Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Youtube/Google Videos Downloader For your Forum ♦ v2.2 Now ♦ Details »
Youtube/Google Videos Downloader For your Forum ♦ v2.2 Now ♦
Mod Version: 2.2, by Hitterman (Contributor) Hitterman is offline
Developer Last Online: Aug 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (4 votes - 5.00 average) Installs: 27
Released: 26 Oct 2008 Last Update: 27 Oct 2008 Downloads: 229
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

Name: Youtube/Google videos Downloader
Description:This will alow users to download Youtube or Google videos from your Forum
Version: 2.2
vBulletin version: 3.7.x
Coder: Hitterman : hitterman@tutorialistic.net

Features:
♦ Supports both Google videos and Youtube videos.
♦ Provided Title and screenshots of the Video.

Installation:
♦ Upload the file "upload/youtube.php" in your vBulletin Forum root Directory so it will be www.example.com/forum/youtube.php.
♦ Upload the Plugin "product-youtubegooglevideo.xml" via Product Manager.




Important Upgrading instructions♦Please read this to make your hack work♦

I found the problem but the solution is also little weird.
UPgrading instructions: Uninstall the product.
Delete the "youtube" template manually from Styles and manager.

Now upload the new product attached in this post.
After doing this Go to Styles and Manager>>Your style>>and open "youtube" template.

Without doing anything,click on save button.
This will make your hack work. Since i am newbie coder,i really wanted to find out why is this happening.







NOTE:Please don't remove the Copyright or credits from the script.

If you liked it,Please click "install" and nominate for MOTM.

Click here if you liked my Hack

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	320
Size:	25.9 KB
ID:	88541   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	535
Size:	47.7 KB
ID:	88542  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases Youtube/Google video downloader Tool for your Forum. v2.2 Released Hitterman vBulletin 3.8 Add-ons 76 27 Oct 2009 13:04
Add-On Releases Online Youtube, Google, Bolt, iFilm, MySpace, DailyMotion etc. Video Downloader dj_f16 vBulletin 3.6 Add-ons 35 08 May 2008 15:56

Comments
  #2  
Old 26 Oct 2008, 13:41
Arcade Fire's Avatar
Arcade Fire Arcade Fire is offline
 
Join Date: May 2008
Good job, Thank you


Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/xxxxxxx/public_html/youtube.php(48) : eval()'d code on line 40


Last edited by Arcade Fire; 26 Oct 2008 at 13:49.
Reply With Quote
  #3  
Old 26 Oct 2008, 14:14
Hitterman's Avatar
Hitterman Hitterman is offline
 
Join Date: May 2008
Location: Tutorialistic.net
Real name: Anand
Weird! I did different install of this script and it is working okay for me.
www.tutorialistic.net/forums/testube.php
Hav you chmoded your youtube.php file to "777"? Also you have to upload in your forums directory ,i mean vbulletin forum directory.

EDIT: Are you using AJAX Post Thankyou Hack? Try disabling all the plugins and try it. It is really weird. I have used this on 5 forums and all are working well.
Reply With Quote
  #4  
Old 26 Oct 2008, 14:26
Arcade Fire's Avatar
Arcade Fire Arcade Fire is offline
 
Join Date: May 2008
No, I´m not using AJAX Post Thankyou Hack and youtube.php is in root with "777" atributes

Reply With Quote
  #5  
Old 26 Oct 2008, 14:42
Dr. Bantham's Avatar
Dr. Bantham Dr. Bantham is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by Arcade Fire View Post
Good job, Thank you


Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/xxxxxxx/public_html/youtube.php(48) : eval()'d code on line 40

I encountered the same error message initially. When I set the file permissions to 777, I get the following error message:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, xxxxxx@xxxxxx and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
__________________
THOMAS LIGOTTI ONLINE
A Shining Brainless Beacon Of Elegant Mutations And Cunning Annihilations
Reply With Quote
  #6  
Old 26 Oct 2008, 16:26
WarLion's Avatar
WarLion WarLion is offline
 
Join Date: Jun 2006
same here

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

my guess for the errr is that you have php code over templates

Last edited by WarLion; 26 Oct 2008 at 16:32.
Reply With Quote
  #7  
Old 26 Oct 2008, 17:20
Hitterman's Avatar
Hitterman Hitterman is offline
 
Join Date: May 2008
Location: Tutorialistic.net
Real name: Anand
The problem has been caught by me. Soon v2.0 will be released.
Reply With Quote
  #8  
Old 26 Oct 2008, 17:25
Hitterman's Avatar
Hitterman Hitterman is offline
 
Join Date: May 2008
Location: Tutorialistic.net
Real name: Anand
EDIT: Just released the v2.0 with all the bugs corrected.
Reply With Quote
  #9  
Old 26 Oct 2008, 17:57
bollie's Avatar
bollie bollie is offline
 
Join Date: Jun 2006
Location: Zele (Belgium)
Real name: ivan
White Page?
http://www.xxxxxxxx.be/youtube.php

My forum use forum.php
Reply With Quote
  #10  
Old 26 Oct 2008, 18:09
Dr. Bantham's Avatar
Dr. Bantham Dr. Bantham is offline
 
Join Date: Feb 2007
Still similar problems. It appears to work at first, though the instructions text is not visible using my dark style. I assume this is because you are hard coding the text color. Inputting a URL results in:
Forbidden

You don't have permission to access /youtube.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Changing the youtube.php permissions to 777 (is that safe?) denies access to the main input page:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, xxxxxx@xxxxxx and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
__________________
THOMAS LIGOTTI ONLINE
A Shining Brainless Beacon Of Elegant Mutations And Cunning Annihilations
Reply With Quote
  #11  
Old 26 Oct 2008, 21:25
swissknife swissknife is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Kay
Originally Posted by bollie View Post
White Page?
http://www.xxxxxxxx.be/youtube.php

My forum use forum.php
Me too ...
Reply With Quote
  #12  
Old 27 Oct 2008, 01:34
bleros's Avatar
bleros bleros is offline
 
Join Date: Oct 2008
Real name: Blero
nice mann thnx good job
Reply With Quote
  #13  
Old 27 Oct 2008, 01:42
bleros's Avatar
bleros bleros is offline
 
Join Date: Oct 2008
Real name: Blero
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /var/www/vhosts/wwwwwww.www/httpdocs/youtube.php(48) : eval()'d code on line 40

not work hmmmmm
Reply With Quote
  #14  
Old 27 Oct 2008, 02:35
WarLion's Avatar
WarLion WarLion is offline
 
Join Date: Jun 2006
now on the version 2 work perfec thanks
Reply With Quote
  #15  
Old 27 Oct 2008, 04:09
Hitterman's Avatar
Hitterman Hitterman is offline
 
Join Date: May 2008
Location: Tutorialistic.net
Real name: Anand
now on the version 2 work perfec thanks
I am confused now. On some vBulletin ,it is working well. Try CHMOD 755?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:31.

Layout Options | Width: Wide Color: