Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
[OzzModz] Add As Friend In Postbit Details »
[OzzModz] Add As Friend In Postbit
Mod Version: 1.0.2, by ozzy47 (Member) ozzy47 is offline
Developer Last Online: Apr 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 4.x.x Rating: (19 votes - 4.79 average) Installs: 97
Released: 02 Dec 2013 Last Update: 05 Sep 2014 Downloads: 334
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations  

Another mod brought to you by


[OzzModz] Add As Friend In Postbit, has won MOTM for January 2014 Mod of the Month!

This is just a small mod, that will allow you to show a Add As Friend button in the postbit.
This mod may increase participation on your site, as users become more familiar with the friends system. As their friend base grows, they may be more willing to return.

It is a simple installation, upload the contents of the upload folder and import the product XML, product-ozzmodz_addfriend_postbit

You can edit the options under the settings, [OzzModz] Add As Friend In Postbit Settings

Complete Feature List
  • Option to disable the mod completely.
  • Option to choose which usergroups can see the buttons.
  • Option to select one of seven different locations in the postbit to display the buttons.
    • Above Every Post Container = Above every post on the page.
    • User Info Left = Below the users title.
    • User Info Right After Posts = After the post count in the postbit.
    • User Info Right = Above the instant messenger icons.
    • Message Area Start = In the post container above the posts.
    • Signature Start = Above the signature.
    • Signature End = Below the signature.
    • Postbit Controls Area = Before the IP icon and the Report post icons.
  • Option to set the path and image name to the image you want to use for the add friend button.
  • Option to set the path and image name to the image you want to use for the is friend button.
First screenshot is how it looks in the postbit control area, second is how it looks in the postbit, third is of the settings.

-------------------------------------------------------------------------------------------

If you like this mod please hit the button to the right ---->

Please remember to click the, button to the right if you installed the mod ---->

What does 'Marking As Installed' do ?

* It helps you to stay on top of updates - members who have installed modifications will be notified whenever new updates are available.

* For security issues - vbulletin.org will contact all members who have installed a modification whenever a security issue is brought to their attention.

* Marking a modification as installed also helps me know how many people are using my work, giving me extra incentive to provide more features and new modifications.

I appreciate the support!
-------------------------------------------------------------------------------------------

v1.0.0 Initial Release

v1.0.1 Fixed some issues.
  • Fixed the issue wit the images not showing in some spots.
  • Fixed a issue if you choose, Above Every Post Container = Above every post on the page, that the images would all display at the top of the page.
v1.0.2 Fixed some issues.
  • Hopefully solved the issue with this not working for everyone.
  • Fixed a issue with the cache template plugin checking if the wrong mod was active.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	add friend 1.jpg
Views:	748
Size:	47.2 KB
ID:	147401   Click image for larger version

Name:	add friend 2.jpg
Views:	1168
Size:	46.8 KB
ID:	147402   Click image for larger version

Name:	add friend 3.jpg
Views:	303
Size:	106.1 KB
ID:	147403  

Show Your Support

  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Show Thread Enhancements [OzzModz] Postbit Background For Specific Users ozzy47 Modification Graveyard 27 31 Jan 2015 16:48
Mini Mods [OzzModz] Ignore User In Postbit Dropdown Menu ozzy47 Modification Graveyard 61 22 Jan 2015 19:27
Show Thread Enhancements Email to Friend, Print Version, Subscribe Thread in Postbit/Postbit Legacy Neutral Singh vBulletin 3.8 Template Modifications 29 03 Sep 2009 08:53

  #61  
Old 18 Jan 2014, 20:25
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
Thanks, and thanks for marking as installed.
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #62  
Old 19 Mar 2014, 04:17
elfenny's Avatar
elfenny elfenny is offline
 
Join Date: May 2012
I uploaded the folder, imported the xml but it did not work. try to show it in all positions and nowhere appeared
Reply With Quote
  #63  
Old 19 Mar 2014, 10:54
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
Originally Posted by elfenny View Post
I uploaded the folder, imported the xml but it did not work. try to show it in all positions and nowhere appeared
If you wish, PM me a admin account, and I can look into it for you.
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #64  
Old 30 Mar 2014, 03:56
lordtopcat lordtopcat is offline
 
Join Date: Oct 2004
Real name: Jamie Sutton
Originally Posted by elfenny View Post
I uploaded the folder, imported the xml but it did not work. try to show it in all positions and nowhere appeared
I'm having the same problem.
Reply With Quote
  #65  
Old 30 Mar 2014, 04:17
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
Are you guys sure you have the correct image path set?
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #66  
Old 11 Apr 2014, 22:51
edunite edunite is offline
 
Join Date: Sep 2013
Originally Posted by lordtopcat View Post
I'm having the same problem.
I am also having the same problem. Uploaded images to correct location but no icons on postbit.

Running 4.2.2 PL1

Any ideas?
Attached Images
File Type: png oz.png (30.7 KB, 6 views)
__________________
----------------------------------------
edunite - forum to unite education
vb 4.2.2 PL1
http://www.edunite.org
Reply With Quote
  #67  
Old 13 Apr 2014, 00:02
edunite edunite is offline
 
Join Date: Sep 2013
Can anyone confirm if this mod is compatible with the latest version of vb4 i.e. 4.2.2 PL1?

Thanks
__________________
----------------------------------------
edunite - forum to unite education
vb 4.2.2 PL1
http://www.edunite.org
Reply With Quote
  #68  
Old 13 Apr 2014, 03:09
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by edunite View Post
Can anyone confirm if this mod is compatible with the latest version of vb4 i.e. 4.2.2 PL1?

Thanks
It tells you on the op post the vb versions it is for. And yes it does have it myself on that version working
Reply With Quote
  #69  
Old 13 Apr 2014, 09:26
edunite edunite is offline
 
Join Date: Sep 2013
Thanks for confirming. It says 4xx but i was double checking as others are unable to get it working too and it may not be tested with PL1.

Apart from moving the images and installing the xml are there any other configuration changes needed (e.g. set permissions)?

I changed the image path but no success. I tried the full image path (http://www etc..) which works to get the image on a blank webpage, but not in the forum. Any other ideas?
Attached Images
File Type: png oz2.png (87.3 KB, 6 views)
__________________
----------------------------------------
edunite - forum to unite education
vb 4.2.2 PL1
http://www.edunite.org
Reply With Quote
  #70  
Old 13 Apr 2014, 10:46
mytreehouse's Avatar
mytreehouse mytreehouse is offline
 
Join Date: Apr 2013
Real name: Pooks
Not working on v4.2.1
Reply With Quote
  #71  
Old 13 Apr 2014, 15:40
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by edunite View Post
Thanks for confirming. It says 4xx but i was double checking as others are unable to get it working too and it may not be tested with PL1.

Apart from moving the images and installing the xml are there any other configuration changes needed (e.g. set permissions)?

I changed the image path but no success. I tried the full image path (http://www etc..) which works to get the image on a blank webpage, but not in the forum. Any other ideas?
Have you tried leaving it as default then test. I left mine like this as it works
Reply With Quote
  #72  
Old 13 Apr 2014, 18:04
edunite edunite is offline
 
Join Date: Sep 2013
I did leave it as default but as that didn't work I tried numerous other things:

- disable all other plugins
- uninstall - reinstall
- various file paths
- all locations

Unfortunately the add friend icon doesn't appear anywhere

I have decided to give up and use [DBTech] Advanced User Tagging instead.
Different but it works for me!
__________________
----------------------------------------
edunite - forum to unite education
vb 4.2.2 PL1
http://www.edunite.org
Reply With Quote
  #73  
Old 13 Apr 2014, 18:08
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
Originally Posted by edunite View Post
I did leave it as default but as that didn't work I tried numerous other things:

- disable all other plugins
- uninstall - reinstall
- various file paths
- all locations

Unfortunately the add friend icon doesn't appear anywhere

I have decided to give up and use [DBTech] Advanced User Tagging instead.
Different but it works for me!
If you wish, leave the mod installed, but disabled, and pm me a aim account, and I can look into it.
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #74  
Old 18 Apr 2014, 01:34
Replicators's Avatar
Replicators Replicators is offline
 
Join Date: Jul 2005
Well if a solution is found, please give us the fix too cause i am having the same problem here.
Reply With Quote
  #75  
Old 19 Apr 2014, 16:21
Lewenhaupt Lewenhaupt is offline
 
Join Date: Jan 2010
Originally Posted by Replicators View Post
Well if a solution is found, please give us the fix too cause i am having the same problem here.
Seconded. I'm having the same issue... the icons just won't appear.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:54.

Layout Options | Width: Wide Color: