Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26 Jan 2016, 17:39
mikez006 mikez006 is offline
 
Join Date: Mar 2008
AdminCP https problem

I upgraded to 4.2.3 today from the version before.

Everything appears to be workings, however I am running into one bug I can't figure out.

In AdminCP anytime I update a setting I get a blank page after. Or if I'm viewing a user's profile on the site and click "Edit Profile" I also get a blank page.

I checked Google "inspect" and it appears there's an HTTPS problem. The error is below.


Mixed Content: The page at 'https://www.domain.com/admincp/....' was loaded over HTTPS, but requested an insecure resource 'http://www.domain.com/admincp/user.php....'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.


On the Site Name URL settings page in admin, I'm using https://www.domain.com, so everything should be https.

I disabled the Plugin/Hook System and also tried changing the adminCP skin, but neither worked.

I can't figure out why these pages are loading with http only. Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 09 Feb 2017, 03:13
Blutengel Blutengel is offline
 
Join Date: Oct 2012
Same problem here.

use 4.2.2pl1

if we want to change a user from profile, the sidebar in admincp loaded but user.php not


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #3  
Old 09 Feb 2017, 08:07
hugoroger hugoroger is offline
 
Join Date: Sep 2012
Have you guys tried reading this: How to fix a website with blocked mixed content

Have you checked if you have any source serving http instead of https?

Change the src="http://linkToUrl.com" to

src="//linkToUrl.com/script.js"

Or did you guys try running a replacement variable to your style?
Reply With Quote
  #4  
Old 09 Feb 2017, 08:25
Kane@airrifle's Avatar
[email protected] Kane@airrifle is offline
 
Join Date: Jun 2011
Real name: Kane
There are some hardcoded HTTP links in admincp/index.php. Edit same to HTTPS.

Just the ones that call to vbulletin.com
Reply With Quote
  #5  
Old 09 Feb 2017, 12:38
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
While you are working on this issue you can use firefox and click on the lock icon and you can disable the https from there. I would do this only as a temporary measure.

BTW - The 4.2.5 betas work well with https://.. also search this forum because we discussed this in depth. I had many of these issues myself.
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need. Need local seo? What about Dumpster Rental SEO?
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:15.

Layout Options | Width: Wide Color: