Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26 Jun 2010, 02:24
Kyle55155 Kyle55155 is offline
 
Join Date: Mar 2010
adding custom pages

I've added a number of custom pages my present install as well as 2 prior installs. I have added them using the plugin technique where the body content and the head content get populated via custom plugins. Nothing special about how I am adding these pages. They are running custom PHP code.

The behavior I am seeing goes something like this: I am able to create a few pages and they work fine. Then for no discernible reason I start having problems. Either the newly created page won't open, or I get goofy errors. Then after a period time the errors go away and my additional pages start to work after not making any additional changes.

I am wondering if there is some backend vbulletin database processes that could be causing this behavior. This happened with my 4.03 and 4.04 installs.

I see a scheduled task call hourly cleanup. Not sure if making changes while this is running is causing me any issues.

Anybody else seen behavior like this?
Reply With Quote
  #2  
Old 28 Jun 2010, 12:44
ChopSuey ChopSuey is offline
 
Join Date: Jun 2009
Location: Alaska
Real name: Corey
Could be due to what templates your calling that are being edited and the custom template itself being edited......OR the php is edited.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:03.

Layout Options | Width: Wide Color: