Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
VSa - Sub-Forum Manager Details »
VSa - Sub-Forum Manager
Mod Version: 3.1.4, by Valter (Coder) Valter is offline
Developer Last Online: May 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (177 votes - 4.81 average) Installs: 1848
Released: 26 Feb 2010 Last Update: 01 Apr 2012 Downloads: 12432
Not Supported Uses Plugins Auto-Template  

Info:
-This is used to arrange sub-forums into columns on forumhome.
-You can add thread/post counts to sub-forums, hide "Sub-forums" title, customize CSS, and more...


Installation:
-Import XML file (as product): AdminCP > Plugin System > Manage Products > [Add/Import Product]


Notes:
-To get this product working you must set "Depth of Sub-Forums" to "1" in vBulletin Options > Forum Listings Display Options
-To set product options go to: AdminCP > vBulletin Options > VSa - Sub-Forum Manager


Versions:
v1.0 - Apr 24. 2006.
-First release
v2.5.1 - Jun 20. 2009.
-Latest vB 3.x version
v3.0 - Feb 26. 2010.
-Updated for vBulletin 4
-Fixed known bugs
v3.0.1 - Apr 03. 2010.
-Fixed bug where 'Sub-Forums:' is not hidden in some blocks
v3.1 - Oct 31. 2010.
-New: Almost completely rewritten regarding main functionality
-New: Removed all tables - CSS based now
-Fixed bug: Different column widths through categories
-Fixed bug: Unneeded commas in IE
-Fixed bug: Customizations not fully applied to latest category
-Fixed: XHTML errors
-Fixed: Minor bugs
v3.1.1 - Nov 05. 2010.
-Fixed: Sorting issues
-Fixed: Unneeded thread/reply counts in friendly URLs
v3.1.2 - Dec 12. 2010.
-Fixed bug: Forum Moderators listed in a column
v3.1.3 - Nov 19. 2011.
-Fixed: Compatibility issues with vB 4.1.8
v3.1.4 - Apr 01. 2012.
-New Option: Exclude styles
-New Option: Exclude forums
-Fixed some style issues

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	subforums.jpg
Views:	15555
Size:	62.0 KB
ID:	113131   Click image for larger version

Name:	acp.png
Views:	2272
Size:	99.1 KB
ID:	137497  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #541  
Old 29 Nov 2013, 10:38
Zoul Zoul is offline
 
Join Date: Nov 2012
Thank you for the response Bzcomputers

I would like in that VSa - Sub-Forum Manager is active for sub forums [DBTech] vBDownloads v2 (vB4) [AJAX] view that the architecture of the code is identical.

Is there a solution to activate it?

Thanks
Reply With Quote
  #542  
Old 13 Jan 2014, 17:13
ckgb ckgb is offline
 
Join Date: Oct 2007
I have a two column setup for my sub-forums.


If I have 2 subforums they show up as a single column.


If I have more then two subforums they do not get aligned to the top.

Any idea why I might be having these issues?

Thank you.
Attached Images
File Type: gif alignment.gif (57.1 KB, 50 views)
File Type: gif alignment-2.gif (13.4 KB, 41 views)
Reply With Quote
  #543  
Old 13 Jan 2014, 18:45
rotor rotor is offline
 
Join Date: Jul 2007
Thumbs up

works just fine when this was added, thx
__________________
Grey Nomad Aussie Forums
Reply With Quote
  #544  
Old 13 Jan 2014, 18:54
ckgb ckgb is offline
 
Join Date: Oct 2007
Thanks, I tried that one already. I think mine is a different issue.
Reply With Quote
  #545  
Old 13 Jan 2014, 19:51
bzcomputers's Avatar
bzcomputers bzcomputers is offline
 
Join Date: Apr 2012
Originally Posted by ckgb View Post
Thanks, I tried that one already. I think mine is a different issue.
For the Top Alignment: I would try re-importing and allow overwrite. There is code in there already that should be aligning the columns to the top. If that doesn't fix it try adding "vertical-align:top;" (without the quotes) to the CSS 1 Main option.

Only 2 Forums: This maybe how only two forums were meant to display with the current coding. Again I would try to re-import the .xml.
Reply With Quote
  #546  
Old 13 Jan 2014, 20:07
ckgb ckgb is offline
 
Join Date: Oct 2007
Thank you. Tried both. No changes.

Two forums were designed to be displayed side by side.
Reply With Quote
  #547  
Old 14 Jan 2014, 01:19
bzcomputers's Avatar
bzcomputers bzcomputers is offline
 
Join Date: Apr 2012
Originally Posted by ckgb View Post
Thank you. Tried both. No changes.

Two forums were designed to be displayed side by side.
I would look for conflicting mods then. I haven't seen these issues reported here before which leads me to think it's probably unique to your set-up. Try disabling your other mods one-by-one and see if the formatting issues go away.
Reply With Quote
  #548  
Old 14 Jan 2014, 10:06
ckgb ckgb is offline
 
Join Date: Oct 2007
I figured out what the problem was. I turned template names on.
vBulletin Options > vBulletin Options > General Settings > Add Template Name in HTML Comments

As soon as I turned it back off, everything went to normal. I don't think any modification should be affected by this. Unfortunately this one does. Not the biggest of the issues. Just saying.
Reply With Quote
  #549  
Old 27 Jan 2014, 20:57
Barakat's Avatar
Barakat Barakat is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Barakat
many thanks ,,,, works great
__________________
مسلمـ من أمة محمد ...
Reply With Quote
  #550  
Old 04 Feb 2014, 06:24
Bulent Tekcan Bulent Tekcan is offline
 
Join Date: Oct 2003
Originally Posted by ckgb View Post
I figured out what the problem was. I turned template names on.
vBulletin Options > vBulletin Options > General Settings > Add Template Name in HTML Comments

As soon as I turned it back off, everything went to normal. I don't think any modification should be affected by this. Unfortunately this one does. Not the biggest of the issues. Just saying.
Mine is still not working correctly,I tested "Add Template Name in HTML Comments" enable after disable not work. Mobile style still show only 2-4-6-8-10.... cannot show if 3-5-7-9...

Any idea for this ?
__________________

Reply With Quote
  #551  
Old 06 Feb 2014, 10:13
Stan993 Stan993 is offline
 
Join Date: Aug 2013
wow.. the best !
Reply With Quote
  #552  
Old 09 Feb 2014, 22:31
oxblood12's Avatar
oxblood12 oxblood12 is offline
 
Join Date: Oct 2006
thanks
Reply With Quote
  #553  
Old 27 Feb 2014, 17:35
betts02's Avatar
betts02 betts02 is offline
 
Join Date: Jun 2009
Installed but does not show the latest thread title/post like normal forums on the right hand side

Am i missing something ?
Reply With Quote
  #554  
Old 27 Feb 2014, 18:05
bzcomputers's Avatar
bzcomputers bzcomputers is offline
 
Join Date: Apr 2012
Originally Posted by betts02 View Post
Installed but does not show the latest thread title/post like normal forums on the right hand side

Am i missing something ?
You may want to use it in combination with this mod:
VSa - Last Post Info Enhancements

I think the combo will give you what you are looking for.
Reply With Quote
  #555  
Old 27 Feb 2014, 18:21
betts02's Avatar
betts02 betts02 is offline
 
Join Date: Jun 2009
Originally Posted by bzcomputers View Post
You may want to use it in combination with this mod:
VSa - Last Post Info Enhancements

I think the combo will give you what you are looking for.
Still no joy
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:12.

Layout Options | Width: Wide Color: