Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05 Apr 2008, 17:12
cafenetland cafenetland is offline
 
Join Date: Jan 2008
Database error when i try to edit usergroups

hi guys.

when i try to edit any of usergroups im getting this error.
what can i do to fix this problem.
thx


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #2  
Old 05 Apr 2008, 17:22
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
That isn't a standard vbulletin column. The error is caused by a modification you have installed (a chatbox one?). Try disabling your plugins and see if the error still occurs.
Reply With Quote
  #3  
Old 05 Apr 2008, 17:38
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
Remove the xml file the chatbox was using as well.
Reply With Quote
  #4  
Old 05 Apr 2008, 18:23
cafenetland cafenetland is offline
 
Join Date: Jan 2008
i have tried to disable all the plug ins but im still getting this error.

also i dont have a mod. named chatbox

i donno what to do.
Reply With Quote
  #5  
Old 05 Apr 2008, 18:29
Jase2 Jase2 is offline
 
Join Date: Dec 2007
To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

[Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

Next, disable all plugins.

Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

define('DISABLE_HOOKS', true);

Do you still have the same problem?
Reply With Quote
  #6  
Old 05 Apr 2008, 18:38
cafenetland cafenetland is offline
 
Join Date: Jan 2008
Originally Posted by Jase2 View Post
To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

[Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

Next, disable all plugins.

Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

define('DISABLE_HOOKS', true);

Do you still have the same problem?


u r the man.

thank u very much.

i have removed some of the old xml files from ftp.

now its working like a charm.
Reply With Quote
  #7  
Old 05 Apr 2008, 18:55
Jase2 Jase2 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Not a problem, glad I could help.
Reply With Quote
  #8  
Old 05 Apr 2008, 19:35
Opserty Opserty is offline
 
Join Date: Apr 2007
Remnant bitfield_****.xml files are often causes of usergroup permission problems.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:05.

Layout Options | Width: Wide Color: