Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26 Sep 2007, 23:37
seangworld's Avatar
seangworld seangworld is offline
 
Join Date: Sep 2002
Real name: Sean G
Angry GOOGLE ADSENSE won't WORK!!

I'm running vb3.6.8.
No matter what I do, always according to instructions, the mf'n google ads wont show up! All I keep getting are the black white boxes where they're supposed to be!

I'm not showing my forum link for anything other than help. Please help me.
http://www.seangworld.com/forum

It's really really FRUSTRATING!!
__________________
http://www.seangworld.com
Reply With Quote
  #2  
Old 27 Sep 2007, 09:47
pitzerwm pitzerwm is offline
 
Join Date: Aug 2007
I added this code to the end of the navbar, its modified from another post, which I can't remember.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

you can see it at forum.autocareforum.net

Sorry if I screwed up the post!

Last edited by Princeton; 19 Mar 2008 at 14:22. Reason: replaced [quote] with [html] bbcode
Reply With Quote
  #3  
Old 27 Sep 2007, 11:33
seangworld's Avatar
seangworld seangworld is offline
 
Join Date: Sep 2002
Real name: Sean G
nice job on your site. i'll try this in a bit.

also, in my post i said 'black white boxes', i obviously meant BLANK white boxes lol.
__________________
http://www.seangworld.com
Reply With Quote
  #4  
Old 27 Sep 2007, 11:36
Dean C's Avatar
Dean C Dean C is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Dean Clatworthy
It takes a few hours/days before the ads start working properly. I mean, I don't see what's so hard. They give you code, you put it where you want your ads to show and you're done There's nothing complicated about it
__________________
Dean Clatworthy - Web Developer/Designer
Reply With Quote
  #5  
Old 27 Sep 2007, 14:13
seangworld's Avatar
seangworld seangworld is offline
 
Join Date: Sep 2002
Real name: Sean G
yes i understand that, and this isnt like it's the first time ive used google adsense. ive reinstalled my vb several times and put in the adsense codes before and they've always worked. it seems like ever since we got to 3.6.7 the darn things wont work. look at my page, tell me what i did wrong. i got the code in place and ive got frickin blank white boxes!

--------------- Added at 11:38 ---------------

still doesnt work.
__________________
http://www.seangworld.com

Last edited by seangworld; 27 Sep 2007 at 22:38. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #6  
Old 28 Sep 2007, 10:57
kingvillain's Avatar
kingvillain kingvillain is offline
 
Join Date: Mar 2007
I can`t see ad blocks at all on your site, you removed the ad code or something?

Anyway I have google ads on my forum (3.6.8) and they display no problems and were active instantly. I put one of the codes in the navbar template at the end of the templates code so it now displays on every page below the navbar. Also have an ad in the footer, no problems here.
Reply With Quote
  #7  
Old 28 Sep 2007, 14:15
seangworld's Avatar
seangworld seangworld is offline
 
Join Date: Sep 2002
Real name: Sean G
hmm... thanks for your reply king.
__________________
http://www.seangworld.com
Reply With Quote
  #8  
Old 18 Mar 2008, 22:43
Vindicator Vindicator is offline
 
Join Date: May 2003
Hey Sean, did you get this fixed??

I'm just getting blank ads too, but only in the forum, not on my other site pages. I got some google support and they suggested conflicting Javascript code, but the Javascript on my other pages is exactly the same. Would appreciate it if you could let me know if/how you fixed it!

Cheers.
Lenny
Reply With Quote
  #9  
Old 19 Mar 2008, 07:55
jambo_1969 jambo_1969 is offline
 
Join Date: May 2007
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=148061

Try that mod - probably the easiest and best for google ads....
Reply With Quote
  #10  
Old 19 Mar 2008, 11:09
Vindicator Vindicator is offline
 
Join Date: May 2003
Thanks, will take a look.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:55.

Layout Options | Width: Wide Color: