Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Automatic Zero-Reply Pruning Details »
Automatic Zero-Reply Pruning
Mod Version: 1.0.0, by Revan (Member) Revan is offline
Developer Last Online: Jun 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.0.7 Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 3
Released: 31 Mar 2005 Last Update: 20 Apr 2005 Downloads: 10
Not Supported  

This hack was requested by T3MEDIA here.


What this hack does:
  • Runs a cronjob every 15 days, deleting threads with zero replies
  • Uses vBulletin own thread deletion function. Accept no BS
  • Rebuilds forum counters after thread deletion. Clean!

Well thats about it

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases Automatic Inactive Users Pruning - vB3.7 RC2 J98680Bxxxxx vBulletin 3.7 Add-ons 44 28 Mar 2009 15:56
Chat Modifications vBshout Automatic Pruning *ALL VERSIONS* Distance vBulletin 3.6 Add-ons 28 24 Jul 2008 17:49
Automatic Inactive Users Pruning Revan vBulletin 3.0 Full Releases 20 29 Apr 2008 18:05

Comments
  #2  
Old 31 Mar 2005, 18:39
kall's Avatar
kall kall is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Ace
Odd... your php file seems to be a ph p file.

__________________
vBulletin Styles (All styles compatible with 3.8.4 - Steel Blue 4.0 Available) | vBulletin Hosting
Reply With Quote
  #3  
Old 31 Mar 2005, 18:44
tnguy3n's Avatar
tnguy3n tnguy3n is offline
 
Join Date: May 2003
Real name: Nguyễn
I'd look to thread table, and check for dateline = lastpost date. If they'r the same, then prune the thread (excepts for ones of admins).

edit: nvm me. lol

Last edited by tnguy3n; 31 Mar 2005 at 18:47.
Reply With Quote
  #4  
Old 31 Mar 2005, 19:37
Revan's Avatar
Revan Revan is offline
 
Join Date: Jan 2004
Real name: Fillip
Originally Posted by kall
Odd... your php file seems to be a ph p file.

Reupped the attachment, and it stays that. It looks fine in Edit Post and on my desktop tho... :ermm:
Reply With Quote
  #5  
Old 31 Mar 2005, 20:31
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
Looks like a ph p file here also. But saving as php, strange.
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator
Reply With Quote
  #6  
Old 02 Apr 2005, 14:04
T3MEDIA T3MEDIA is offline
 
Join Date: Dec 2004
Question does it have usergroup permision? Thank you btw.
edit just looked it over. It does.
__________________
http://www.t3media.com (Ideas at the speed of thought.)
http://www.sprnch.com social networking!
http://hunterex.com (cellphones super cheap!)

Last edited by T3MEDIA; 02 Apr 2005 at 14:07.
Reply With Quote
  #7  
Old 17 Apr 2005, 23:06
Bounce's Avatar
Bounce Bounce is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: J
Question

has anyone installed this ?

what will happen if I install it with 137,000 posts on my forumjust now...

will it delete the current 0 reply's ??? or will it only be from when I install it :nervous:
__________________
Thanks for your help

J
Reply With Quote
  #8  
Old 18 Apr 2005, 20:56
Bounce's Avatar
Bounce Bounce is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: J
It says I have an error

Fatal error: Call to undefined function: delete_thread() in /var/www/html/forum/includes/cron/deletezerothreads.php on line 49




line 49 is:- "delete_thread($threads['threadid'], 1, $deletetype, $delinfo);"


I uploaded to /var/www/html/forum/includes/cron/ ???? :ermm: Is this right??
__________________
Thanks for your help

J
Reply With Quote
  #9  
Old 18 Apr 2005, 21:31
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
How are you running it? By directly going to the URL?
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator
Reply With Quote
  #10  
Old 18 Apr 2005, 21:32
Bounce's Avatar
Bounce Bounce is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: J
Originally Posted by MarcoH64
How are you running it? By directly going to the URL?
in admin cp

scheduled tasks "RUN NOW"
then the error comes up

Edit:-I've took a screenie of it..am thinking its a typo in the file..I uploaded in ANSI
Attached Images
File Type: jpg error.jpg (45.9 KB, 21 views)
__________________
Thanks for your help

J

Last edited by Bounce; 18 Apr 2005 at 21:45.
Reply With Quote
  #11  
Old 19 Apr 2005, 19:15
Revan's Avatar
Revan Revan is offline
 
Join Date: Jan 2004
Real name: Fillip
try adding this right above the $prunedthreads query start:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #12  
Old 19 Apr 2005, 19:17
Bounce's Avatar
Bounce Bounce is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: J
Originally Posted by Revan
try adding this right above the $prunedthreads query start:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
ok thanks,before I do will this change my forums post counts..

as per "Rebuilds forum counters after thread deletion. Clean!"

Ideally I would want the users to have the same postcount,there an awful moany bunch lol
__________________
Thanks for your help

J
Reply With Quote
  #13  
Old 19 Apr 2005, 23:50
Bounce's Avatar
Bounce Bounce is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: J
Worked a treat



thank you for a great hack, just a little Question

If I change the WHERE `replycount` = '0' to "1" will it work in the same way ?
__________________
Thanks for your help

J
Reply With Quote
  #14  
Old 20 Apr 2005, 06:52
Revan's Avatar
Revan Revan is offline
 
Join Date: Jan 2004
Real name: Fillip
1. Im not sure if it changes the USERs postcounts, but it changes the FORUMs.
2. If you do that change, it will prune all threads where replies is EXACTLY 1. IE not 0 or 2, but 1.
If you want it to prune threads where reply count is 1 or less, then do WHERE `replycount`<= '1'
Reply With Quote
  #15  
Old 20 Apr 2005, 15:26
Bounce's Avatar
Bounce Bounce is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: J
Originally Posted by Revan
1. Im not sure if it changes the USERs postcounts, but it changes the FORUMs.
2. If you do that change, it will prune all threads where replies is EXACTLY 1. IE not 0 or 2, but 1.
If you want it to prune threads where reply count is 1 or less, then do WHERE `replycount`<= '1'

Brilliant stuff Revan,well done,works great,changes post count and forum stats,

Not to worry thou i'm happy with it...

Thanks again
__________________
Thanks for your help

J
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:10.

Layout Options | Width: Wide Color: