Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
MGC Chatbox Evo for vBadvanced CMPS Details »
MGC Chatbox Evo for vBadvanced CMPS
Mod Version: 1.7, by stangger5 (Coder) stangger5 is offline
Developer Last Online: Jun 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.2 Rating: (10 votes - 4.80 average) Installs: 224
Released: 08 Feb 2008 Last Update: 24 Aug 2008 Downloads: 2842
Not Supported Auto-Template Additional Files  

This module shows MGC Chatbox Evo on vBadvanced CMPS v3.0.1
MGC Chatbox Evo found here ..

This module will work with your cmp_index inside or outside the forum root folder..

(New)version 1.7:
Updated to be compatible with:
MGC Chatbox Evo Version: 1.0.0 and MGC Chatbox Evo Version: 1.1.0

New how to install:
1:
Admincp >> MGC Chatbox Evo>> Display and position >>
Display on defined pages in a variable set to Yes..
and in the Other pages list,, put adv_index in that box...

2:
Admincp >> vBa CMPS >> Download / Upload Module,,
Select mgcchatboxevo17.xml file from your computer.
Active set to YES..
Select Style to install templates to..
Set Usergroups permissions..
Click (Submit)..

After Rebuild Style Information ,,click "Continue" to activate this module on your CMPS pages.
Move to: center Column,,then set the Order:

If you have any problems with it just saying Loading,,do step three..
3:
Adminc >> Plugins & Products >> Plugin Manager >> Global variables of the chatbox

Put this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

before:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Enjoy !!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases MGC Chatbox vba CMPS v3.0 RC2- vb3.7 stangger5 vBulletin 3.7 Add-ons 22 11 Mar 2009 02:30
Add-On Releases MGC Chatbox vba CMPS-module stangger5 vBulletin 3.6 Add-ons 46 21 Mar 2008 03:46

  #151  
Old 15 Jun 2008, 22:46
Ranger187 Ranger187 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Security Error: Content at http://www.talkmarylandforum.com/ may not load data from http://talkmarylandforum.com/mgc_cb_evo_ajax.php.

Error: uncaught exception: [Exception... "Access to restricted URI denied" code: "1012" nsresult: "0x805303f4 (NS_ERROR_DOM_BAD_URI)" location: "http://talkmarylandforum.com/clientscript/yui/connection/connection-min.js?v=371 Line: 7"]
__________________

Reply With Quote
  #152  
Old 15 Jun 2008, 22:52
jim6763nva's Avatar
jim6763nva jim6763nva is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Jim
Originally Posted by Ranger187 View Post
Security Error: Content at http://www.talkmarylandforum.com/ may not load data from http://talkmarylandforum.com/mgc_cb_evo_ajax.php.

Error: uncaught exception: [Exception... "Access to restricted URI denied" code: "1012" nsresult: "0x805303f4 (NS_ERROR_DOM_BAD_URI)" location: "http://talkmarylandforum.com/clientscript/yui/connection/connection-min.js?v=371 Line: 7"]
Ok what does all that mean?
Reply With Quote
  #153  
Old 15 Jun 2008, 23:00
Ranger187 Ranger187 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Originally Posted by jim6763nva View Post
Ok what does all that mean?
I'm checking vbAdvanced's site. I think it's with that. Do me a favor, check the vbAd diagnostics and make sure it says 3.0.1 and not 3.0.0. Because 3.0.0 has that security issue from what I'm reading.

And you run TalkPA? Looks pretty nice like the others. Found some threads in there I might signup for to reply to.
__________________

Reply With Quote
  #154  
Old 15 Jun 2008, 23:22
Ranger187 Ranger187 is offline
 
Join Date: Nov 2003
According to vbAdvanced site, this is not an error from this. According to Vbulletin not one as well.

I think this is the chat itself. That 2nd error I've seen before. You are running 1.5 of the module right? Sounds like we might have to wait for VbDev to reply.
__________________

Reply With Quote
  #155  
Old 15 Jun 2008, 23:36
jim6763nva's Avatar
jim6763nva jim6763nva is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Jim
Originally Posted by Ranger187 View Post
I'm checking vbAdvanced's site. I think it's with that. Do me a favor, check the vbAd diagnostics and make sure it says 3.0.1 and not 3.0.0. Because 3.0.0 has that security issue from what I'm reading.

And you run TalkPA? Looks pretty nice like the others. Found some threads in there I might signup for to reply to.
Confirmed - vBa 3.0.1 All sites.

As far as TalkPA, No. I only run TalkVirginia and Knights Vindication, however I'm helping with setup and administration of TalkMaryland and Friendship-Cafe.
Reply With Quote
  #156  
Old 15 Jun 2008, 23:37
jim6763nva's Avatar
jim6763nva jim6763nva is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Jim
Originally Posted by Ranger187 View Post
According to vbAdvanced site, this is not an error from this. According to Vbulletin not one as well.

I think this is the chat itself. That 2nd error I've seen before. You are running 1.5 of the module right? Sounds like we might have to wait for VbDev to reply.
Ok, Thanks for looking into this for me.
Reply With Quote
  #157  
Old 23 Jun 2008, 07:03
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Originally Posted by Ranger187 View Post
Security Error: Content at http://www.talkmarylandforum.com/ may not load data from http://talkmarylandforum.com/mgc_cb_evo_ajax.php.

Error: uncaught exception: [Exception... "Access to restricted URI denied" code: "1012" nsresult: "0x805303f4 (NS_ERROR_DOM_BAD_URI)" location: "http://talkmarylandforum.com/clientscript/yui/connection/connection-min.js?v=371 Line: 7"]
Make sure all your links have www
Look in your admincp >> vBulletin Options >> Site Name / URL / Contact Details..
Forum URL and Homepage URL must have www in the URL..

admincp >> vBa CMPS >> Default Settings >> Main Options..
Make sure the CMPS URL has www in the URL..
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games for ibp and v3 arcades, @ next-level-arcade.com
Reply With Quote
  #158  
Old 28 Jun 2008, 14:41
TheProphet TheProphet is offline
 
Join Date: Apr 2004
Thx working great here on vb_3.7.2 / vba_3.0.1
Reply With Quote
  #159  
Old 29 Jun 2008, 23:03
d2sector d2sector is offline
 
Join Date: Feb 2003
Does this work with the new chatbox v0.50?
Reply With Quote
  #160  
Old 29 Jun 2008, 23:25
Dr.H Dr.H is offline
 
Join Date: Sep 2006
After one or two posts into the chatbox it just shows a reloading text and any entries give a
Your submission could not be processed because a security token was missing.
Error. If I turn off the module then everything works fine.
Vb 3.7.2 and MGC 0.4.0
Reply With Quote
  #161  
Old 30 Jun 2008, 03:51
Fireproof Fireproof is offline
 
Join Date: May 2007
Originally Posted by d2sector View Post
Does this work with the new chatbox v0.50?
Working fine for me.
Reply With Quote
  #162  
Old 30 Jun 2008, 04:17
Ranger187 Ranger187 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Originally Posted by Dr.H View Post
After one or two posts into the chatbox it just shows a reloading text and any entries give a Error. If I turn off the module then everything works fine.
Vb 3.7.2 and MGC 0.4.0
It's not the chat. It's 3.7.2 CRSF
__________________

Reply With Quote
  #163  
Old 30 Jun 2008, 20:30
Dr.H Dr.H is offline
 
Join Date: Sep 2006
Ah so I have to wait for a module update?
Reply With Quote
  #164  
Old 30 Jun 2008, 21:07
Ranger187 Ranger187 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Originally Posted by Dr.H View Post
Ah so I have to wait for a module update?
No. You have to goto vbulletin.com and find the fix It's not the module.
__________________

Reply With Quote
  #165  
Old 04 Jul 2008, 08:47
weedheaven weedheaven is offline
 
Join Date: Jan 2007
I only got a database error when uploading the files and connected to the site and database error, after product was imported all was fine. But never got database errors(when uploading files!) Whats wrong with that, that it gets database errors if you just upload 0.o
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:00.

Layout Options | Width: Wide Color: