Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20 Jan 2009, 06:39
cykelmyggen's Avatar
cykelmyggen cykelmyggen is offline
 
Join Date: Oct 2006
Tagged Modifications

I've tagged some Mods on this page, but when I click on my User CP--> Tagged Modifications it shows up empty (Sorry - no matches. Please try some different terms). I'm sure there must be a simple explanation to this, but for now I can't figure it out...:
__________________
boggnasker.dk
Reply With Quote
  #2  
Old 20 Jan 2009, 06:45
Dismounted's Avatar
Dismounted Dismounted is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Hanson
Go to a modification, tag it, and try again. Does that modification show up?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

View My Modifications
29 Releases and Counting... Latest Modification: dmActivityStream - vBookie Integration (4.x)

Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
  #3  
Old 20 Jan 2009, 10:10
cykelmyggen's Avatar
cykelmyggen cykelmyggen is offline
 
Join Date: Oct 2006
Originally Posted by Dismounted View Post
Go to a modification, tag it, and try again. Does that modification show up?
Done that, Its just says: "Sorry - no matches. Please try some different terms." ?
__________________
boggnasker.dk
Reply With Quote
  #4  
Old 20 Jan 2009, 10:31
Paul M's Avatar
Paul M Paul M is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Paul M
This is a strange thing I have noticed sometimes, mainly on the installed list - occasionally it returns no results, then it works again - I am baffled as to how this can happen. I tried it a couple of times this morning - no results, yet now it works again.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member


Cable Forum
Please do not PM me about custom work - I no longer undertake any.
Note: I will not answer support questions via e-mail or PM - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
  #5  
Old 20 Jan 2009, 13:59
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
I posted this a while ago (when the update was done here) and I was told that it worked fine and I knew it didn't...
Reply With Quote
  #6  
Old 20 Jan 2009, 16:16
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
It's working for me right now (I have that many mods tagged?!?!). Very strange that it would be intermittent.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #7  
Old 20 Jan 2009, 16:24
Paul M's Avatar
Paul M Paul M is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Paul M
Originally Posted by KevinL View Post
I posted this a while ago (when the update was done here) and I was told that it worked fine and I knew it didn't...
No, you reported that a tagged mod did not stay tagged, that is not the problem here.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member


Cable Forum
Please do not PM me about custom work - I no longer undertake any.
Note: I will not answer support questions via e-mail or PM - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
  #8  
Old 20 Jan 2009, 16:25
cykelmyggen's Avatar
cykelmyggen cykelmyggen is offline
 
Join Date: Oct 2006
I've tried now in 3 different browsers, FF 3.0.5, IE 7.0. and Chrome 1.0.154 just to make sure it wasn't browser-dependent. Same error as described above in alle 3.
__________________
boggnasker.dk
Reply With Quote
  #9  
Old 20 Jan 2009, 16:36
vbboarder's Avatar
vbboarder vbboarder is offline
 
Join Date: Jun 2008
Ajax tagging is also not working for me.
Reply With Quote
  #10  
Old 20 Jan 2009, 16:39
Paul M's Avatar
Paul M Paul M is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Paul M
Originally Posted by cykelmyggen View Post
I've tried now in 3 different browsers, FF 3.0.5, IE 7.0. and Chrome 1.0.154 just to make sure it wasn't browser-dependent. Same error as described above in alle 3.
Sorry to ask the obvious, but are you sure you actually have tagged mods ?

When you view one does it say "You currently have this modification tagged" in first post (header) and do they show as tagged if you view the threads in the forum display. If so please link to a mod you have tagged.

(FYI, I cannot look for a day or two as Im away).


Originally Posted by vbboarder View Post
Ajax tagging is also not working for me.
Works fine in both IE and Firefox, I suggest you clear your temp files, the problem others were having was that the browser was not downloading the updated JS.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member


Cable Forum
Please do not PM me about custom work - I no longer undertake any.
Note: I will not answer support questions via e-mail or PM - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
  #11  
Old 20 Jan 2009, 16:44
cykelmyggen's Avatar
cykelmyggen cykelmyggen is offline
 
Join Date: Oct 2006
Originally Posted by Paul M View Post
Sorry to ask the obvious, but are you sure you actually have tagged mods ?

When you view one does it say "You currently have this modification tagged" in first post (header) and do they show as tagged if you view the threads in the forum display. If so please link to a mod you have tagged.

(FYI, I cannot look for a day or two as Im away).



Works fine in both IE and Firefox, I suggest you clear your temp files, the problem others were having was that the browser was not downloading the updated JS.
When I tag a modification it says:

"You currently have this modification tagged.", but next time I visit this modification it shows up as if it wasn't tagged

--------------- Added 20 Jan 2009 at 16:53 ---------------

Originally Posted by Paul M View Post

Works fine in both IE and Firefox, I suggest you clear your temp files, the problem others were having was that the browser was not downloading the updated JS.
I've cleared temp files and tried again - but still with same unsuccesfull results.
Tried to tag one of Your own Mods:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201215
__________________
boggnasker.dk

Last edited by cykelmyggen; 20 Jan 2009 at 16:53. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #12  
Old 20 Jan 2009, 16:55
vbboarder's Avatar
vbboarder vbboarder is offline
 
Join Date: Jun 2008
Originally Posted by cykelmyggen View Post
When I tag a modification it says:

"You currently have this modification tagged.", but next time I visit this modification it shows up as if it wasn't tagged

--------------- Added 20 Jan 2009 at 16:53 ---------------


I've cleared temp files and tried again - but still with same unsuccesfull results.
Tried to tag one of Your own Mods:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201215
I'm having same exact problems as cykelmyggen.
Reply With Quote
  #13  
Old 20 Jan 2009, 17:15
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by vbboarder View Post
I'm having same exact problems as cykelmyggen.
OK, that's weird. I just tried to tag that mod also and it wouldn't show up in my list and then when I went back to the page, it did not show up as tagged. That modification will not stay tagged for me. I tag it on page one, go to page three and it's not tagged anymore. Very weird.

edit: And now I went back to it and it would tag fine....
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #14  
Old 20 Jan 2009, 17:33
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
Originally Posted by Paul M View Post
No, you reported that a tagged mod did not stay tagged, that is not the problem here.
I'm having the same problem as everyone in this thread...
Reply With Quote
  #15  
Old 21 Jan 2009, 15:38
Calash's Avatar
Calash Calash is offline
 
Join Date: Jun 2006
On IE6 I can click on the Tag Modification link, it changes and a notice pops up saying the mod is tagged. On a refresh it reverts back to untagged.

Clicking on Edit Settings I can select the Tag mod checkbox and it saves fine.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Administrative and Maintenance Tools SKM - Who Tagged? briansol vBulletin 3.7 Add-ons 23 15 Oct 2008 07:53



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:36.

Layout Options | Width: Wide Color: