache, those style item links are still returning invalid.

If I edit a post with an invalid item link, change nothing and save, the item link is magically working. It sounds to me like there is something wonky going on with the post cache.

Any ideas?
I had this issue before, i'm pretty sure the answer is in my vb 3.6 thread (follow the link in this post to the previous mod which links back to the previous 3.6 mod)
Reply With Quote
  #11  
Old 18 Apr 2010, 00:31
andrewkhunn andrewkhunn is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by sweede View Post
I had this issue before, i'm pretty sure the answer is in my vb 3.6 thread (follow the link in this post to the previous mod which links back to the previous 3.6 mod)
I did a search for post cache in the 3.6 thread and can't find any relevant info? I'll probably reread the whole thing later on tonight just to double-check the answer isn't buried in there.
Reply With Quote
  #12  
Old 18 Apr 2010, 00:55
andrewkhunn andrewkhunn is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by andrewkhunn View Post
I did a search for post cache in the 3.6 thread and can't find any relevant info? I'll probably reread the whole thing later on tonight just to double-check the answer isn't buried in there.
Just got done re-reading it now and this is the only relevant message: http://www.vbulletin.org/forum/showt...=7#post1441767

Not exactly a solution.
Reply With Quote
  #13  
Old 20 Apr 2010, 01:16
y2krazy y2krazy is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: Sean
In the AdminCP, I see:

Local power.js
Enable this if you have the power.js file in your /forumroot/clientscript/ folder
Included in this packages Zip file
But, there is only a Product XML to download. Is this and old and irrelevant setting, or is there something missing that we need?

This may be related, but I do not get a pop-up when mousing over the generated item text.

Thanks in advance!

EDIT: Also, the link in the Product list regarding this Mod is still linked to the old thread. Might want to update that so people don't have to click on the link inside that thread to get to this one.
Reply With Quote
  #14  
Old 20 Apr 2010, 14:19
sweede's Avatar
sweede sweede is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by andrewkhunn View Post
I'm still having an issue with the invalid item links (e.g. [item=12345]Bijou's Belongings[/item]). Although I upgraded to 0.7.4 and regenerated the post cache, those style item links are still returning invalid.

If I edit a post with an invalid item link, change nothing and save, the item link is magically working. It sounds to me like there is something wonky going on with the post cache.

Any ideas?
I will look in to this this tonight or this weekend, sorry for the long delays though.

Originally Posted by y2krazy View Post
In the AdminCP, I see:


But, there is only a Product XML to download. Is this and old and irrelevant setting, or is there something missing that we need?

This may be related, but I do not get a pop-up when mousing over the generated item text.

Thanks in advance!

EDIT: Also, the link in the Product list regarding this Mod is still linked to the old thread. Might want to update that so people don't have to click on the link inside that thread to get to this one.
you don't need/use that setting anymore
Reply With Quote
  #15  
Old 21 Apr 2010, 02:13
y2krazy y2krazy is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: Sean
Is it possible to somehow enable the BBCode to be used on other pages, such as vBadvanced modules and custom pages? I imagine it would just be a small edit somewhere, since it is a BBCode. Thanks in advance!!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:29.

Layout Options | Width: Wide Color: