Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02 Jul 2008, 06:30
PachiUniverse PachiUniverse is offline
 
Join Date: Feb 2008
Unhappy Cannot Log-Out of Forums! Help!

I had some trouble installing my Arcade today and I think I may have edited some code somewhere.

For some reason I cannot log out of the forum. I get this error:
"An error occurred while attempting to log you out. Click here to log out."

And then I "Click here" to log out and it says the same thing again.

My website is http://www.pachiuniverse.com/vbulletin/ you may need to register and then try to log out to see the error.

Please help me, I'm scared for the security of my users.
Reply With Quote
  #2  
Old 02 Jul 2008, 06:54
CEO254 CEO254 is offline
 
Join Date: Feb 2008
I have the exact same problem

It happened after I upgraded the forums
Reply With Quote
  #3  
Old 02 Jul 2008, 07:43
PachiUniverse PachiUniverse is offline
 
Join Date: Feb 2008
Originally Posted by CEO254 View Post
I have the exact same problem

It happened after I upgraded the forums
I'm not the best with code so its really hard for me to find out exactly where it could be messed up at. No offense but I'm glad I'm not the only one with the problem.

Anyone able to help?
Reply With Quote
  #4  
Old 02 Jul 2008, 08:30
Dismounted's Avatar
Dismounted Dismounted is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Hanson
There were minor changes made to the logout code in the navbar a few versions back, and it would've caused the mentioned error.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

View My Modifications
29 Releases and Counting... Latest Modification: dmActivityStream - vBookie Integration (4.x)

Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
  #5  
Old 02 Jul 2008, 17:28
PachiUniverse PachiUniverse is offline
 
Join Date: Feb 2008
Originally Posted by Dismounted View Post
There were minor changes made to the logout code in the navbar a few versions back, and it would've caused the mentioned error.
I would guess that's what I did wrong since I started the install instructions on a Version I wasn't running.

This is the code for the Log Out feature on my navbar template.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Is something wrong in there?

--------------- Added 02 Jul 2008 at 19:15 ---------------

Ok, I no longer think it's my navbar template.

I think it might have something to do with the login.php file.

If anyone could lend some assistance and tell me if this code is correct to the login.php file.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

--------------- Added 03 Jul 2008 at 06:17 ---------------

I've been working on this all day and cant find a fix.

If you know how to fix this please let me know.

Last edited by PachiUniverse; 03 Jul 2008 at 06:17. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #6  
Old 03 Jul 2008, 13:44
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
To troubleshoot this, please create a new Style with no Parent set. Now browse the forum using this new style, do you still have the same problems? If you are troubleshooting login or guest issues, you will need to set this style as board default in the vBulletin Options.

PS If you want someone to look at your board regarding a login/logout issue, then please do not ask them to register but provide a test account.
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator
Reply With Quote
  #7  
Old 03 Jul 2008, 23:32
PachiUniverse PachiUniverse is offline
 
Join Date: Feb 2008
Originally Posted by Marco van Herwaarden View Post
To troubleshoot this, please create a new Style with no Parent set. Now browse the forum using this new style, do you still have the same problems? If you are troubleshooting login or guest issues, you will need to set this style as board default in the vBulletin Options.

PS If you want someone to look at your board regarding a login/logout issue, then please do not ask them to register but provide a test account.
Thanks for the reply. I've tested it with a new style with no parent set and I still have the same problem.

I've set up a test account for everyone to see the problem.
User: VBTestAccount
Password: ****

What should be my next step in finding the problem?

--------------- Added 04 Jul 2008 at 07:31 ---------------

I've reverted the Default style to its original settings and when I test the log out issue with the new default style I get the same error.

Can someone please help me? I'm beginning to think its hopeless...

Last edited by PachiUniverse; 13 Oct 2008 at 07:18. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #8  
Old 06 Jul 2008, 22:53
CEO254 CEO254 is offline
 
Join Date: Feb 2008
I am also having no luck with this issue
Reply With Quote
  #9  
Old 07 Jul 2008, 05:26
PachiUniverse PachiUniverse is offline
 
Join Date: Feb 2008
I fixed the problem by updating the forums to a later version of 3.6
Reply With Quote
  #10  
Old 07 Jul 2008, 15:48
CEO254 CEO254 is offline
 
Join Date: Feb 2008
Originally Posted by PachiUniverse View Post
I fixed the problem by updating the forums to a later version of 3.6
I have the newest version and its still not working
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:05.

Layout Options | Width: Wide Color: