Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
[vBD]-Facebook Bar..!! Details »
[vBD]-Facebook Bar..!!
Mod Version: 1.04, by Shevko (Member) Shevko is offline
Developer Last Online: Jun 2018 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (25 votes - 4.80 average) Installs: 146
Released: 01 Jul 2009 Last Update: 22 Jul 2009 Downloads: 1375
Not Supported Template Edits  

Facebook's Bar For vBulletin.. ByShevko

vBulletin (Unofficial) Turkey Support Site..[vBulletinDestek.Org]

How?
Please Look Down The Caps To Understand..

******* INSTALL *********
1) First upload the attached icons in root/imgimg/.. folder.
2) Then in footer
To The Bottom;

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

3) Add To CSS;

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

4) Copyright Don't Appear in Page, For This Reason You Can Add This Code To
"AdminCP>vBulletin Options>Site Name / URL / Contact Details>Copyright Text" End..


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



NOTE;

1) Only Users See This Modifications..
2) Turkish And English Languages in [VBD] Facebook Bar..!!



Version;
v1.01 -Add İf Conditions For Only Users..
v1.02 -Edit Wrongs in ZIP..
-Wipe Hotlink
-Add </div> Later..
v1.03 -Add Polish And Italian Languages With Attachments.. Thanks Marek58 & lordmazus..
v1.04 -Add Serbian Language With Attachments.. Thanks Darkobg..


This Modification's Languages;
1) Türkçe
2) English
3) Polish ( By Marek58 )
4) Italian ( By lordmazus )
5) Serbian ( By darkobg )
6) Spanish ( By yeku )
7) Hebrew Download Hebrew ( By dacho )


*Türkçe Modifikasyon Ektedir.. Gerekli Düzenlemeyi Ekteki Code/Türkçe İçerisindeki Kodlarla Yapınız..
*Ekte Türkçe Görünümüde Mevcuttur..

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	EN-PM.jpg
Views:	5609
Size:	37.6 KB
ID:	101345   Click image for larger version

Name:	EN-SADE.jpg
Views:	3390
Size:	33.8 KB
ID:	101346   Click image for larger version

Name:	EN-TEK.jpg
Views:	2174
Size:	8.4 KB
ID:	101347   Click image for larger version

Name:	TR-PM.jpg
Views:	3499
Size:	36.5 KB
ID:	101348  

Click image for larger version

Name:	TR-SADE.jpg
Views:	2427
Size:	35.8 KB
ID:	101349  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #91  
Old 24 Aug 2009, 21:28
Shevko's Avatar
Shevko Shevko is offline
 
Join Date: Sep 2007
Real name: Seyfi D.
Hmm Its Good

But Dnt Like Facebook
Reply With Quote
  #92  
Old 25 Aug 2009, 10:09
jambo_1969 jambo_1969 is offline
 
Join Date: May 2007
Originally Posted by gr8whtd0pe View Post
Good basic script once I cleaned up the code, CSS and made it able to be hidden by the user in the USER CP.

Good job!

All this is people are <div> tags with stuff in them, you can put what ever you want in them.

http://www.wvmotorsports.com you have to be a member to see it though...

EDIT: test account:
User: Test
Pass: vbulletin
Can you share ?
Reply With Quote
  #93  
Old 25 Aug 2009, 14:52
gr8whtd0pe gr8whtd0pe is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Kirk
Sure!

Go to your admincp and add a new user profile field.

Kind: Single-Selection Radio Buttons
Title: Floating Bar
Description: Choose to hide or show the bar that floats at the bottom of the screen here.<a id="bar" name="bar"></a> (- that part will come in handy later)
Options: Show(press enter)Hide
Field Required: Yes, Always
Editable then no, no, no.

I put it under Options: other for display page.

The code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Several things happen there, if they choose Hide, it doesn't show anything, if its IE6 it hides, because IE6 does not display it correctly. If its show and not IE6 it adds spaces to the bottom of the footer and prints the bar. For that part to work I put it between:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then all you have to do is add a link on there somewhere pointing to: profile.php?do=editoptions#bar

questions?

Originally Posted by Shevko View Post
Hmm Its Good

But Dnt Like Facebook
Huh? Was that for me?

Last edited by gr8whtd0pe; 25 Aug 2009 at 17:14.
Reply With Quote
  #94  
Old 25 Aug 2009, 17:25
jambo_1969 jambo_1969 is offline
 
Join Date: May 2007
Cheers for that mate - perfect !
Reply With Quote
  #95  
Old 25 Aug 2009, 17:39
jambo_1969 jambo_1969 is offline
 
Join Date: May 2007
[edit] - works like a charm.

Template edit required is in the footer template (obviously)....

Thanks again
Reply With Quote
  #96  
Old 25 Aug 2009, 17:42
gr8whtd0pe gr8whtd0pe is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Kirk
Originally Posted by jambo_1969 View Post
[edit] - works like a charm.

Template edit required is in the footer template (obviously)....

Thanks again
Yeah lol, if you dont want to put it where I did, just get rid of the <br>'s in the code and put it where ever.

Gald it works for ya though.
Reply With Quote
  #97  
Old 26 Aug 2009, 00:11
BiZiMDiYaR BiZiMDiYaR is offline
 
Join Date: Aug 2006
Originally Posted by gr8whtd0pe View Post
Sure!

Go to your admincp and add a new user profile field.

Kind: Single-Selection Radio Buttons
Title: Floating Bar
Description: Choose to hide or show the bar that floats at the bottom of the screen here.<a id="bar" name="bar"></a> (- that part will come in handy later)
Options: Show(press enter)Hide
Field Required: Yes, Always
Editable then no, no, no.

I put it under Options: other for display page.

The code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Several things happen there, if they choose Hide, it doesn't show anything, if its IE6 it hides, because IE6 does not display it correctly. If its show and not IE6 it adds spaces to the bottom of the footer and prints the bar. For that part to work I put it between:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then all you have to do is add a link on there somewhere pointing to: profile.php?do=editoptions#bar

questions?



Huh? Was that for me?
Hi,

I think this should be added to the normal code, as the HIDE part is something some users want.. so should be added but the threadowner, of course with permission :-)
But I have another problem, where is the CSS ? I don't see any additional css... I onyl see editor css, is this the one to add the code ? Could you please mentioned the correct place for this.

Thanks.


Merhaba,

Su yukardaki adamin yazdigi bence coda eklenmesi lazim, gizlenmesi bence cok kisinin istedigi birseydir, coduna ekle adamin iziniyle .
Benim ama baska sorunum vardi... su CSS nerde ? bende aditional css yok, tek editor css var... oraya mi eklencek bu cod.. ? Tam yeri soylermisin ?


Saygilarimla,
Reply With Quote
  #98  
Old 26 Aug 2009, 05:40
Toshifira Toshifira is offline
 
Join Date: Jul 2009
Wow, nice modifications, thanks :]
Reply With Quote
  #99  
Old 26 Aug 2009, 08:54
Shevko's Avatar
Shevko Shevko is offline
 
Join Date: Sep 2007
Real name: Seyfi D.
Ok I Add This Options Other Version..

Please Click Mark As Installed..
Reply With Quote
  #100  
Old 26 Aug 2009, 17:49
gr8whtd0pe gr8whtd0pe is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Kirk
Originally Posted by BiZiMDiYaR View Post
Hi,
But I have another problem, where is the CSS ? I don't see any additional css... I onyl see editor css, is this the one to add the code ? Could you please mentioned the correct place for this.
There is no additional CSS...

All you do to add this is create the user field and replace

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

With:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

then replace:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

With:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That's it.
Reply With Quote
  #101  
Old 26 Aug 2009, 19:02
ricardoNJ's Avatar
ricardoNJ ricardoNJ is offline
 
Join Date: Sep 2008
I have this 'problem'. You say:

3) Add To CSS;
Code:

#bar_bottom {
position: fixed;
bottom: 0px;
left: 80px;
right: 80px;
height: 30px;
background:#f3f3f3 url(../imgimg/bar_bottom_bg.png) 0 0 repeat-x;
border-left:1px solid #b5b5b5;
border-right:1px solid #b5b5b5;
}

.bar_float {float:left;padding:7px 5px 0 5px;border-right:1px solid #b5b5b5;}
.bar_float a{padding:2px;}
.bar_float a:hover{padding:2px;background-color:#fff;text-decoration:none;}

.bar_float1 {float:left;padding:7px 5px 0 5px;height:25px;}

.bar_float1 a{text-decoration:none;color:#749474;font-size:11px;}
.bar_float1 a:hover{font-size:11px;color:#000;text-decoration:none;}

.bar_float2 {float:right;padding:7px 5px 0 5px;border-left:1px solid #b5b5b5;height:25px;}

.bar_float2 a{padding:2px;color:#749474;font-size:10px;cursorointer;cursor:hand;}
.bar_float2 a:hover{padding:2px;font-size:10px;color:#000;text-decoration:none;}

.bar_contents {padding-top:6px;text-align:center;}
But in my Main CSS I can't add any other code [Additional CSS Definitions] 'cause I have it with other codes.
Reply With Quote
  #102  
Old 26 Aug 2009, 19:38
gr8whtd0pe gr8whtd0pe is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Kirk
Originally Posted by ricardoNJ View Post
I have this 'problem'. You say:



But in my Main CSS I can't add any other code [Additional CSS Definitions] 'cause I have it with other codes.
You mean its somehow to full to add that code into the text box all the way at the bottom of your main css? style manager - style - edit main css - all the way at the bottom
Reply With Quote
  #103  
Old 26 Aug 2009, 19:41
ricardoNJ's Avatar
ricardoNJ ricardoNJ is offline
 
Join Date: Sep 2008
Yes sr.
Reply With Quote
  #104  
Old 26 Aug 2009, 19:52
ricardoNJ's Avatar
ricardoNJ ricardoNJ is offline
 
Join Date: Sep 2008
Well, I fixed it for miself pasting this code on both boxes at the bottom and added the <style> tag in each. It's a'right
Reply With Quote
  #105  
Old 26 Aug 2009, 19:56
ricardoNJ's Avatar
ricardoNJ ricardoNJ is offline
 
Join Date: Sep 2008
There's not chat I guess.. right?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:53.

Layout Options | Width: Wide Color: