Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #1111  
Old 14 Jun 2009, 06:51
ragtek's Avatar
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Or, what i would do: http://www.vbulletin.org/forum/showt...ht=permissions
__________________
my addons: http://ragtek.github.com
Reply With Quote
  #1112  
Old 15 Jun 2009, 13:25
atambo atambo is offline
 
Join Date: Jan 2006
I am having trouble with the Who's Online Modification. I got the page to work.

It says all you have to do is just open up includes/functions_online.php and find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

So i go to my ftp, drag the file functions_online.php to my desktop and edit it with dreameaver. I use dreamweaver to try and find the code above and it can't be found? Can someone let me know the actuall code i need to find so that i can make this work please! By the way i am using vBulletin 3.7.2 if this helps.
Reply With Quote
  #1113  
Old 15 Jun 2009, 13:35
ragtek's Avatar
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
Originally Posted by atambo View Post
I am having trouble with the Who's Online Modification. I got the page to work.

It says all you have to do is just open up includes/functions_online.php and find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

So i go to my ftp, drag the file functions_online.php to my desktop and edit it with dreameaver. I use dreamweaver to try and find the code above and it can't be found? Can someone let me know the actuall code i need to find so that i can make this work please! By the way i am using vBulletin 3.7.2 if this helps.
no, pls no fileedit!
it works also without
where'sthe post with the fileedit?

1. create a plugin at hook online_location_process

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

2. create a plugin at hook online_location_unknown

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
my addons: http://ragtek.github.com
Reply With Quote
  #1114  
Old 15 Jun 2009, 14:20
atambo atambo is offline
 
Join Date: Jan 2006
Okay thank you, but i don't know where i should place that code.
Reply With Quote
  #1115  
Old 15 Jun 2009, 14:25
ragtek's Avatar
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
http://www.vbulletin.com/docs/html/plugin_system
__________________
my addons: http://ragtek.github.com
Reply With Quote
  #1116  
Old 16 Jun 2009, 23:28
trickfly trickfly is offline
 
Join Date: Jan 2007
dosent work can someone help me ?
Reply With Quote
  #1117  
Old 17 Jun 2009, 09:16
adriano29 adriano29 is offline
 
Join Date: Feb 2009
I added the conditions to show other templates with do=mypage but it doesn't work.
I added it exactly before ?>


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Anyone can help me?
I created all templates, anything, but still doesn't work.



EDIT: FIXED IT! Thanks anyway!

Last edited by adriano29; 17 Jun 2009 at 10:19.
Reply With Quote
  #1118  
Old 27 Jun 2009, 04:29
ilrglen's Avatar
ilrglen ilrglen is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Glen Kohut
Templates

Okay, I think I understand the whole page and template thing and got it to work on my site. My problem, however, is that I have some 2000 pages on my site and what I'm hearing is that I am going to have to create a template for each of them if I want them all restricted to registered members. Is this correct? And can vBulletin handle that many templates? Or is there an easier way to do this. Any help appreciated.
Reply With Quote
  #1119  
Old 27 Jun 2009, 06:08
HMBeaty HMBeaty is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Brooks
Originally Posted by ilrglen View Post
Okay, I think I understand the whole page and template thing and got it to work on my site. My problem, however, is that I have some 2000 pages on my site and what I'm hearing is that I am going to have to create a template for each of them if I want them all restricted to registered members. Is this correct?
Yes
Originally Posted by ilrglen View Post
And can vBulletin handle that many templates?
Yes
Reply With Quote
  #1120  
Old 28 Jun 2009, 02:57
ilrglen's Avatar
ilrglen ilrglen is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Glen Kohut
Originally Posted by Redlinemotorsports View Post
Yes

Yes
I guess I'll be doin' it the hard way then. Thanks for all your help.

Oh, and do you think vBulletin could handle 10-20,000 templates? That is what I expect to have for pages on my site in the future.
Reply With Quote
  #1121  
Old 29 Jun 2009, 09:07
dacho's Avatar
dacho dacho is offline
 
Join Date: Dec 2004
Real name: David
Originally Posted by Gary King View Post
Create a new file, whatever you want to call it (let's say test.php).
Open up test.php and add the following (replace TEST with whatever template you want to show):
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Be sure to change 'TEST' to the actual template name, and change 'test' to the filename. Also, change 'Test Page' to whatever you want to show in the navbar, such as 'Viewing Member Profile' (just an example).

Now create the template, called TEST with the following content:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

All done
Now check it out by going to test.php
I do that and i get blank page http://www.dacho.co.il/test.php
Reply With Quote
  #1122  
Old 29 Jun 2009, 09:22
HMBeaty HMBeaty is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Brooks
You're doing SOMETHING wrong. Can you post the .php and template codes you're using?
Reply With Quote
  #1123  
Old 30 Jun 2009, 03:58
Matrixthestar Matrixthestar is offline
 
Join Date: Dec 2008
hi all

I want to make the header and footer

but the content of the page
is from another site

can anyone explain this 2 me
easily
as I'm not professional @ all
Reply With Quote
  #1124  
Old 30 Jun 2009, 18:23
nothing4me nothing4me is offline
 
Join Date: Oct 2007
Is this up to date with the latest VB? (3.8.3)
Or do I need to do some extra modifications?

--------------- Added 30 Jun 2009 at 18:25 ---------------

In addition, would it be a good idea to put PHP logic into the VBulletin plugin system? Or should I just put them in this new php page?

Last edited by nothing4me; 30 Jun 2009 at 18:25. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #1125  
Old 01 Jul 2009, 00:08
zeroality zeroality is offline
 
Join Date: Jul 2006
This worked great! Thank you.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:04.

Layout Options | Width: Wide Color: