Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Mini navbar at bottom of thread Details »
Mini navbar at bottom of thread
Mod Version: 1.00, by TheEDIGuy (Member) TheEDIGuy is offline
Developer Last Online: May 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.0.0 Rating: (2 votes - 4.00 average) Installs: 65
Released: 27 Jan 2004 Last Update: Never Downloads: 42
Not Supported  

Version 1.0, 01/27/04 - Written for RC3

My users wanted a navbar at the bottom of each thread, so they don't have to scroll back to the top of a page to navigate the site. Rather than put the large navbar, with all of the buttons and the userinfo box included, I created a stripped-down version of it (see image below of what it looks like on my site).

Just follow the simple instructions in the attached text file. There is 1 file edit, 1 new template, and 1 template edit.

You may PM me or post here for support if something's gone wrong, but it is currently working on my site.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	navbar_bottom.jpg
Views:	1998
Size:	12.1 KB
ID:	16294  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Show Thread Enhancements Mini Navbar: Breadcrumb at Bottom of Thread randominity vBulletin 3.6 Add-ons 96 14 Feb 2011 18:55
Mini Navbar: Breadcrumb at the bottom of a thread randominity vBulletin 3.5 Add-ons 57 14 Feb 2011 13:03
Second Navbar At Bottom Of Thread peterska2 vBulletin 3.5 Add-ons 33 18 Nov 2006 07:11

Comments
  #2  
Old 27 Jan 2004, 15:37
Drile Drile is offline
 
Join Date: Mar 2003
Nice.

I did this myself on vB2, and as soon as I upgrade I will "install" this.

Thanks!
Reply With Quote
  #3  
Old 27 Jan 2004, 15:44
NTLDR's Avatar
NTLDR NTLDR is offline
 
Join Date: Apr 2002
Real name: Lee Botley, BSc (Hons)
I don't see any point in hacking this in since all you need to do is add the HTML directly to the SHOWTHREAD template.
__________________
Lee Botley, BSc (Hons) - vBulletin.org Moderator
http://www.thesistersthree.com/lee/sigs/signature.ts3
The Sisters Three Charmed Discussion Forums

WinterDir .:. vBindex v2.1 for vB2 .:. vBindex v3.0.0 RC5 for vB3
Reply With Quote
  #4  
Old 27 Jan 2004, 15:48
TheEDIGuy TheEDIGuy is offline
 
Join Date: Jul 2002
Ah, you probably could. I'm certainly no expert in hacking, this is just how I did it. It makes my code nice and clean, and much easier to move around if I need it moved somewhere else.
Reply With Quote
  #5  
Old 27 Jan 2004, 16:47
StarBuG's Avatar
StarBuG StarBuG is offline
 
Join Date: Dec 2001
Originally Posted by TheEDIGuy
Ah, you probably could. I'm certainly no expert in hacking, this is just how I did it. It makes my code nice and clean, and much easier to move around if I need it moved somewhere else.
/me clicks install

Nice and easy to install no problems at all

Thx

StarBuG
Reply With Quote
  #6  
Old 27 Jan 2004, 18:51
jaliam jaliam is offline
 
Join Date: Jan 2003
Cool hack! I love it.
Reply With Quote
  #7  
Old 27 Jan 2004, 19:54
AN-net's Avatar
AN-net AN-net is offline
 
Join Date: Dec 2003
no offense but this is easily done by using the nav bar bits alrdy in the templates but cool hack though

Last edited by AN-net; 28 Jan 2004 at 01:46.
Reply With Quote
  #8  
Old 27 Jan 2004, 19:58
TheEDIGuy TheEDIGuy is offline
 
Join Date: Jul 2002
I take no offense at all. I needed a way to do this, and this was the easiest way I found, and it works well. And now the lower navbit is in a separate template, so I can modify it extremely easily.

I'm sure there are different ways to accomplish the same thing. I'm just helping out those who need a way to do it and want to follow this example.
Reply With Quote
  #9  
Old 28 Jan 2004, 12:36
codemonkey codemonkey is offline
 
Join Date: Jan 2004
Thats a very good idea, but it would be better if this will be shown on the forumdisplay.php as well.
Reply With Quote
  #10  
Old 29 Jan 2004, 04:37
CdaKnight CdaKnight is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Chris Atwood
I'm actually having a problem. Its probably I did something retarded. I've been trying to do something like this for a while, and it keeps showing up incorrectly.

It will show the forum back link (javascript.history-1 business), then the board title, then nothing is in the next level. I hvae it placed in a templated called navbar2, and copied the code directly from the text file. Any clues?
Reply With Quote
  #11  
Old 29 Jan 2004, 13:45
TheEDIGuy TheEDIGuy is offline
 
Join Date: Jul 2002
If you have a template named "navbar2", then you aren't following my instructions, and I can't be of much help.
Reply With Quote
  #12  
Old 29 Jan 2004, 15:33
CdaKnight CdaKnight is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Chris Atwood
I assumed one empty, custom template was the same as any other...

However, I went back and made -another- template called navbar_bottom, and I still have the problem as stated above.
Reply With Quote
  #13  
Old 29 Jan 2004, 19:09
TheEDIGuy TheEDIGuy is offline
 
Join Date: Jul 2002
PM me the contents of your navbar_bottom template, because there's something wrong with it.
Reply With Quote
  #14  
Old 27 Mar 2004, 18:56
Stray's Avatar
Stray Stray is offline
 
Join Date: Mar 2004
Simple but nice, very clean.

/me clicks install
__________________
the world turns and we get dizzy
Reply With Quote
  #15  
Old 28 Mar 2004, 22:08
FWT FWT is offline
 
Join Date: Feb 2002
Nevermind

Last edited by FWT; 28 Mar 2004 at 23:38. Reason: Used something else..
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:20.

Layout Options | Width: Wide Color: