Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
forumhome ads beatiful Details »
forumhome ads beatiful
Mod Version: 1.00, by bellaa (Member) bellaa is offline
Developer Last Online: Nov 2009 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (3 votes - 5.00 average) Installs: 30
Released: 12 Sep 2009 Last Update: Never Downloads: 198
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Auto-Template  

install:

Go to your admin cp, then:
Plugin System -> Manage Products -> [Add/Import Product] -> Select 'ads.xml' from your computer then press 'Import'

html code free

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	forumhomeadsoptions.jpg
Views:	621
Size:	92.4 KB
ID:	104338   Click image for larger version

Name:	navbar.jpg
Views:	1482
Size:	36.2 KB
ID:	104339  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Mini Mods Quick Navbar Admin Links Beatiful bellaa vBulletin 3.8 Add-ons 16 31 Jan 2010 04:09
beatiful blue bellaa vBulletin 3.8 Styles 10 18 Sep 2009 09:29
Split ForumHome page - Custom ForumHome Design flup vBulletin 3.5 Template Modifications 4 19 Nov 2007 10:24

Comments
  #2  
Old 12 Sep 2009, 20:55
ricardoNJ's Avatar
ricardoNJ ricardoNJ is offline
 
Join Date: Sep 2008
Nice, thanks!
Reply With Quote
  #3  
Old 13 Sep 2009, 03:23
Aclikyano Aclikyano is offline
 
Join Date: Apr 2006
cool!
Reply With Quote
  #4  
Old 15 Sep 2009, 15:26
Floris Floris is offline
 
Join Date: Jan 2002
You guys know that vBulletin comes with an ad templates group right?

Totally useless product.

The product release post above here doesn't explain what it does, why this product is needed, what the features are. It just says: ads here.. two ads here .. in a screenshot and displays an ad on the forumhome. Why not use the built in templates? Why not explain why this is needed? ..

Even the screenshot shows this is a "alpha" untested release, poor translation, typing errors, etc.

vBulletin 3.8 is trans 1.0 xhtml coded, can you please respect this?

<br> <center> ..

Another example, it's a tag is linked to anchor #top, why?

Sorry, I find this terrible, but thank you for sharing your work, I just don't understand why this is needed, or why it's version 1.0.

If the purpose of this product is to add additional ad spots to the forumhome, because vbulletin doesn't have those in 3.8, please specify this in the description.

This is just a guessing game right now.
__________________
My community; http://wetalknation.net
Reply With Quote
  #5  
Old 16 Sep 2009, 12:54
Alecsmith's Avatar
Alecsmith Alecsmith is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Nick
look good thanks
Reply With Quote
  #6  
Old 16 Sep 2009, 15:56
gearspro gearspro is offline
 
Join Date: Jun 2009
Originally Posted by Floris View Post
You guys know that vBulletin comes with an ad templates group right?

Totally useless product.

The product release post above here doesn't explain what it does, why this product is needed, what the features are. It just says: ads here.. two ads here .. in a screenshot and displays an ad on the forumhome. Why not use the built in templates? Why not explain why this is needed? ..

Even the screenshot shows this is a "alpha" untested release, poor translation, typing errors, etc.

vBulletin 3.8 is trans 1.0 xhtml coded, can you please respect this?

<br> <center> ..

Another example, it's a tag is linked to anchor #top, why?

Sorry, I find this terrible, but thank you for sharing your work, I just don't understand why this is needed, or why it's version 1.0.

If the purpose of this product is to add additional ad spots to the forumhome, because vbulletin doesn't have those in 3.8, please specify this in the description.

This is just a guessing game right now.
Its for people that dont have coder/designer under their names. I thought that is obvious.
Reply With Quote
  #7  
Old 16 Sep 2009, 16:08
Floris Floris is offline
 
Join Date: Jan 2002
No, it's not obvious.

Because someone still has to put the code in a textbox, it doesn't matter if it is a plugin or a default template.

vB already has a template, .. why use a plugin?
__________________
My community; http://wetalknation.net
Reply With Quote
  #8  
Old 16 Sep 2009, 19:00
MissKalunji's Avatar
MissKalunji MissKalunji is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Mj Bain
you came out HARD on this one...lol
__________________
____________
BossLady
Reply With Quote
  #9  
Old 16 Sep 2009, 19:02
matthewhotdude matthewhotdude is offline
 
Join Date: Jul 2009
Originally Posted by Floris View Post
No, it's not obvious.

Because someone still has to put the code in a textbox, it doesn't matter if it is a plugin or a default template.

vB already has a template, .. why use a plugin?

Sooo where and how do you set up this default template?
Reply With Quote
  #10  
Old 16 Sep 2009, 20:13
MissKalunji's Avatar
MissKalunji MissKalunji is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Mj Bain
you just have to look in your template in admincp
__________________
____________
BossLady
Reply With Quote
  #11  
Old 16 Sep 2009, 20:18
MissKalunji's Avatar
MissKalunji MissKalunji is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Mj Bain
-ad location template

and you can extend that and you'll have al the template with the name for example footer (for obviously footer) header etc edit they are all blank input your advertisement and voila!
__________________
____________
BossLady
Reply With Quote
  #12  
Old 17 Sep 2009, 06:23
Floris Floris is offline
 
Join Date: Jan 2002
admincp > styles > ad templates group > find the right template and put the code in there.

instead of the plugin: admincp > plugin options > right text area > and put the code in there ..

shrug, it's all the same to me.
__________________
My community; http://wetalknation.net
Reply With Quote
  #13  
Old 20 Sep 2009, 16:51
messengermatt messengermatt is offline
 
Join Date: Aug 2009
I just wanted to say this is a great plugin, i dont know coding and when i tried to use the template edits it put the ad up but with no way of changing its orientation for example it touches the top of the forum and leaves a gap between it and the navbar.

This places it exactly where i want it
Reply With Quote
  #14  
Old 20 Sep 2009, 17:38
MissKalunji's Avatar
MissKalunji MissKalunji is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Mj Bain
the bad thing about plugin is you have enough as it is!
__________________
____________
BossLady
Reply With Quote
  #15  
Old 20 Sep 2009, 17:42
Llandy's Avatar
Llandy Llandy is offline
 
Join Date: Mar 2009
Which is?
__________________
www.testdrivefacility.com
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:21.

Layout Options | Width: Wide Color: