Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 18 Mar 2010, 00:08
sburns1992 sburns1992 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Mark forums read error

Hey,
For some strange reason, when anyone 'Marks all forums read' it comes up with this message:

Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
(vB 3.8.5)

Never used to happen, but now all of a sudden is.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 18 Mar 2010, 00:24
MrPHD's Avatar
MrPHD MrPHD is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Helder Moreira
Do you revert a FORUM HOME Template? See instrutions.
__________________
InforPHotoviDeo ..:: SITESPHD.COM - WEB HOSTING Help Madeira Island DONATE
Reply With Quote
  #3  
Old 18 Mar 2010, 00:33
sburns1992 sburns1992 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Oh yeah that might be why. I have just upgraded to 3.8.5 from 3.8.4 and didn't revert templates. Just ignored them.
Should I revert FORUMHOME then?
Reply With Quote
  #4  
Old 18 Mar 2010, 00:35
MrPHD's Avatar
MrPHD MrPHD is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Helder Moreira
Yes of corse. Good luck.
__________________
InforPHotoviDeo ..:: SITESPHD.COM - WEB HOSTING Help Madeira Island DONATE
Reply With Quote
  #5  
Old 21 Mar 2010, 16:30
JoeLouie JoeLouie is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Chris
I am also having this problem. I just upgraded to 3.8.5 from 3.8.4, and have reverted all templates. The odd part is that I'm not getting the error, but several other users are. Any ideas?
Reply With Quote
  #6  
Old 22 Mar 2010, 13:17
MrPHD's Avatar
MrPHD MrPHD is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Helder Moreira
Just download attach file to correct this error.
__________________
InforPHotoviDeo ..:: SITESPHD.COM - WEB HOSTING Help Madeira Island DONATE
Reply With Quote
  #7  
Old 22 Mar 2010, 22:33
JoeLouie JoeLouie is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Chris
Sorry, I'm not quite sure what you mean. I don't see any attached file to download...
Reply With Quote
  #8  
Old 22 Mar 2010, 22:41
Speysider's Avatar
Speysider Speysider is offline
 
Join Date: Apr 2009
I created a sticky on vB.com in the 3.8 support section with the appropriate edits.
__________________
vBulletin is down the drain. IB ruined it by attacking XenForo.
I am a MyBB and XF modder only.
Reply With Quote
  #9  
Old 22 Mar 2010, 22:53
MrPHD's Avatar
MrPHD MrPHD is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Helder Moreira
Originally Posted by JoeLouie View Post
Sorry, I'm not quite sure what you mean. I don't see any attached file to download...
Here see this http://www.vbulletin.org/forum/showt...16#post2006816
__________________
InforPHotoviDeo ..:: SITESPHD.COM - WEB HOSTING Help Madeira Island DONATE
Reply With Quote
  #10  
Old 23 Mar 2010, 15:44
Tuesday Tuesday is offline
 
Join Date: May 2008
I am also receiving this error message when using the "Quick Links -- Mark all read" but have not customised the FORUMHOME Template.

Can anyone help?

(vB 3.8.5)

Thanks.

Last edited by Tuesday; 23 Mar 2010 at 15:55. Reason: spelling
Reply With Quote
  #11  
Old 23 Mar 2010, 16:02
Speysider's Avatar
Speysider Speysider is offline
 
Join Date: Apr 2009
See the sticky by me on vBulletin.com 3.8 support.
__________________
vBulletin is down the drain. IB ruined it by attacking XenForo.
I am a MyBB and XF modder only.
Reply With Quote
  #12  
Old 23 Mar 2010, 16:31
Tuesday Tuesday is offline
 
Join Date: May 2008
Originally Posted by Speysider View Post
See the sticky by me on vBulletin.com 3.8 support.
The only section of code that i see is different in the showthread.php file is:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Do I have to do anything else?

Thanks.
Reply With Quote
  #13  
Old 23 Mar 2010, 16:43
Speysider's Avatar
Speysider Speysider is offline
 
Join Date: Apr 2009
WTH?
Why you editing the php files??
Just edit the templates in AdminCP -> Styles + Templates
__________________
vBulletin is down the drain. IB ruined it by attacking XenForo.
I am a MyBB and XF modder only.
Reply With Quote
  #14  
Old 23 Mar 2010, 16:50
Tuesday Tuesday is offline
 
Join Date: May 2008
Originally Posted by Speysider View Post
WTH?
Why you editing the php files??
Just edit the templates in AdminCP -> Styles + Templates
I'm not editing the php files, I've not done anything as yet. The thread makes no mention of anything other than uploading the showthread.php file. So I assumed that was the change needed.

If you have already upgraded to 3.8.5, you can upload the attached showthread.php file for the fix. This is the only file that was changed.
Reply With Quote
  #15  
Old 23 Mar 2010, 17:31
Speysider's Avatar
Speysider Speysider is offline
 
Join Date: Apr 2009
Originally Posted by Tuesday View Post
I'm not editing the php files, I've not done anything as yet. The thread makes no mention of anything other than uploading the showthread.php file. So I assumed that was the change needed.
That has got nothing to do with mark forums read. The updated showthread.php file is for the thread rate bug.

You need to follow the instructions in my sticky on vBulletin.com's 3.8 support section, entitled "3.8.5 Marks Read Script Useless"
__________________
vBulletin is down the drain. IB ruined it by attacking XenForo.
I am a MyBB and XF modder only.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Release 0.1 Mark Forum Read/Mark All Read from database hack ethank vBulletin 2.x Full Releases 73 31 Jan 2002 23:42



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:36.

Layout Options | Width: Wide Color: