Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Dynamic Navbarlinks Details »
Dynamic Navbarlinks
Mod Version: 1.3, by Coroner (Coder) Coroner is offline
Developer Last Online: Dec 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.1 Rating: (4 votes - 4.75 average) Installs: 53
Released: 31 May 2009 Last Update: 13 Jul 2009 Downloads: 336
Not Supported Uses Plugins Additional Files  

Idea by Ragtek
I only added support for dhtml menu and side selection.

What does it do:
Over your vBulletin Optionen you can create links for the navbar (single or dhtml) without changing any template (you can not use phrases).

Installation:
1st upload the php - then simply import the product.
After import 3 new links were created (the example from image no.2).

Requirements:


A "good" navbar Template with the following 3 template_hooks:
  1. $template_hook[navbar_buttons_right]
  2. $template_hook[navbar_buttons_left]
  3. $ad_location[ad_navbar_below]
If one of these HOOKs missing, the links could not be shown.
Changlog:
v1.3
Added a Bit for Phrases set. This will allow you to enter phrases instead of text.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	Bild 1.jpg
Views:	1844
Size:	37.7 KB
ID:	99885   Click image for larger version

Name:	Bild 2.jpg
Views:	2256
Size:	20.4 KB
ID:	99886  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Comments
  #2  
Old 31 May 2009, 07:51
Coroner Coroner is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Stefan
A short description for the installed example:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This is a normal link (URL & Name are required)

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This is a link for a dhtml menu (URL doesn't required and MUST leave blank)

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

These are 2 submenus (SUB = 2, URL & Name are required)

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Another link for a dhtml menu (URL are not required and MUST leave blank, SUB = 2 this is a new submenü in the dhtml (ID: 2))

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Another submenu

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

A new dhtml menu (SUB = 0 (no ID to an existing))

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

"SORTORDER" must be "unique", but will NOT sort the entries.
Also submenus (any kind) must on the correct side - otherwiseit will not shown.

Here is an example for phrases:
old code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

new code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This means, you havbe to create a GLOBAL phrase:
varname: dyn_zzz
text: ZZZ

Last edited by Coroner; 13 Jul 2009 at 10:15.
Reply With Quote
  #3  
Old 31 May 2009, 10:29
Loki12 Loki12 is offline
 
Join Date: Jul 2004
Wow this is a great idea ... editing the navbar template is always a hassle, especially when upgrading. Such a feature should be standard in vBulletin.
Reply With Quote
  #4  
Old 31 May 2009, 14:04
Mike-D Mike-D is offline
 
Join Date: Jan 2006
Real name: Michael
Originally Posted by Loki12 View Post
... editing the navbar template is always a hassle, especially when upgrading.
Not by using the TMS Addon
Reply With Quote
  #5  
Old 31 May 2009, 14:08
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
Thanks for this--I actually just started working on a navbar manually. I was going to add drop downs but then I spotted this mod so now I actually may have a bit more free time today thanks to this!!

Thanks! - Should make a PITA job a little easier..
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #6  
Old 31 May 2009, 14:09
4nawadir.com's Avatar
4nawadir.com 4nawadir.com is offline
 
Join Date: May 2009
Real name: Abdallah
Good work
Installed
__________________
لا اله الا الله محمد رسول الله
Facebook Me!
Université Abdelhamid Ibn Badis Mostaganem
Reply With Quote
  #7  
Old 31 May 2009, 16:05
saadessa's Avatar
saadessa saadessa is offline
 
Join Date: Jan 2008
Real name: saad essa alfallah
thank you
will try
Reply With Quote
  #8  
Old 31 May 2009, 18:03
smooth-c smooth-c is offline
 
Join Date: Jan 2008
Originally Posted by Mike-D View Post
Not by using the TMS Addon
Get back under your bridge!
Reply With Quote
  #9  
Old 13 Jun 2009, 15:36
Elenna Elenna is offline
 
Join Date: Jan 2006
Location: St. Charles, MO
Real name: Dana
This is brilliant, thank you. I used to use something very similar back for phpNuke, and missed the ease of administration of it.
Reply With Quote
  #10  
Old 25 Jun 2009, 00:25
Saviour's Avatar
Saviour Saviour is offline
 
Join Date: Apr 2007
I'm using vbAdvanced Links 3.2 and vBulletin 3.8.3.

This mod conflicts with the Links Directory mod from VBAdvanced. When using this mod and clicking the View Link Details of a link...it breaks the Links mod...displaying no link details.

Disabling this mods plugin...fixes the issue.

Sorry...clicks Uninstalled.
__________________
Free Computer Help
Reply With Quote
  #11  
Old 25 Jun 2009, 00:29
Dr.LoVe Dr.LoVe is offline
 
Join Date: Aug 2008
wooooooooow it's amazing but maybe it take long time to understand this Mod

i'll try

thank you
Reply With Quote
  #12  
Old 06 Jul 2009, 22:52
willy888 willy888 is offline
 
Join Date: Apr 2006
Excelled mod It works perfect
How can I make it appear in other style except the default ?
Reply With Quote
  #13  
Old 07 Jul 2009, 05:26
Coroner Coroner is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Stefan
This mod uses the template_hooks from the navbar.
Reply With Quote
  #14  
Old 07 Jul 2009, 05:54
willy888 willy888 is offline
 
Join Date: Apr 2006
What can I add to navbar template and where to make it appear to new style ?
Please more detail ?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

How can I instert them in navbar ?
Reply With Quote
  #15  
Old 07 Jul 2009, 10:55
Coroner Coroner is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Stefan
Those are the default HOOKs in the template "navbar".

If you miss it, simply open the Template and insert the codes.

Example:
$ad_location[ad_navbar_below]
is the last entry in the template


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:33.

Layout Options | Width: Wide Color: