Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
AutoCopy Code and PHP to clipboard Details »
AutoCopy Code and PHP to clipboard
Mod Version: 1.00, by TECK (Member) TECK is offline
Developer Last Online: Aug 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 2.2.x Rating: (1 vote - 5.00 average) Installs: 26
Released: 07 Apr 2002 Last Update: Never Downloads: 5
Not Supported  

This hack will allow you to copy the text quoted in Code and PHP, to your clipboard, with a simple double-click.
This is extremly useful if your users utilise frequently the code environment.

Once installed the hack, if an user double-click in the quoted area, an alert will popup let him(her) know that the code was copied to the clipboard.

ESTIMATED INSTALL TIME: 1 minute
TESTED IN VERSION: 2.2.5

NOTE: As a thank you for using my hack, please click on the INSTALL button. You will receive updates in your email, whenever I add new features to it and it will let me evaluate better the quality of my hacks.
Also post a reply with your comments. Your oppinion is important to me.

To use this hack with FireFly's Quote, Code and PHP hack, read the instructions mentioned here.

To download the latest version of this hack, click below:

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
After posting automatically copy to clipboard Kentaurus vBulletin 3.0 Full Releases 34 31 Jan 2006 06:55

  #16  
Old 07 Apr 2002, 19:37
Neo's Avatar
Neo Neo is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Dan
Cool nakkid
Reply With Quote
  #17  
Old 10 Apr 2002, 13:06
Sindatel Sindatel is offline
 
Join Date: Apr 2002
I can't seem to get it to work on my 2.2.5
every time i click it copies the entire post!
and gives me 3 CopyBoxes !!!
HELP
Reply With Quote
  #18  
Old 11 Apr 2002, 05:24
TECK's Avatar
TECK TECK is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Floren Munteanu
you have firefly's hack installed?
check his post here, related to this issue. he tells you how to edit properly the html code.
__________________
Floren Munteanu
Axivo Inc.
Axivo Community - Visit the forums to find out more about us
Why Queued - My personal blog
Reply With Quote
  #19  
Old 11 Apr 2002, 07:12
squawell's Avatar
squawell squawell is offline
 
Join Date: Oct 2001
very useful hack~~

thankz ur great work~~
Reply With Quote
  #20  
Old 13 Apr 2002, 17:19
Parker Clack Parker Clack is offline
 
Join Date: Nov 2001
nakkid:

Is there anyway to incorporate this in with the quotereply template so when someone clicks on the quote icon the text that is in the post is copied to the clipboard?

So instead of putting the
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

that this template puts into a new post it would just copy $pagetext to the clipboard? That way it when they go to reply and the page won't load they haven't lost what they just typed. Or better yet it would be cool if it was a feature that when they typed a message it would just copy the contents to the clipboard and then you could just cut and paste. The information copied to the clipboard would change each time you posted a new message.

Just a thought.

Parker
Reply With Quote
  #21  
Old 22 Apr 2002, 01:54
212rikanmofo 212rikanmofo is offline
 
Join Date: Nov 2001
in the instructions in the txt file says:

| File: admin/functions.php (1 change) |
+-----------------------------------------------+
| 1. Find this code:
+--------------------------------------------------------------------------+

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

but in my admin/functions.php it says:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

im running vb 2.2.5... btw... so how am i spose to modify this?
Reply With Quote
  #22  
Old 22 Apr 2002, 02:31
TECK's Avatar
TECK TECK is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Floren Munteanu
you have firefly's hack installed? he posted how to mod the code few posts above.
__________________
Floren Munteanu
Axivo Inc.
Axivo Community - Visit the forums to find out more about us
Why Queued - My personal blog
Reply With Quote
  #23  
Old 22 Apr 2002, 10:27
Entourage Entourage is offline
 
Join Date: Apr 2002
very nice hack mate! tnx
Reply With Quote
  #24  
Old 22 Apr 2002, 10:41
212rikanmofo 212rikanmofo is offline
 
Join Date: Nov 2001
Originally posted by FireFly
/me beats the system.

Ok, I got it to work with my hack (PHP and stuff in boxes) that you can click the table and not just the text.

Instead of replacing <pre I replace this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

With the same code only with added JavaScript.
k, firefly im really confused here, i have installed your code,php quote box hack, and i want to install this hack to work with your hack, can you please be more specific on what to do. when i install this hack, the php and code boxes return to vbulletin's default, which is them lines....
Reply With Quote
  #25  
Old 04 May 2002, 21:16
Felix
Guest
 
Just replace


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Worked for me
Reply With Quote
  #26  
Old 07 May 2002, 16:56
Bald Bouncer's Avatar
Bald Bouncer Bald Bouncer is offline
 
Join Date: Oct 2001
Originally posted by FireFly
* FireFly beats the system.

Ok, I got it to work with my hack (PHP and stuff in boxes) that you can click the table and not just the text.

Instead of replacing <pre I replace this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

With the same code only with added JavaScript.
what added javascript ... I just cant get this too work with your boxes
Reply With Quote
  #27  
Old 13 May 2002, 09:42
mersey mersey is offline
 
Join Date: Jan 2002
cheers very handy hack
Reply With Quote
  #28  
Old 13 May 2002, 10:26
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
lost

I already installed Firefly's code and php hack and I also installed this great hack (the part I needed with Firefly's hack), but how do I add the "double-click to copy to clipboard" text at the top of the box if I only need to use the final step 1 in this file? Also, I'm not 100 % clear on the instructions Firefly said about the <pre replacement. Can anyone help explain what it is exactly that I am supposed to do here?
Reply With Quote
  #29  
Old 14 May 2002, 15:17
Allstar DC Allstar DC is offline
 
Join Date: Apr 2002
ok,i figured it out. do the following after you installed firefly's hack:


replace:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

forget about the lines in nakkids hack, just do this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

that will fix the "php:" and "code:" part.

to make the box clickable with quote do the following:

+-------------------------------------------------------------------------------------------------+
| In the Admin CP, goto Modify under Custom vB Codes and click [edit] next to the [quote] code |
| |
+-------------------------------------------------------------------------------------------------+
replace this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


that will fix it for you!

Last edited by Allstar DC; 14 May 2002 at 15:23.
Reply With Quote
  #30  
Old 14 May 2002, 18:35
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
It works here now, I just don't have the "double-click to copy to clipboard" showing up like it does here. That's the only part I need to make it look right.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:38.

Layout Options | Width: Wide Color: