Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Quick Reply Box Details »
Quick Reply Box
Mod Version: 1.00, by Chen (Member) Chen is offline
Developer Last Online: Mar 2009 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 2.3.x Rating: (24 votes - 4.96 average) Installs: 1206
Released: 29 Jan 2002 Last Update: Never Downloads: 55
Not Supported  

Here's an easy one, it barely took 4 minutes to do. :china:
This hack will add a quick replying box at the bottom of all threads, only if the user has permission to reply, so when you need to reply to something real quickly you don't need to click the Post Reply button and wait for the page to load.

Instructions are in the attached .txt file, and if you want a demo... just look below.

NOTE: For the vB 2.3.2 version please see this post.

Extras:
  • If you want users who have the Use Email Notification option ON, to automatically subscribe to threads they reply to with this hack, see this post.
  • If you want to add an option for each user to turn this feature on and off, please see this post.
  • If you want smilies in your quick reply box please see this post.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Info Box - Adsense, Register, and Donations Box (Working Quick Reply) Cky47 vBulletin 3.6 Template Modifications 14 21 Dec 2006 17:44
Info Box - Adsense, Register, and Donations Box (Working Quick Reply) Cky47 vBulletin 3.5 Template Modifications 44 03 Jun 2006 00:57
Quick Reply Thread Management: Open/Close & Stick/Unstick in Quick Reply Box Nomb vBulletin 3.0 Full Releases 49 10 Nov 2005 00:34

  #691  
Old 08 Oct 2002, 06:04
mark@sb.ws mark@sb.ws is offline
 
Join Date: May 2002
This is awesome. Installed !

Is the a way to stretch the reply box to the right some?
Reply With Quote
  #692  
Old 08 Oct 2002, 15:16
edwardandtubbs1 edwardandtubbs1 is offline
 
Join Date: Oct 2002
very easy to install, just make sure you get the "$replybox" in the right place. Version 2.2.8
Reply With Quote
  #693  
Old 09 Oct 2002, 20:12
Areku Areku is offline
 
Join Date: Feb 2002
Some users using the Quick Reply box complain about not getting the email notifications anymore... Is there any fix for this? thanks!
Reply With Quote
  #694  
Old 14 Oct 2002, 22:43
sauron2002 sauron2002 is offline
 
Join Date: Oct 2002
top class stuff, me using

http://www.wolfensteinx.com/surface/forums
Reply With Quote
  #695  
Old 15 Oct 2002, 04:04
TimHL TimHL is offline
 
Join Date: May 2002
I have tired to install this on a 2.2.8 and it doesn't show up . I put it in the correct place but it doesn't work. FireFly any ideas?
Reply With Quote
  #696  
Old 16 Oct 2002, 00:11
Sia Bani Sia Bani is offline
 
Join Date: Oct 2002
I've successfully installed this on 2.2.8! It's GREAT....but....

Now I get blank pages every once in awhile when people try to link to another page, another secion on the forum, another thread, when they click reply...anything they click.

It's occasional, and I can't seem to figure otu what is causing this. Any ideas firefly??
Reply With Quote
  #697  
Old 16 Oct 2002, 03:25
BigCheeze BigCheeze is offline
 
Join Date: Oct 2002
<- MORON ALERT

OK guys.. I've tried.. and failed to install this hack.... I have checked what I though was all correct, and still nada. Here's the info:

System: VB 2.2.8, phpPortal 3.0 pr8.1, PHP 4.2, Red Hat 7.3. The Quick reply box shows up at the bottom, but when I put in a message and click submit reply, I get:

vBulletin Message
No thread specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster
hhhhhh..... What did I do wrong? Thanks guys!!
__________________
Got Network? | Need review? | Autism support

Last edited by BigCheeze; 16 Oct 2002 at 05:31.
Reply With Quote
  #698  
Old 17 Oct 2002, 21:36
xevito xevito is offline
 
Join Date: Jun 2002
I cant get it to go at the bottom.
Reply With Quote
  #699  
Old 18 Oct 2002, 17:01
Rand M Rand M is offline
 
Join Date: Oct 2002
Installed in v2.2.8, all working (after putting $replybox in the right place).

Many thanks
Reply With Quote
  #700  
Old 18 Oct 2002, 17:04
xevito xevito is offline
 
Join Date: Jun 2002
Fixed I was being a numpty
Reply With Quote
  #701  
Old 19 Oct 2002, 15:25
xevito xevito is offline
 
Join Date: Jun 2002
Erm got it installed but it doesnt seem to work all the time for me - any ideas?
Reply With Quote
  #702  
Old 22 Oct 2002, 17:58
Dean C's Avatar
Dean C Dean C is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Dean Clatworthy
Whoooaaa i haven't played with this hack for a LONGGGGGG time..

Anywayz if a thread is closed the quick reply box shows up for mods, sm's and admins and not regular members...

How do i get it so if the thread is closed the quick reply box will only show up for admins

- miSt
__________________
Dean Clatworthy - Web Developer/Designer
Reply With Quote
  #703  
Old 22 Oct 2002, 20:06
xevito xevito is offline
 
Join Date: Jun 2002
I have reinstalled but I tried the email thing and that screws up.

Anyone know how to make the subscribe thing work properly.
Reply With Quote
  #704  
Old 23 Oct 2002, 23:06
BigCheeze BigCheeze is offline
 
Join Date: Oct 2002
Re: Enable/Disable Option

Originally posted by Darth Cow
Since I already have two requests...

First, run this database query:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

There, that should do the trick . If you have any trouble or can't get it to work, let me know.
I got this all installed (Like I said before I was being a moron). I got the attachments working, and the smilies box. However, when I try to add this feature..

If you turn it off, it won't turn it back on. It will change the vaule in the DB to 0 for off, but doesn't seem to want to change it back to 1 for on. I have to manually do that.

Any clue? Did I miss something??

Thanks!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
  #705  
Old 26 Oct 2002, 16:34
X-Fan's Avatar
X-Fan X-Fan is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Eric
Okay, this is bizarre. After upgrading to v2.2.8, I'm now getting "Object Expected" javascript errors on the New Thread and Edit Post pages.

Any ideas how to fix that?
__________________
Eric J. Moreels
ComiX-Fan Editor/Webmaster
Researcher, Marvel Encyclopedia Vol 2: X-Men
e-mail: webmaster@comixfan.cjb.net
Web: http://www.comixfan.com/xfan/
AIM: XFan2k

My Hacks:
Store Redemption Hack v1.1
QuickStats Hack v1.1

Last edited by X-Fan; 26 Oct 2002 at 16:44.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:55.

Layout Options | Width: Wide Color: