Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20 Mar 2011, 11:50
flyrib flyrib is offline
 
Join Date: Sep 2009
Question Add A Left Or Right Column in VB4

Hi, would like to know how to add a left and/or right column in Vb4 forum ?

thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 22 Mar 2011, 09:07
flyrib flyrib is offline
 
Join Date: Sep 2009
hello, nobody know how to ad columnes in VB4?

thank you.
Reply With Quote
  #3  
Old 24 Mar 2011, 07:15
flyrib flyrib is offline
 
Join Date: Sep 2009
Can I use this thread even for vb4?
http://www.vbulletin.com/forum/showt...r-Right-Column
Reply With Quote
  #4  
Old 02 Apr 2011, 01:25
kirupa kirupa is offline
 
Join Date: Dec 2002
I have the exact same question! Does anybody have an answer?
Reply With Quote
  #5  
Old 15 Apr 2011, 05:24
flyrib flyrib is offline
 
Join Date: Sep 2009
hm strange that nobody have an answer!?
Reply With Quote
  #6  
Old 15 Apr 2011, 05:55
kirupa kirupa is offline
 
Join Date: Dec 2002
This is one of the few remaining issues I need to resolve before I migrate to vB4
Reply With Quote
  #7  
Old 15 Apr 2011, 06:05
HMBeaty's Avatar
HMBeaty HMBeaty is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Brooks
Originally Posted by flyrib View Post
Hi, would like to know how to add a left and/or right column in Vb4 forum ?

thank you
It's built in
Originally Posted by flyrib View Post
Can I use this thread even for vb4?
http://www.vbulletin.com/forum/showt...r-Right-Column
No
__________________
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time!"
"It's important to only think about what you desire, not what you fear to achieve your ultimate goal!!
Reply With Quote
  #8  
Old 15 Apr 2011, 12:21
TheLastSuperman's Avatar
TheLastSuperman TheLastSuperman is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: Michael Miller Jr
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=255222

Although some have had issues with DIV, in vB4 you should use <div> instead of <table> or <td> etc.
__________________
Daddy Does Dios and Figs!
https://www.linkedin.com/in/thelastsuperman

Search - Use the search feature to find similar issues/answers.
Information - Include screenshots, copy/pasted error codes, url etc.
Fixed - Please return to your thread/post and let us know how it was fixed!
Thanks - For participating! Click the "Like" on a post if someone helped you!
Reply With Quote
  #9  
Old 15 Apr 2011, 13:22
the1rabbits the1rabbits is offline
 
Join Date: Apr 2011
Can't believe I came across this post. I am looking to do the exact same thing.

Unfortunately I am not an advanced user when it comes to this type of code. Is there any chance of a guide being written up like that link (earlier in this thread) for VB3.

I'm sure it would help a lot of people
Reply With Quote
  #10  
Old 16 Apr 2011, 18:42
TheLastSuperman's Avatar
TheLastSuperman TheLastSuperman is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: Michael Miller Jr
Cool

Originally Posted by the1rabbits View Post
Can't believe I came across this post. I am looking to do the exact same thing.

Unfortunately I am not an advanced user when it comes to this type of code. Is there any chance of a guide being written up like that link (earlier in this thread) for VB3.

I'm sure it would help a lot of people
In vB3 there's a few sidebar modifications you can simply install, search for those or alternatively you simply edit the templates to include your table and td codes i.e. your layout and done .
__________________
Daddy Does Dios and Figs!
https://www.linkedin.com/in/thelastsuperman

Search - Use the search feature to find similar issues/answers.
Information - Include screenshots, copy/pasted error codes, url etc.
Fixed - Please return to your thread/post and let us know how it was fixed!
Thanks - For participating! Click the "Like" on a post if someone helped you!
Reply With Quote
  #11  
Old 16 Apr 2011, 20:39
notrious's Avatar
notrious notrious is offline
 
Join Date: Mar 2007
Real name: sunny ch
I would suggest you to either go through manual and you will get these kind of small things..
Can be found @ vbulletin.com
Reply With Quote
  #12  
Old 17 Apr 2011, 00:39
the1rabbits the1rabbits is offline
 
Join Date: Apr 2011
Originally Posted by TheLastSuperman View Post
In vB3 there's a few sidebar modifications you can simply install, search for those or alternatively you simply edit the templates to include your table and td codes i.e. your layout and done .
Sorry I didn't word my above post correctly. I was wondering if there was a small guide available for how to set this up in vB4 like there is for vB3.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:24.

Layout Options | Width: Wide Color: