Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12 Oct 2002, 19:00
meh:-\
Guest
 
help me plz

hey, im having problems... half my members dont have a serva to upload there banner to, i cant figure out how to make it so that when they attach there banner to the forums they can put the img codes around it to use it in there sig, like heres an example:

this guy attached his banner to the forums heres the link http://www.ge-metal.com/forum/attach...p?s=&postid=56

once it was attached, he got the link from the attachment and edited his sig and put the img codes around it, but when he checked his sig, it was only a link, how do i get it so that attachments show up in the sig?
Reply With Quote
  #2  
Old 12 Oct 2002, 19:23
LoRDsTaR
Guest
 
you need to use [ img] | [ /img] code without spaces
for example

[ img]http://adress.to/image/image.jpg[ /img]

hope i can help you
Reply With Quote
  #3  
Old 12 Oct 2002, 20:18
meh:-\
Guest
 
huh? without spaces? i do use it without spaces... [img]|[/img] thats how i do it:-\
Reply With Quote
  #4  
Old 12 Oct 2002, 20:29
turdboy's Avatar
turdboy turdboy is offline
 
Join Date: Aug 2002
You can't use an attached image from another messageboard as a host. VBulletin wont allow it so it leave the image as a link. It's wrong to do if your not in charge of the forum and even if you are you cant do it. You have to get a seperate host to host the sig.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:46.

Layout Options | Width: Wide Color: